![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
60 Attachment(s)
Masini din toate tipurile de firme de la cele mai vechiute la cele mai noi si cele mai trasnet! Sper sa apreciati efortul meu
|
8 Attachment(s)
Rims [ jante ]
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Motoare [ engines ]
|
Quote:
|
Da America, e de apreciat efortul, dar dupa 2 - 3 pagini nu o sa le mai vada nimeni si iara o sa intrebe lumea ca nebuna. Era si mai de apreciat, daca erai mai organizat si le urcai pe fiecare la locul lor AICI si v-ati fi ocupat careva cat de cat de el. :)
Am nevoie de niste jenti stil WRC de raliu ori niste cauciucuri 175 R15, 185 R15 sau 195 R15 ... defapt intrebarea mea e alta. Exista asa ceva? Ca nu am gasit niciunde pana acum. |
nu stiu daca exista
Sunt aproape sa fac masina care nu poate fi batuta pe 400 de metri |
Andule mi-am pus la Signature linkul catre aceasta pagina sa vada toti mobii :) linkul catre ce am urcat mai devreme, si nu stiam de site-ul acela!
|
Ok, nu exista jentile, dar cauciucuri?
|
cauciucuri pe 17 ?
|
A aparut Loganul pentru joc ?:D
|
Cat offtopic facem. Nu omule, pe 15, am si specificat mai sus. Pe 15, dar ceva mai mici de 205, ca 205 R15 am, dar nu mi se potrivesc, sunt prea late. Deci ceva de 175 R15 - 195 R15
|
cauti cumva pt jantele alea de la golf 2 ?
|
Nu stiu daca sunt de la golf 2, dar au un stil mai Rally, iar eu am nevoie de asa ceva. Sau orice jenti pentru o masina de raliu mi-ar fi perfecte, numai sa fie asa ceva. Miki, Marius unde sunteti cand am nevoie de voi? :(
|
asa de inguste nam gasit .. dami o poza cu jantele ca poate gasesc :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning