![]() |
Re: Chat
Quote:
|
Quote:
|
suciule, era o gluma.
de cand intorci honda aia in parcare si pui type R din ala din piata, nu mai stii de gluma? :)) :lol::lol::lol::lol: bexule, era un pamflet, scria mare :)) |
Apai cand sunt la munca tu crezi ca fac deosebiri dintre glume si lucruri adevarate? deja am in reflex sa ma astept la comentarii pe 4t :)) Imi retrag cuvintele daca ne cunoastem :lol::lol:
|
Quote:
|
ma...ce mama draculu, mai trebuie sa glumim, nu-i destul de neagra viata, criza economica ( :lol::lol::lol:), venirea toamnei (:lol::lol::lol:) etc...(:lol::lol::lol::lol::lol:)
|
https://www.youtube.com/watch?v=QeNVm6dgMY0
ascultati. De-ai nostrii de la cluj, incepe sa mearga si pe radio.. sa speram ca hit. |
Quote:
|
Quote:
|
|
|
Quote:
|
Quote:
si pe tine dan promit sa te claxonez cand te vad cu mozartu mergand prin masina... nu e necesar sa facem top za shit muzic!! ... ceea ce am pus acolo e muzica comerciala, muzica care trece (si care de altfel e foarte apreciata in europa, avem si noi ceva la ce suntem vazuti bine) si am postat-o pentru ca sunt clujeni de-ai nostrii! noh, si cam atat, ma duc sa ma uit la mezzo... |
Quote:
|
[QUOTE=RA_2fast4u;3682904]te mai prind eu prin after ! :))
si pe tine dan promit sa te claxonez cand te vad cu mozartu mergand prin masina... eu in masina numai rock de se toti cocalari si dupa amiezile sau duminica sljuba la radio renasterea si numai ocazional radio cultural cu teatru si simfonic si vezi ca nu prea merg cu fiatul merg cu un matiz cj-10 sjg(soricei joaca golf) :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning