![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
La multi ani Trafy! Sanatate sa ai ca restul vin de la sine :)
|
@Sobo: multumesc, un urs 325ix turbo vreau:)) ce apropo subtil..... P.S: cadou:)) bei o bere ?
@ Mitza: shhhhhh:)) candriule:)) nu scapa lumea de tine:)) , bei o bere ? @Spawny : multumesc frumos , bei o bere ? |
Quote:
|
La Multi Ani Trafycutz!!!!Sa fii sanatos,fericit si sa`ti dea Domnu` tot ce`ti doreste muschiu` tau!!!!:wave::icon_kiss
|
multumesc tuturor:)
|
la multi ani stimate coleg.sa fi sanatos si iubit
|
la multi ani cumnateleeeeeeeeeeeeee....
sa traiesti o mie de ani, sa ai o caruta de bani, sa ai bmw u tunat la scara, si vecini care sa vada si sa moara (de ciuda). toate cele bune ma. |
multumesc:)))
|
La multi ani trafyyy multa sanatate si multi multi bani :-)
|
multumesc....a fost ieri:P
|
Aoleo firar sa fie , am uitat de ziua lu' trafy-vr6 , zau ! sa mi fie rusine . Trafi de ziua ta iti urez multa sanatate , fericire si tot ce iti doresti tu ! ( si virtute ) Te pupa fratele tau de la Turnu Magurele .
|
multumesc Daniel :* te pupai :* ne vedem la Valcea
|
am si eu o intrebare.de curand mi s a aprins martorul de la motor "CHECK" in bord la matiz.unii zic k e de la benzina,altii injectoarele ..iar la reprezentanta mi`au zis k nu e nmk grav.ideea e k de atunci masina trage mai greu si consuma mai mult. :| ce pot sa fac?
|
sonda lambda
|
Quote:
- odata a fost vorba de sonda lambda cea de dinaintea catalizatorului ( dar masina tragea ca de obicei ), asa ca ar putea fi cea de dupa catalizator ( dar nu stiu care sunt simptomele care ar aparea ). - a doua oara a fost vorba de o bobina de inductie, fapt pt care imi tremura motorul si imi mergea in 3 cilindrii, deci tragea si mai greu... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning