![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
Salutari:D , Din pacate am dat Chevroletul mai exact cu 12 . 000 euro:cry: ( am facut profit 3.500 de euro, dar se putea mai mult 8)) , am dato mai mult ca sa ma ocup numai de Mazda , i-am montat niste dicuri de 350 fata - spate cu etreni Brembo , am si dat o mica tura 8)8)
Attachment 2563881Attachment 2563882Attachment 2563883 :arrow:Darius - Mersi :D! :arrow:Cristi.Megane - am Motor Mazda NA8C :D :arrow:Dms - maine dimineata am sa ma duc sa vad |
1 Attachment(s)
balint- arata cam bine ca să o faci de drift.. mă rog, baftă cu ea!
DariusAlexandru- arată foarte bine la tabla la interior.. e primu' tău proiect de acest gen, să vedem ce iese :D. dms28- pune și jante pe acea turbăciune.. (părerea mea este să scapi de Audi, e foarte urât modu'). jurec10- baftă cu pisicu'! dacă stai să te gândești nu e așa mult.. eu am S54B32 T pe E36, și am și eu vreo 650-700 cai (depinde de presiunea din turbină). KidForDrift- cred că o să fie unice în România, ceea ce o să fie foarte tare; o să primiți multe priviri :D. Cristi.megane- zdrențele alea sunt frumoase rău :rolleyes2. Au sosit de dimineață discurile de frână și etrierii și i-am montat. Mâine trebuie să vină și suspensia, iar restu' de piese o să ajungă pe săptămâna viitoare. |
6 Attachment(s)
Salut baieti, revin si eu cu o noua achizitie.
Si da..este tot BMW:lol: De data aceasta, am achizitionat un fratior mai mare al E36-ului.Este vorba de un BMW E46 325i albastru, din anul 2000, cu motor de 2.5 benzina, 192cp. Ca dotari, o sa zic in mare: Packet M din fabrica, cu tot cu aripi, capota si evacuare. Shadowline, in afara de grila, care a fost vopsita un negru lucios crom, nu stiu nici eu ce natie de vopsea e asta, dar asa a zis proprietarul:lol: Navigatie Sistem audio Harman/Kardon Scaune M Volan M Trim-uri piano black Suspensie sport H&R Frane Wilwood cu etriere Wilwood 6 pistonase Minusuri: Nu are bara fata, a fost sparta. Eleronul, e urat cu spume, o sa zboare cu prima ocazie. sigla m3 de pe spate.La fel ca si eleronul, o sa zboare cu prima ocazie Numerele de Bulgaria.Nu le are in poze.O sa urmeze inmatricularea in Romania, chiar daca e destul de costisitoare(~1500 euro) E36-le se plimba...A fost facut schimbul de ulei+filtru de ulei, filtru benzina, filtru polen, kit distributie complet( intinzatoare, role, curea) si cureaua alternator. P.S: Jantele de pe E46 se vand, sunt pe 17' cu cauciucuri stretch aproape noi.400 euro Attachment 2563899Attachment 2563900Attachment 2563901 Attachment 2563902Attachment 2563903Attachment 2563904 ____________________________ @DariusAlexandru: Sa stapanesti sanatos Honda.Mai ales cu motorul care vine, o sa ai ce stapani:lol: @Tis-ul: Multumesc!:oops:Da, am prins un E36 de toata frumusetea.Si-a meritat fiecare cent.Bafta si tie cu Mini-ul, vad ca iese ceva periculos din el!:twisted: @cretu_bs: Arata bine Loganul! @R.Equinox: Oo, si ursul tau stie sa arda cauciucuri!:lol: @Krypton: Cu niste jante frumoase, o sa arate bestial masina in culoarea aia! Scuzati pentru postul imens, nu am avut ce face!:lol: |
4 Attachment(s)
Frumoase masini aveti baieti.Bravo!! Nu mai comentez la fiecare in parte deoarece de la ultimul meu post s-au facut ceva pagini.
Astazi am dat Celica la schimb pe un B.M.W 325i E36 si o mie de euro.B.M.W-ul este stoc mai putin articulatiile.Nu a fost lovita cea ce ebine.Masina asta am in plan sa o transform intro masina de drift.Asa ca acum ma voi apuca de dat jos interiorul ca de maine sa ma apuc de rollbar. |
Quote:
|
A ajuns motorul ceva mai repede,pe la ora 18:30.
