![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
foarte smechere ambele masini...fericit posesorul...sau cine stie...
|
Quote:
|
Normal ...din cauza capsunarilor si ''minerilor'' din tarile occidentale ...care vin cu mercedes'uri si bmw'uri ...stricate de atata kitsch , manele la maxim ...sa stricat imaginea masinilor bune din pacate...tzaranismul asta
|
daca ala e bling bling....:)))))ce aveti????e tzara bling...serios...ala e un s penibil...ridicol....parca e titanic...vrei s smeker full brabus si gata...nu titanic asma kitcj bling edition
|
Stii cum se zice ... nu te poti c@c@ in gusturile omului.
|
lasa-ti prostiile ,e cel mai adevarat S ,exact pe gustul meu. cine zice ca-i kitch inseamna ca nu prea a aruncat o privire peste ocean, sa vada ce se intampla acolo.
|
Quote:
|
Quote:
|
pune carlsson brabus lorinser ....si amg kit e mai frumos....fab.orice...ce vrei tu...langa titanic asta si mai vezi
|
s`ul si porscheu` este de la MBM tuning..care..te lasa fara cuvinte..pacat de jentile alea...nu s murdaresc la romani aici la tara?:))
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
b_gt ... da mai taci...gata...am inteles...NU-TI PLACE ...
|
4 Attachment(s)
Jaguar day...Un XKR si un XJ6 cu numere de monaco.
+ un morgan carbrio rosu cu negru caruia n`am apucat sa`i fac poze. |
1 Attachment(s)
2 Porsche-uri :D
|
azi dupa amiaza in dorobanti ...la o cafenea niste superbitati : slr,lambo cabrio,,porscheuri cateva bucati bune :D maserati astea pe langa niste jeepuri de toata frumusetea si alte decapotabile nici ele rele ! nush dar una e sa vezi cate una pe strada si alta e sa le vezi pe toate parcate la 3m distanta una de alta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning