![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
gratis nu exista nicaieri ;)
|
Quote:
|
Quote:
Ultima data cand am schimbat toba, i-am platit parca 80 ron, si a avut de lucru la ea si a iesit impecabil. Si in final mi-un curatat baietii de acolo si restul traseului de evacuare si l-au dat si in spray cu vopsea termina. :) |
astia iar au scumpit benzina la mol si ieri si azi,imi cumpar bicicleta daca continua tot asa :))
|
Quote:
Motorina ? sincer nu stiu... de acuma incolo vin greutatile... oricum is destul de scumpe piesele si la biciclete :)) mai bine cu conditie fizica pentru o viata mai sanatoasa |
Quote:
|
Quote:
|
sincer.....rezervoru mi-e full non stop nu am fost la peco de la boicot :)) fiecare misca cum poate.
|
Quote:
Chiar is niste nesimtiti astia cu benzina,cat e la noi litrul de benzina?..la greci trece de 1,78 euro/litru.Drumuri proaste,combustibil scump asta-i Romania,fura la greu statu de la saracii oameni |
ghicitoarea de joi : mi-am pus ceva sport pe masina , nu e toba , nu e admisia , nu adauga si nici nu scade cai putere.....ghici !
acest post e un pamflet si l-am scris de plictiseala . 8) |
Gatorade, bautura sport nr.1:))
|
mai astept pareri .... :D
|
Quote:
|
gresit dar ai fost aproape ..... este vorba de .... : un odorizant cu miros sport.
tare sau ce ? :-P:-P ma gandeam ca poate imi da si mie 5CP cum dau stickerele alea de la tot felu de firme , puse pe portiere..... |
baieti ,este careva prin bm care aduce benzina de la vecinii nostri? si la ce bani ? dar sa fie de la pompa nu amestecaturi si tot felu de ***uri
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning