Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

TheMaax 17-06-07 19:07

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 952747)
mah..... pe bune de nu-mi place mentalitatea voastra..... ce comportament antisocial promovatzi.... :twisted: :twisted:
:poke: Maax..... bravo.... in loc sa-tzi repari greseala.... il mai nenoroceshti shi pe altul care n-are nicio vina..... :evil:
p.s. you were kidding, right?.... :-P

nu glumesc..........:twisted: maybe:twisted: .................deci care aveti skoda mai noi pazea la capace fratilor..................:twisted: :twisted:

Aadryan 17-06-07 19:58

Un singur lucru pot spune: Lasati masinile altora asa cum vreti sa le gasiti pe ale voastre! .....

shantzu 17-06-07 20:00

impresii , basini , figuri , bani de la parinti . . .
asta se intampla . . .
asha mor oameni nevinovati . . .

alex2see 17-06-07 20:06

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 952855)
asta se intampla . . .

daca moare din cauza lipsei capacelor ....... inseamna ca sunt si eu criminal

TheMaax 17-06-07 20:07

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 952855)
asta se intampla . . .

Ce ai vrea sa zici cu asta bunul meu domn????:evil:

alex2see 17-06-07 20:22

Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 952878)
Ce ai vrea sa zici cu asta bunul meu domn????:evil:

vrea sa zica ca el cand e la volan merge ca o mica mamaie
si nu incalca nici o lege si e cel mai corect

santule daca o sa fii un pic atent la seriile alea cand mergem noi asa in stol si ne plimbam prin minunatul ploietsi ai sa vezi ca incalcam o gramada de legii si nu avem nici bani de la mami si de la tati

shantzu 17-06-07 21:33

vad ca va simtiti toti de sariti de cur asha . . , usurel ma ....
pink06mys , alex2see ,TheMaax nu ma refeream ca esti un crimininal/a daca furi nishte capace ;)
ci ma referam la faptul ca cei care au bani si masini de la parinti se cred zeii soselelor si merg cum ii taie pe ei mintea . . .
alex daca tu ne compari pe noi in seriile acelea cu pusti din astia de bani gata . . .

TheMaax 17-06-07 21:38

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 953000)
vad ca va simtiti toti de sariti de cur asha . . , usurel ma ....
pink06mys , alex2see ,TheMaax nu ma refeream ca esti un crimininal/a daca furi nishte capace ;)
ci ma referam la faptul ca cei care au bani si masini de la parinti se cred zeii soselelor si merg cum ii taie pe ei mintea . . .
alex daca tu ne compari pe noi in seriile acelea cu pusti din astia de bani gata . . .

Shantu daca remarca ta ma include in categoria baietilor de bani gata, te inseli amarnic si io zic ca astfel de comentari nu si au locul aici din moment ce pe noi ar trebvui sa ne intereseze alceva
chiar daca tu, eu sau alt membru al acestei comunitati ar intra in belea si e vinovat sau nevinovat ar trebui sprijinit nu criticat dar se pare ca cei 18 ani ai tai nu te au facut sa realizezi asta inca!

P.S. imi cer scuze daca am jignit pe cineva!

shantzu 17-06-07 21:43

adica la ce sa te ajut ma ?
il bagi pe unu intr-o bordura ca mergi tu ca un zeu pe drumu' public si tot noi sa te ajutam ?
fii sigur ca cei 18 ani ai mei isi fac datoria ... si daca nu ma crezi , imtreaba membrii comunitatii mai vechi/mai noi sa vezi ce parere au despre mine . . .

TheMaax 17-06-07 21:47

Shantzule numai remarcile astea rautacioase ale tale denota lipsa de spirit de echipa..............si cu asta am zis destule.........ai apropo hai sa terminam ca nu vrem sa suparam pe nimeni pe aici daca ai ceva sa mi reprosezi ai id meu la profil si vb cu cea mai mare placere!

shantzu 17-06-07 21:50

nu mai iti reprosez nimic . . . defapt nici nu am vrut sa iti reprosez ceva

TheMaax 17-06-07 21:51

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 953019)
nu mai iti reprosez nimic . . . defapt nici nu am vrut sa iti reprosez ceva

Bafta si numai bine! O zi buna in continuare!

dragos2900 17-06-07 23:09

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 953010)
imtreaba membrii comunitatii mai vechi/mai noi sa vezi ce parere au despre mine . . .

Un alcoolic....:lol:

tre 17-06-07 23:16

mda... deci e la misto sau nu treaba cu furatul capacelor? sa stiu sa sun la militie daca e.

tng 17-06-07 23:34

Quote:

Originally Posted by tre (Post 953159)
mda... deci e la misto sau nu treaba cu furatul capacelor? sa stiu sa sun la militie daca e.

"ce capace domne ... pleaca domne, dumneata nu vezi ca esti beat" :D :D

All times are GMT +2. The time now is 22:26.

- Copyright 2026 4Tuning