Până acum am vopsit capacul,am cumpărat curea de distribuţie nouă,filtru de benzină,filtru de ulei,parbrizor,bujii Racing CHAMPION. Acum aştept: Quote:
@Tis-ul: Nu treci şi la nişte jante mai "Reising" ? @batman: Două bijuterii.Superb E46-le,să ai parte de el. Excelente poze. @ionut.alex63: Dă-o jos din copac. :lol: Spor la treabă. |
2 Attachment(s)
Am facut azi o combinatie...si am schimbat jantele alea cu un set de ADV pe "19. Eu zic ca arata bine!:D
|
Quote:
Bravo felicitari pt decizie.si daca te pot ajuta cu ceva sa ma anunti! |
1 Attachment(s)
jurec10:Pai asa avea nevoie de putin ajutor la prepararea masini.
DariusAlexandru: Multumesc.Va fi data jos cat de curand.Dar mai intai sa rezolv cu rollbaru apoi voi da comanda de suspensi sport. Pana acum am reusit sa dau jos scaunele si bancheta.M<ai am sa dau jos mocheta si tapiteria de pe plafon. |
@KidForDrift: Trebuie să faci o investiţie în discuri de frână.Alea sunt pistol cu apă.
@ionut.alex63: Am înţeles.Succes. |
4 Attachment(s)
DariusAlexandru-Ce-mi mai place Honda aia!Spor la treaba in continuare.
R.Equinox,KidForDrift-Ne trecem pe muschi americani ai?Bravo voua.Sa le stapaniti sanatosi.Equinox-Iti place mirosul de cauciuc ars inainte de culcare vad:lol:Kid,hai ca arata bine Nissan-ul... jurec10-Cat de frumos poate sa fie acel Biamveu:lol: KrYpToN-Bai,deci,nu am cuvinte,prea frumos!Sa il stapanesti sanatos,si spor la treaba. Cristi.megane-Hai ca ies bine amandoua,spor la treaba si noroc cu ele. cretu_bs-Hai ca e frumos Golanu',sa il stapensti sanatos. grc-Frumos ,frumos,imi place ce vad.Siiii....cum e sa ai atatia cai pe masina aia?:lol: dms28-Hai ca o duci bine,Super Ursu' si cu B4,mare aventura...sa le stapanesti sanatos. balint-O fi bine faci drift in halu' ala?:lol:.Cum se simte? Tis-ul-Gata ne trecem pe minione?:lol: batman-Valeu!!!Ce Bine poate sa arate asa stock:lol:,de pisica nu zic nimic se stie deja,arata prea bine.Bafta cu ele! ionut.alex63-Sa o stapanesti sanatos! Ma scuzati ca am facut pauza aceasta uriasa,dar am avut destula treaba cu serviciul si abia am mai avut timp si de mine.Oricum sa va zic acum ce e nou,pai ce sa fie nou,l-am terminat pe Oldie,nu intrebati cat a costat inmatricularea:lol:,si am schimbat Loganu',i l-am dat lu sormea,mie nu imi mai placea...evident am primit bani pe el.Oricum tot doua masini am ,mi-am luat un Golf GTI 2008,adus din Germania,neinmatriculat:Motor 2L(241CP),in rest e ca orice GTI,interior specific.Planuri:Turbo mai mare,alte jante,lasata jos,esapament sa faca senzatie seara pe faleza..:lol: |
1 Attachment(s)
Poza cu starea actuală a motorului:
Attachment 2564190 Atât pe ziua de azi,sunt rupt de oboseală.Mâine o luam de la capăt,şi sper ca sâmbătă să-i dau prima cheie. @AndreiVictor: Spor la treabă Andrei cu Golf-ul.Oldie arată super bine. Ţi-am adăugat ID-ul acum ceva vreme,dar cred că l-am adăugat greşit.Nu-mi palce că a rămas situaţia aşa,ca-n tren.Îţi trimit eu PM cu ID-ul meu. |
Frumoase masini baieti!!
In seara aceasta am fost plecat pe afara pe la un garaj la un tovaras si i-am incercat si eu bmw-ul... Bmw fiind un 740i cu v8 frumos se aude... maine urmeaza cred sa achizitonez jante noi si o grila. Tis-ul-Sincer mie nu mi se pare urat modelul daca stii cum sa il faci,o sa arate bine ;) parerea mea... nu mi-o lua in nume de rau. AndreiVictor-Mersi frumos frate,asta iti doresc si eu tie cu masinile tale, imi este dor de acel golf pe care il ai si uh am avut si eu unul dar i l-am vandut varului meu si acuma nu il mai are si imi pare rau :( ionut.alex63-Bine ma... inca unu cu o pisica :)) batman-Se umple tara de bmw-uri :)) balint-Dabia astept sa vad cat iti scoate:D |
1 Attachment(s)
Aştept să văd ce faţă face Equinox când vede că i-am montat un set de semnalizări smoke.
Un mic cadou pt. că mi-a dat voie să merg cu ursul la Buc. Attachment 2564234 |
DariusAlexandru-Cadouri din astea mai vreau si eu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning