Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

vladdaman 26-02-08 21:06

Re: Masini tari vazute la noi !!!

foarte smechere ambele masini...fericit posesorul...sau cine stie...

Dj-78-KBK 26-02-08 21:15

Quote:

Originally Posted by acidutzzu (Post 1385155)
se pare ca tuningul "bling" nu prea prinde la noi...

la noi tuningul "bling bling" e considerat semn de taranism .....:rolleyes2

IonutzMFF 26-02-08 21:18

Normal ...din cauza capsunarilor si ''minerilor'' din tarile occidentale ...care vin cu mercedes'uri si bmw'uri ...stricate de atata kitsch , manele la maxim ...sa stricat imaginea masinilor bune din pacate...tzaranismul asta

b_gt 26-02-08 21:31

daca ala e bling bling....:)))))ce aveti????e tzara bling...serios...ala e un s penibil...ridicol....parca e titanic...vrei s smeker full brabus si gata...nu titanic asma kitcj bling edition

BH 07 MDF 26-02-08 21:37

Stii cum se zice ... nu te poti c@c@ in gusturile omului.

T E N N Y - E 26-02-08 22:01

lasa-ti prostiile ,e cel mai adevarat S ,exact pe gustul meu. cine zice ca-i kitch inseamna ca nu prea a aruncat o privire peste ocean, sa vada ce se intampla acolo.

b_gt 26-02-08 22:50

Quote:

Originally Posted by T E N N Y - E (Post 1385518)
lasa-ti prostiile ,e cel mai adevarat S ,exact pe gustul meu. cine zice ca-i kitch inseamna ca nu prea a aruncat o privire peste ocean, sa vada ce se intampla acolo.

lol........daca il pui pe forum de afara iei ban:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))kick:)))

RAZvan15 26-02-08 22:58

Quote:

Originally Posted by b_gt (Post 1385648)
lol........daca il pui pe forum de afara iei ban:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))kick:)))

hai ca esti mult prea exagerat ! ok, am inteles parerea ta despre masina ! .... fiecare cu gustul lui.. nici mie nu mi se foarte frumoasa, dar nici kitch.. fi serios

b_gt 26-02-08 23:04

pune carlsson brabus lorinser ....si amg kit e mai frumos....fab.orice...ce vrei tu...langa titanic asta si mai vezi

BBK_VW 26-02-08 23:10

s`ul si porscheu` este de la MBM tuning..care..te lasa fara cuvinte..pacat de jentile alea...nu s murdaresc la romani aici la tara?:))

b_gt 26-02-08 23:12

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b_gt (Post 1385686)
pune carlsson brabus lorinser ....si amg kit e mai frumos....fab.orice...ce vrei tu...langa titanic asta si mai vezi

ceva poze....

blowwind 27-02-08 07:06

b_gt ... da mai taci...gata...am inteles...NU-TI PLACE ...

TurkishCarFan 27-02-08 12:45

4 Attachment(s)
Jaguar day...Un XKR si un XJ6 cu numere de monaco.
+ un morgan carbrio rosu cu negru caruia n`am apucat sa`i fac poze.

SkreLLn 27-02-08 13:56

1 Attachment(s)
2 Porsche-uri :D

Eugen_TL 27-02-08 22:20

azi dupa amiaza in dorobanti ...la o cafenea niste superbitati : slr,lambo cabrio,,porscheuri cateva bucati bune :D maserati astea pe langa niste jeepuri de toata frumusetea si alte decapotabile nici ele rele ! nush dar una e sa vezi cate una pe strada si alta e sa le vezi pe toate parcate la 3m distanta una de alta :)

All times are GMT +2. The time now is 19:07.

- Copyright 2026 4Tuning