![]() |
Re: Club CIELO
nu mai retin exact
desfaci bordul si vezi cum este in spate pe mine m-a ajutat cineva si nu am fost foarte atent |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
https://forum.4tuning.ro/312-zona-teh...ord-cielo.html Nu prea ai cum sa le inversezi daca este modelul pe care l-am atasat. Eu l-am schimbat ieri ca am crezut ca e o problema de la ceas dar problema la mine e alta. Mufa care vine in spate la ceas nu se poate pune in alta pozitie ca nu intra. Daca o sa ai nevoie am sa atasez si niste poze ca am facut cand am schimbat eu indicatorul de benzina. Acul de la apa daca il ridici cu degetul coboara singur in jos, cel de la benzina daca il ridici cu degetul ramane in acea pozite doar cand pui contactul se misca si se duce in pozitia pana unde ai tu benzina in rezervor. Aaa si daca desfaci ceasul de la bord vezi ca cablul de kilometraj are ca o siguranta pe care trebuie sa apesi ca sa iasa. |
Quote:
deci da plec cu masina...se incalzeste motorul...urca acul d la temperatura...pana aici toate bune si frum dupa ce opresc motorul(el fiind cald=>acul d la temperatura ridicat) nu imi coboara acul p tzamburusul ala, eu pana sa schimb luminile din bord dupa c opream motorul acul cobora, si cand puneam contactul acul urca in functie d c temperatura avea motorul...aqum dupa c se raceste motorul...acul ramane tot la jumate...trebuie sa pun contactul k sa coboare acul in zona albastra...intelegi? |
Quote:
eu am schimbat-o in necunostinta de cauza si nu mai am prb akm |
dany la tine nu mergea deloc,la el sunt alte simtome,care i-au aparut dupa ce a schimbat lumina in bord,deci....
|
Quote:
|
Quote:
defectiunea o ai de curand sau mai demult? iti sugerez sa schimbi sonda de apa posibil accea sa se fi defectat si sa arate rau nu este scumpa daca nu acele sunt de vina |
Quote:
|
Asta am spus si e dar lasa-l ca este catar pana nu ii spun 30 de pers nu intselege;)
|
Quote:
|
imi cer scuze atunci
daca ar fi de la benzina cand este ful ar trebui sa ti se ridice acul la maxim si sa mearga ce-l de benzina invers sa nu cumva la montaj sa se fi prins ceva pe la ace sau sa le fi montat gresit trebuie desfacut si vazut |
Quote:
nu prea inteleg c ai vrut sa zici...:-? poti sa mai explici odata t rog:-s o seara buna:) |
Quote:
daca iti sta normal inseamna ca nu ai inversat ceasurile cumva la montaj cred ca ai fi putut gresi ceva ce-l mai bine este sa il demontezi si vezi cauza problemii cu bordul in mana |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning