![]() |
Re: Club CIELO
am inteles acum
posibil sa-l fi inversat singura solutie ar fi sa dai bordu jos si sa le schimbi intre ele |
am si eu o pr0blema : la aripile din spate , mai exact pe buza de se indoaie sa pui cauciucuri cu latime mai mare de 195 au aparut puncte de rugina din cauza sarii de pe drum (si a greselii mele ca n-am spalat-o la timp) .Ce sa ii fac? Daca le las asa pana la primavara se extind si s-ar putea manca si mai rau?
|
curata bine si dai cu vaslina sau cu ulei acolo!
|
Quote:
si o intrebare k la primavara/vara as vrea sa imi schimb si eu cauciucurile p spate...ai aripile umflate...sau sunt normale...si c latime ai pus...la cauciucuri eu vreau sa le pun mai late dar sa nu modific tabla...decat cat imi permite...si nici sa nu atinga...multumesc:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Daca iti cauti jante cu ET-ul mare poti pune linistit max 195 latime (eu am et 50 si cu suspensie sport si pot baga un deget intre janta si aripa). 215 daca nu faci evazari o sa atinga, la fel cum va atinge si 195 daca et-ul va fi mai mic de ~30 parca.
|
1 Attachment(s)
Si ca sa fiu eu primul...,cu ocazia intrarii intr-un nou an urez tuturor un calduros La Multi Ani,sanatate,fericire si tot ceea ce doresc mie si familiei mele,va doresc si voua.Sa ne citim cu bine posturile in 2011.
|
La Multi ani si tot ce va doriti in noul an 2011! Si grija cu bautura deseara :)
|
Un An Nou fericit la toata lumea.Sunt cam nou pe aici dar este misto forumul.Ne vedem la anul.
|
Quote:
|
LA MULTI ANI!!!MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI!!!IN NOUL AN!!!
|
Quote:
Se stie de cand lumea ca se da cu vaselina prin locurile accesibile iar in praguri si usi sa baga ulei! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning