Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

dany323bmx 28-12-10 13:27

Re: Club CIELO

nu mai retin exact
desfaci bordul si vezi cum este in spate
pe mine m-a ajutat cineva si nu am fost foarte atent

NFS 28-12-10 14:46

Quote:

Originally Posted by dany323bmx (Post 3934323)
nu mai retin exact
desfaci bordul si vezi cum este in spate
pe mine m-a ajutat cineva si nu am fost foarte atent

aha...o sa incerc sa vad...ms pt ajutor:)

co1981 28-12-10 14:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NFS (Post 3932620)
p mn ma poate ajuta cineva q reglarea acelor? pt bord d cielo...imi arata eronat apa si cred k si turometrul (nu sunt sigur)...iar la apa dupa c se incalzeste motorul si opresc masina...nu mai coboara acul...trebuie sa pun iar contactul...aveti idee acul d la temperatura se poate sa fie cu o contragreutate p el si sa il fi incurcat q cel d la benzina? ajutati-ma si p mn va rog:( o seara buna

Vezi aici:
https://forum.4tuning.ro/312-zona-teh...ord-cielo.html

Nu prea ai cum sa le inversezi daca este modelul pe care l-am atasat.
Eu l-am schimbat ieri ca am crezut ca e o problema de la ceas dar problema la mine e alta.
Mufa care vine in spate la ceas nu se poate pune in alta pozitie ca nu intra.
Daca o sa ai nevoie am sa atasez si niste poze ca am facut cand am schimbat eu indicatorul de benzina.
Acul de la apa daca il ridici cu degetul coboara singur in jos, cel de la benzina daca il ridici cu degetul ramane in acea pozite doar cand pui contactul se misca si se duce in pozitia pana unde ai tu benzina in rezervor.

Aaa si daca desfaci ceasul de la bord vezi ca cablul de kilometraj are ca o siguranta pe care trebuie sa apesi ca sa iasa.

NFS 28-12-10 15:32

Quote:

Originally Posted by co1981 (Post 3934490)
Vezi aici:
https://forum.4tuning.ro/312-zona-teh...ord-cielo.html

Nu prea ai cum sa le inversezi daca este modelul pe care l-am atasat.
Eu l-am schimbat ieri ca am crezut ca e o problema de la ceas dar problema la mine e alta.
Mufa care vine in spate la ceas nu se poate pune in alta pozitie ca nu intra.
Daca o sa ai nevoie am sa atasez si niste poze ca am facut cand am schimbat eu indicatorul de benzina.
Acul de la apa daca il ridici cu degetul coboara singur in jos, cel de la benzina daca il ridici cu degetul ramane in acea pozite doar cand pui contactul se misca si se duce in pozitia pana unde ai tu benzina in rezervor.

Aaa si daca desfaci ceasul de la bord vezi ca cablul de kilometraj are ca o siguranta pe care trebuie sa apesi ca sa iasa.

problema la mn e in felul urmator...
deci da plec cu masina...se incalzeste motorul...urca acul d la temperatura...pana aici toate bune si frum
dupa ce opresc motorul(el fiind cald=>acul d la temperatura ridicat) nu imi coboara acul p tzamburusul ala, eu pana sa schimb luminile din bord dupa c opream motorul acul cobora, si cand puneam contactul acul urca in functie d c temperatura avea motorul...aqum dupa c se raceste motorul...acul ramane tot la jumate...trebuie sa pun contactul k sa coboare acul in zona albastra...intelegi?

dany323bmx 28-12-10 17:24

Quote:

Originally Posted by NFS (Post 3934623)
problema la mn e in felul urmator...
deci da plec cu masina...se incalzeste motorul...urca acul d la temperatura...pana aici toate bune si frum
dupa ce opresc motorul(el fiind cald=>acul d la temperatura ridicat) nu imi coboara acul p tzamburusul ala, eu pana sa schimb luminile din bord dupa c opream motorul acul cobora, si cand puneam contactul acul urca in functie d c temperatura avea motorul...aqum dupa c se raceste motorul...acul ramane tot la jumate...trebuie sa pun contactul k sa coboare acul in zona albastra...intelegi?

schimba sonda de apa si ar trebui sa dispara problema
eu am schimbat-o in necunostinta de cauza si nu mai am prb akm

CT97AMD 28-12-10 17:42

dany la tine nu mergea deloc,la el sunt alte simtome,care i-au aparut dupa ce a schimbat lumina in bord,deci....

NFS 29-12-10 21:24

Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 3935035)
dany la tine nu mergea deloc,la el sunt alte simtome,care i-au aparut dupa ce a schimbat lumina in bord,deci....

cand o sa se mai indrepte vremea o sa mai desfac bordul odata...si o sa schimb acele intre ele...cel d benzina q cel d la apa...si sper sa rezolv problema...va multumesc pt sfaturi:) numai bn...

dany323bmx 29-12-10 21:47

Quote:

Originally Posted by NFS (Post 3939009)
cand o sa se mai indrepte vremea o sa mai desfac bordul odata...si o sa schimb acele intre ele...cel d benzina q cel d la apa...si sper sa rezolv problema...va multumesc pt sfaturi:) numai bn...

din cate am retinut am impresia ca nu se pot schimba intre ele

defectiunea o ai de curand sau mai demult?

iti sugerez sa schimbi sonda de apa
posibil accea sa se fi defectat si sa arate rau
nu este scumpa
daca nu acele sunt de vina

NFS 29-12-10 21:50

Quote:

Originally Posted by dany323bmx (Post 3939073)
din cate am retinut am impresia ca nu se pot schimba intre ele

defectiunea o ai de curand sau mai demult?

iti sugerez sa schimbi sonda de apa
posibil accea sa se fi defectat si sa arate rau
nu este scumpa
daca nu acele sunt de vina

problema a aparut dupa c am schimbat lumina din bord...pana sa schimb lumina nu am av probleme:)

CT97AMD 29-12-10 21:54

Asta am spus si e dar lasa-l ca este catar pana nu ii spun 30 de pers nu intselege;)

NFS 29-12-10 22:06

Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 3939092)
Asta am spus si e dar lasa-l ca este catar pana nu ii spun 30 de pers nu intselege;)

eh...omul a vrut sa ma ajute....sa imi dea un sfat...

dany323bmx 29-12-10 22:51

imi cer scuze atunci
daca ar fi de la benzina cand este ful ar trebui sa ti se ridice acul la maxim si sa mearga ce-l de benzina invers
sa nu cumva la montaj sa se fi prins ceva pe la ace sau sa le fi montat gresit
trebuie desfacut si vazut

NFS 29-12-10 23:01

Quote:

Originally Posted by dany323bmx (Post 3939253)
imi cer scuze atunci
daca ar fi de la benzina cand este ful ar trebui sa ti se ridice acul la maxim si sa mearga ce-l de benzina invers
sa nu cumva la montaj sa se fi prins ceva pe la ace sau sa le fi montat gresit
trebuie desfacut si vazut

nui nik man...stai lin
nu prea inteleg c ai vrut sa zici...:-?
poti sa mai explici odata t rog:-s
o seara buna:)

dany323bmx 29-12-10 23:06

Quote:

Originally Posted by NFS (Post 3939300)
nui nik man...stai lin
nu prea inteleg c ai vrut sa zici...:-?
poti sa mai explici odata t rog:-s
o seara buna:)

cand ai alimentat si ai plinul facut ceasul de la apa iti sta la maxim sau normal
daca iti sta normal inseamna ca nu ai inversat ceasurile
cumva la montaj cred ca ai fi putut gresi ceva
ce-l mai bine este sa il demontezi si vezi cauza problemii cu bordul in mana

NFS 30-12-10 11:02

Quote:

Originally Posted by dany323bmx (Post 3939322)
cand ai alimentat si ai plinul facut ceasul de la apa iti sta la maxim sau normal
daca iti sta normal inseamna ca nu ai inversat ceasurile
cumva la montaj cred ca ai fi putut gresi ceva
ce-l mai bine este sa il demontezi si vezi cauza problemii cu bordul in mana

frate...ai inteles gresit...am inversat decat acul...nu tot ansamblul...intelegi...decat indicatorul ala alb...bft!

All times are GMT +2. The time now is 14:36.

- Copyright 2026 4Tuning