![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce ati inceput unii sa faceti pe aici intra la categoria "SLRR ART Photography" :) revin si eu curand cu poze...de cand ma tin sa revin:))
|
3 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
DariusAlexandru - :yikes: Nu se poate mai frumos. :yes:
O Broasca ... Oac Oac 8) |
Cred- nu se pupa cu jantele, in rest ok
DariusAlexandru-dap! arata foarte foarte bine 8) batman- eeeeee JC a facut-o pe treaba :-):-):-) dar si pozele tale sunt foarte bune inclusiv ultima bv toti- nu iau apararea nimanui, dar dovediti voi ca sunteti mai buni decat...inculpatul. Forumul este al tuturor. E ca si cum ai merge prin parc si il vezi pe unu ca vandalizeaza ceva ii zici "sa nu te mai prind pe aici ca te i-au toti dracii" CT 93 BRG- frate nu e frumos ce ai facut si nu e prima data...daca nu poti sta departe de forumurile astea desi ti-ai anuntat retragerea de acelasi numar de ori cu posturile mele/zi macar cereti scuze si dupa trebuie sa inveti sa castigi respectul. I-a expemplu de la mine si de la Equinox ;). Eu am venit aici inaintea lui si am invatat sa si modez si tot nu am castigat respect, iar tiganul ala comunist ( :lol::lol::lol: ) a venit dupa si il iubesc toti acum. |
@radu_cainamisir
Ba cap de sula..Eu am venit pe 30-05-11 la ora 18:01 iar tu ai venit pe data de 06-07-11....Deci care a venit inainte?..tu?...nu prea cred In legatura cu respectu.....e mai mult un respect reciproc... Respecta ca sa fi respectat...Corect? Si nu te mai plange ca nu ai respect..nu ai pentru ca nu stii sa til faci.. Si punct. Mai ai ceva de spus?:bat: |
2 Attachment(s)
Let it snow, let it snow, let it snooowww! https://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
I don't care! ebone- arata foarte bine dar din pacate in Bucuresti nu ninge :(( capa- ma bucur sa te mai vad pe aici, super poze |
Quote:
|
Quote:
Pana acum erai cu gura mare..ce ai patit?:lol::lol: |
radu_cainamisir: Da, e frumos modul lui JC, dar parca merita mai multe piese tuning sau altceva...Multumesc mult!
Alexmake: Incearca sa iei o versiune de 221MWM sau LE221MWM de pe VStanced.com sau de pe gom-team.com. ebone: Foarte frumos, imi place! capa': Frumos, frumos! Pozele sunt fenomenale. Edit: Equinox si cu Radu_Cainamisir, eu zic sa incetati cu cearta pentru ca nu ajungeti nicaieri, si indata ne inchid moderatorii si topicul asta... |
5 Attachment(s)
@ebone si capa`: geniale screenurile:love::love:
Winter fun! |
Quote:
Despre cearta, comunistul de Equinox e posibil sa inchida si aici :lol: |
3 Attachment(s)
Plesa - :yikes:
radu_cainamisir - Jnatele de Porsche merg manusa cu broasca mea. ;) :ciggy: |
3 Attachment(s)
Golf 2!
|
3 Attachment(s)
X-mas ride! :twisted:
|
6 Attachment(s)
UserName615 - ba e misto masina da arata ciudat la culori X_X mi se pare ciudate culorile prea aprinse
Plesa - frumos urme de cauciuc pe zapada:)) Nu stiu daca am mai pus pozele astea o data :-? E asceasi masina doar ca am schimbat luminozitatea in joc , cum vi se pare? + Pozele Cu audiul meu :D si scaunele inlocuite , cum vi se pare ? |
Pai da dar daca am instalat deja toate patchurile pe el nu are nik daca instalez altu peste?
|
3 Attachment(s)
ALBA :peace: :2gun: |
2 Attachment(s)
Frumoase cazane ;)
|
1 Attachment(s)
Sarbatori fericite! |
4 Attachment(s)
KrYpToN-uuuuuuuu
jurec10- si tie iti doresc la fel dar te-ai cam grabit ca inca nu au inceput, plus de asta murim peste 2 zile :lol: Nu am mai deschis SLRR-ul de o luna cred |
6 Attachment(s)
frumoase bmw-uri pe aceasta pagina si nu , numai ca si celelate masini de pe pagina anteioara sunt superbe vin si eu cu 2 masini
1.audi q7 ca n-a doar vorba aia a venit iarna 2. vw golf 3 variant am mai scoso si pe batranica ca sa nu putrezeasca in garaj pareri ? |
Quote:
2)Da si tu o pagina inapoi si dati cu parerea despre aia alba.;) |
2 Attachment(s)
Quote:
revin si eo o skoda octavia de rally gen :D |
1 Attachment(s)
Quote:
2) e ok |
Quote:
Daca e OK inseamna ca avansez.:D |
radu_cainamisir-De aia m-am grabit sa nu mor inainte de a va face urari:))
|
1 Attachment(s)
Sarbatori Fericite va doresc:lol:
Attachment 2640877 |
1 Attachment(s)
:lol:
|
Equi daca chiar ne doresti sarbatori fericite ,deschide si tu topicul mvv2 plz :D
|
2 Attachment(s)
Frumoase masini pe aici baieti.
Un mic Nissan.Sa intru cu el la competitia de pe VStanced oare? |
Quote:
|
batman- masina ar fi ok dar pozele nu o avantajaza deloc. Ai modificat poze sa para ca ninge dar cum draq ninge afara cand e senin:lol: si cred ca ar merge un camber usor pe spate
AlexMxH- daca chiar va doriti masina virtuala inapoi...dc asteptati sa va deschida topicul si nu faceti voi altul? :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning