![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
E adevarat ca locurile de parcare platite la primarie sunt valabile dupa ora 20:00 ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
-dar totusi eu cand merg intr-un cartier la cineva in vizita.. ma uit la parcare...si ma uit pe strada sau trotuar...deci daca sunt locuri de parcare goale si lumea parcheaza pe str sau trotuar...clar e cu un motiv anume. -dar ziua nu mai comentezi nimic...locurile sunt la liber pana la 8. Stiu ca a sunat cineva la primarie ca statea unu pe locu lui si i-au zis ca nu au ce sa faca din motivu mentionat mai sus |
Quote:
|
ieri a fost la profi unu care a luat un carucior plin cu faina si a platit cu monezi , e cumva tipu de pe forum?:d
|
Asta e bătaie de joc ........ îşi bate joc pur si simplu de angajaţi , dar văd că este la modă să îţi arăţi prostia ......
( "magazinul are dreptul să işi selecteze clienţii " ) |
Quote:
|
Legat de amenda a luat un prieten 10 milioane aseara ca se invartea la Aqua in parcarea mica:sad:
|
io knd v'am zis atunci ca s'au pus shoshoii cu ochii pe noi...dar asa din curiozitate , pe ce motiv iau dat amenda? din cate stiu eu este parcare privata si atat timp cat proprietarul nu denunta la politie n'are ce sa'ti faca, gresesc?
(un sfat prietenesc, sa se duca amicul tau la banca si sa schimbe 10 mil in monezi de cate 10 bani:twisted: ) |
Pe motiv de " Drifting " asa a scris in procesul verbal:lol::lol:
Nu cred ca plateste mai mult ca sigur:lol: si au mai luat ieri cativa amenda tot in parcarea mica:rolleyes2 |
serios? drifting? :)))))
io zic ca asa merita sa le faci la politisti : https://www.youtube.com/watch?v=5IlpwHmOM4M |
Serios. Si pe mine m-a bufnit rasul cand am auzit:lol::lol: . Vine vara ies la ciuguleala si ei ca pana acuma nu prea intrau ei prin perimetru pe la Aqua Magic acolo:lol::lol:
|
Au inceput sa stea pe Bld. Aurel Vlaicu cu radaru un Logan galben cu MAI la nr.
|
Cine merge la Tulcea (ca spectator)? Facem o coloana? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning