Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

MARI_NSL 27-02-07 22:01

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by goblin (Post 773356)
:) cred ca niste defecte (bara fata )..ziceti voi :-)

masina ..fara suparare are defecte cam toata :lol: . e bluryy ..selectii aiurea
..dar esti la inceput ...inveti tu ..;);)...ca nici io nu`s expert..;)

dj_poznasu 28-02-07 00:10

1 Attachment(s)
A doua masinuta facuta de mine:lol:.....sa imi spuneti la ce trebuie sa lucrez mai mult...si bagati si critici la tractorasul meu.:lol:

dj_poznasu 28-02-07 00:14

stiuk am un far si manerele amadoua fff naspa:cry:

AxLdesign 28-02-07 01:04

dj_poznasuincearca sa iti repari greselile inainte sa incepi alta masina. mi sa spus si mie aceasi chestie :D

SatanaVeX 28-02-07 01:56

2 Attachment(s)
un bmw ... nui nush ce da noh

Barum 28-02-07 02:53

Quote:

Originally Posted by dj_poznasu (Post 774764)
A doua masinuta facuta de mine:lol:.....sa imi spuneti la ce trebuie sa lucrez mai mult...si bagati si critici la tractorasul meu.:lol:

deci ....culori ireale,jentzile acelea mie nu mi se pare ca da bine pe astfel de masina , eleron stramb......+ ca sta in aer , ai folosit mai multe tipuri de plasa ,carbon ireal,nu ai umbre sub masina ,si prin geamurile laterale si luneta se vede inca vechiul fundal !

Quote:

Originally Posted by SatanaVeX (Post 774831)
un bmw ... nui nush ce da noh

Angel Eyes ireal ,neon ireal ,ai folosit 2 tipuri de plase ,ai cateva partzi in care ai folosit prea mult blur, cam atat am obs

dj_poznasu 28-02-07 11:32

Da stiu k,culorile saunt ireale daa...asta e daca nu reusesc sa le fac mai reale
:cry: ...

dj_poznasu 28-02-07 13:35

dj_poznasu ...nus eu chiar expert...dar asta o pot zice...invata sa selectezi mai bine + trebe sa definesti culoarea....ca se vede ca e seleclata...incearca nitel blur...

goblin daa unde dau si eu de blur de blur??:rolleyes2 :-| ??

MARI_NSL 28-02-07 13:38

2 Attachment(s)
am si io masina facuta in 5 min :)) (praf) ...bluryy . selectii aiurea ..culoare ireala ..... dar am puso sa vedeti ce bine ar da .. un r5 facut asa .;) ...:)):lol:
ps.. am sa il fac si ok ...calumea ..;):lol: :lol: :lol: :rolleyes2

dj_poznasu 28-02-07 13:42

zici k sta in aer masinuta ta:lol:

HoricutzWSR 28-02-07 14:26

Quote:

Originally Posted by dj_poznasu (Post 774764)

io zic sa nu te mai bagi la artificii fiind primele tale masini...rezuma`te doar la jante,suspensie,culori,pe care sa le faci cat mai reale,lasa schimbatu de background si alte alea

la fel si pt SatanaVex,era f bine daca lasai doar spoileru si nu te bagai la lens flare si neoane...

Ace Axel 28-02-07 15:09

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 775317)
am si io masina facuta in 5 min :)) (praf) ...bluryy . selectii aiurea ..culoare ireala ..... dar am puso sa vedeti ce bine ar da .. un r5 facut asa .;) ...:)):lol:
ps.. am sa il fac si ok ...calumea ..;):lol: :lol: :lol: :rolleyes2

mie-mi pare k ai copiat dupa o poza spatele si l-ai pus p background-ul ala :|

no limits design 28-02-07 17:28

2 Attachment(s)
8) un audi r8;) ........n-am postat de mult...sper sa va plak:lol: ....eu deja am vazut gresheli:???: :cry:

goblin 28-02-07 17:37

Quote:

Originally Posted by dj_poznasu (Post 775310)
dj_poznasu ...nus eu chiar expert...dar asta o pot zice...invata sa selectezi mai bine + trebe sa definesti culoarea....ca se vede ca e seleclata...incearca nitel blur...

goblin daa unde dau si eu de blur de blur??:rolleyes2 :-| ??

e o picatura aolo...si daca duci modeul scrie "blure" ;) Bluru in cantatati mici te ajuta sa acoperi defecte ale masini...adica daca vrei sa nu se mai vada imbinarile dai putin blure si nu se mai vad ;):D

dj_poznasu 28-02-07 19:25

merci goblin..:D :D : o sa incerc sa il folosesc:D

All times are GMT +2. The time now is 15:20.

- Copyright 2026 4Tuning