![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
;) ,asa e . ,multi asteapta poze...
|
1 Attachment(s)
am incercat ceva ...sper sa-ti placa
|
nu vreau sa te superi p mn,dar nu as vrea cv asa strident.incearca te rog daca poti jantele albe cu buza albastra,culoarea masinii.multumesc.
|
ok
....incerc mai diseara... |
Quote:
|
4 Attachment(s)
un albastru frumos si cat mai real daca este posibil! si multumesc lui L4ur pentru vt-ul facut...cateva poze cu triplele in urma vt-ului ..cam asa au esit real
|
ce tare baiatu cu albea si-a pus toate pozele pe picasa.. si acu e mandru.. eu sincer nu inteleg de ce il mai ajutati... oricum.. bafta
|
:)) ,pe bune ? ?:))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
se mai baga cineva la jucaria mea ? faza cu jantele albe pica :| numi place cum o da .... as schimba culoarea la triple ... insa nustiu unde sa fac negru si unde sa las rosu ... niste combinati ceva de culori ? mai accentuate,mai intrun fel , ce idei aveti ? ar fi bine venite ... as vrea in primu rand sa scap de portocaliu ala ... ceva rosu negru ... mersi mult
|
faceti va rog negru partea cu semnalul si marsalierul si partea de jos sa ramana rosie ca geo e cam nehotarat, dar nu foarte inchis sa nu fie un contrast prea mare;)
|
1 Attachment(s)
dak se poate sa imi faca cineva capota bad boy look, grila fara semn si o alta poza in care sa fie si spoilerul vopsit in culoarea masini dar tot cu bad boy look...
|
2 Attachment(s)
.....(Cititi regulametul inainte de a posta)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning