![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
Un singur lucru pot spune: Lasati masinile altora asa cum vreti sa le gasiti pe ale voastre! .....
|
impresii , basini , figuri , bani de la parinti . . .
asta se intampla . . . asha mor oameni nevinovati . . . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si nu incalca nici o lege si e cel mai corect santule daca o sa fii un pic atent la seriile alea cand mergem noi asa in stol si ne plimbam prin minunatul ploietsi ai sa vezi ca incalcam o gramada de legii si nu avem nici bani de la mami si de la tati |
vad ca va simtiti toti de sariti de cur asha . . , usurel ma ....
pink06mys , alex2see ,TheMaax nu ma refeream ca esti un crimininal/a daca furi nishte capace ;) ci ma referam la faptul ca cei care au bani si masini de la parinti se cred zeii soselelor si merg cum ii taie pe ei mintea . . . alex daca tu ne compari pe noi in seriile acelea cu pusti din astia de bani gata . . . |
Quote:
chiar daca tu, eu sau alt membru al acestei comunitati ar intra in belea si e vinovat sau nevinovat ar trebui sprijinit nu criticat dar se pare ca cei 18 ani ai tai nu te au facut sa realizezi asta inca! P.S. imi cer scuze daca am jignit pe cineva! |
adica la ce sa te ajut ma ?
il bagi pe unu intr-o bordura ca mergi tu ca un zeu pe drumu' public si tot noi sa te ajutam ? fii sigur ca cei 18 ani ai mei isi fac datoria ... si daca nu ma crezi , imtreaba membrii comunitatii mai vechi/mai noi sa vezi ce parere au despre mine . . . |
Shantzule numai remarcile astea rautacioase ale tale denota lipsa de spirit de echipa..............si cu asta am zis destule.........ai apropo hai sa terminam ca nu vrem sa suparam pe nimeni pe aici daca ai ceva sa mi reprosezi ai id meu la profil si vb cu cea mai mare placere!
|
nu mai iti reprosez nimic . . . defapt nici nu am vrut sa iti reprosez ceva
|
Quote:
|
Quote:
|
mda... deci e la misto sau nu treaba cu furatul capacelor? sa stiu sa sun la militie daca e.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning