![]() |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
[QUOTE=Evoluti0n;4396991]voi chiar va plictisiti groaznic....chill man cu stresu asta muriti de tineri
legat de pistoale si alte cele , suntem pe un forum auto nu de arme, laudativa cu masinile nu cu tot felu de iatagane stiti si voi vorba aia: vorba multa, saracia omului[/QUOT Cred ca unele persoane se cred in vestul salbatic sau se cred justitiari!...nu am vz cu ochii mei cine a scris porcaria cu arma, DAR sa fie constient ca daca isi permite sa ameninte atat de deschis, arma ii aduce mai multe belele decat sa il scoata din situatii critice(presupunand ca are permis de port arma PENTRU AUTOAPARARE!). Adevarul e ca aproape oricine poate obtine permisul de port arma(daca e sanatos la cabina, are argumente pt ce ii trebuie arma sau doar stie sa minta ff credibil), DAR la fel de repede poate ramane si fara acel permis+arma confiscata+ dosar penal. USOR CU AMENINTARILE DE GENU, PT CA EXISTA AC LA COJOCUL FIECARUIA! Hai sa incercam sa fim civilizati odata, lasand magariile, ca deja situatia nu e nostima! |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
Eu sunt curat ca lacrima. Bruce Wayne nu face nimic rau 8) |
Quote:
Eu nu inteleg 1 lucru, pana acum nu ai participat la nici o intalnire, motivul pt care ai vrea sa vii care e? |
|
Quote:
|
Unde vezi tu ca eu am amenintat cu arma?! Esti nebun?!??!!?!?!?!?!?
Ai vazut mai sus care a facut asta! Citeste atent inainte sa faci o afirmatie. Vin pentru ca am fost invitat de mai multe persoane acolo. Si am primit chiar si doua mesaje private in care am fost invitat sa vin. Nu am apucat fiindca am fost ocupat. Si nu voiam sa vin pana nu imi "tunez" masina. (la sfarsitul lunii). |
Quote:
2. Nu stiu daca ma cunosti personal, si nu stiu cine SCULA LUI JOKER esti de ma faci pe mine nebun????....deocamdata am vb cat se poate de respectuos, nu ti-am adresat nici un fel de "alint" de gen ce ai facut tu mai inainte... |
Quote:
Nu mai dau nicio replica daca e off-topic de acum! Sanatate! |
morghen, ce mesteresti? Cu ce te ocupi? Sper ca nu tu esti Joker!! :D :)):rolleyes2
|
ce de activitate p'aci .....:lol::lol: :rolleyes2:pistoles::lol::lol::lol:
|
Era prea sec deja :lol:
|
daaa....ma duc p'afara ...am venit numa sa-mi incarc pistolu.....:lol::lol::lol::lol: ca am ramas fara apa :lol::lol::lol: :))))=))))))) o zi faina sa aveti!!:peace:
|
Quote:
|
Quote:
u made my day ! :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning