![]() |
Re: Club TICO
Quote:
|
street - 18-19 sau 11-12
axo - 18-19 andreiserban - 11-12 vlad 11-12 sau 18-19 (imi convine putin mai mult 11-12) Tank - 11-12 Luciang - 11 - 12 Sorizaro - 11 - 12 z4pp - 11 - 12 vot modificat nu mai poate in 18-19 panther_ops - 18-19 Andrei_ticozaur ma rugat sa votez ptr el. 11 12 Conform foturilor exprimate intalnirea Club TICO de anul acesta se va desfasura in perioada 11-12 August 2012 Target: TRANSALPINA Avand in vedere altitudinea la care o sa urcam si altitudinea la care am fost anul trecut propun sa avem si un "imn" Guess Who:?: punctaj obtinut in urma votului: 11-12 - 7 voturi 18-19 - 2 voturi 11-12 sau 18-19 - 1 vot |
Mircea ramane sa mai faci un poll si cu locul de campare si traseul de urmat. Avand in vedere ca tu o sa vii din cluj ar fi o treaba sa venim noi cei din sud pe la brasov sibiu si astfel sa urcam impreuna transalpina.
|
Quote:
Locul de campare o sa il stabilim la fata locului, ideea ii sa fie cat mai la baza.(sau ne echipam mai bine). Sa revenim putin la voturi: Pe unde urcam? SIBIU sau NOVACI? street - SIBIU axo - andreiserban - vlad - Tank - Luciang - Sorizaro - z4pp - panther_ops - Andrei_ticozaur - |
ploiestiul ,stabiliti locul de intilnire si plecarea din ploiesti
|
Eu votez cu urcarea de la Novaci
|
street - SIBIU
axo - andreiserban - vlad - Tank - Luciang - Sorizaro - z4pp - panther_ops - NOVACI Andrei_ticozaur - |
as inclina spre sibiu, sebes pentru ca in partea asta sunt mai multe locuri de campare, putem urca propriu zis pe transalpina si duminica dimineata.(ce ziceti)?
|
street - SIBIU
axo - andreiserban - SIBIU vlad - Tank - Luciang - Sorizaro - z4pp - panther_ops - NOVACI Andrei_ticozaur - |
street - SIBIU
axo - andreiserban - SIBIU vlad - SIBIU Tank - Luciang - Sorizaro - z4pp - panther_ops - NOVACI Andrei_ticozaur - p.s. : stiti pe cineva care dezmembreaza un tico alb? as avea nevoie de o aripa stanga |
street - SIBIU
axo - andreiserban - SIBIU vlad - SIBIU Tank - BUCURESTI :-j ... just kidding...SIBIU Luciang - Sorizaro - z4pp - panther_ops - NOVACI Andrei_ticozaur - |
5 Attachment(s)
Salut, am prin casa niste paravanturi de tico, poate intereseaza pe cineva. Sunt noi noute in cutie. Ca si pret undeva pe la 100lei. ptr detalii 0720899374 0744398541
|
street - SIBIU
axo - andreiserban - SIBIU vlad - SIBIU Tank - BUCURESTI :-j ... just kidding...SIBIU Luciang - Sorizaro - z4pp - panther_ops - NOVACI Andrei_ticozaur - Dany - SIBIU :D |
street - SIBIU
axo - SIBIU andreiserban - SIBIU vlad - SIBIU Tank - SIBIU Luciang - Sorizaro - z4pp - panther_ops - NOVACI Andrei_ticozaur - Dany - SIBIU |
Ok se pare ca sunt oaia neagra... e evident ca se pleaca pe Sibiu:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning