![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Quote:
|
Nu pumnul în gură e soluţia Cristi, fiecare trebuie să-şi spună punctul de vedere, atât timp cât e de bun simţ, măcar atât avem şi noi voie, chiar dacă nu ne prea foloseşte la nimic şi ştii foarte bine că nu mor de dragul ipocriţilor care se dau de ceasul morţii că "vai, inconştienţii ăştia cu bolizii lor" dar nu trebuie să ne ascundem capul în nisip şi să considerăm că dacă nu ne spune nimic pe 4t el sau alţii nu vor spune, nu vor gândi sau nu vor scrie în alte părţi aceleaşi lucruri ca şi cele spuse aici.
Mai degrabă să comunicăm, ne ajută să ne înţelegem reciproc.... |
Am si eu o intrebare daca nu avea stiker si era o masina ``stock`` si pleca mai tare si cu mult zgomot ai mai fi scris in ziar?
|
ca sa va zic de ziaristii din bacau mai ales de unu ....
acum catva ani buni mergeam cu prietena prin oras cand ne-am intalnit cu un grup de turbulenti care au incaput sa se lege de prietena mea si de mine ... normal au aparut schimburi de replici si pumni .. totul culminand cu lovirea unora mai mult decat trebuia unul dintre ei ajungand cica in spital (era doar ca sa ia niste bani ;-) ) In spital asa cum se stie sta cate un "ziarist'' dornic de faima si bani .. pe scurt povestea ajunsa in ziar pe prima pagina: x adica eu iam batut fiindca nu au vrut sa plateasca femeia pe care le-am dat-o intelegeti voi ideea |
Quote:
Va plangeti de generalizari ? Si despre noi se generalizeaza, din cauza unor prosti din breasla, dar eu prefer sa ma zbat sa explic unora si altora care-s diferentele. De asta ii apreciez pe cei care accepta dialogul cu mine. Iar pe cei care-mi recomanda in diverse feluri sa dispar de pe-aici ii rog sa se adreseze administratorului/moderatorului. Exista diverse solutii, precum ban-ul, daca deranjez. Oricum postez aici de putine ori pe an. |
Să nu ne victimizăm, ce naiba :)
Nu s-a pus problema ca tu să dispari, deşi felul în care ai făcut cunoştinţă cu oamenii de pe 4t sigur nu te recomandă la titlul de "mr. popularitate" şi probabil asta e cauza contrelor de mai târziu... Lucrurile intră în normalitate cu timpul, numai că normalitata trebuie construită de ambele părţi... Dă-ne linkul cu articolul, că ai spus că e în ediţia de azi... |
hai sa schimbam subiectul
Baieti ce ziceti sa avem si noi un eveniment anul asta vad ca toate orasele au si sunt anuntate multe pt 2009 Stiu ca sunt obiectii si alte probleme dar vreau sa ne gandim serios la asta ... la ce vrem sa fie drag ,drift , etc ... ce ziceti ? |
din cauza lor sau din cauza altora, care cred ca daca si-au mai pus 15 HP pe motor si niste praguri sau spoilere in nu'sh ce culoare au dreptul sa-si bata joc de ceilalti si sa se joace cu viata altora. Si aia despre care am scris ultima data nici nu stiu daca aveau vreun sticker, nu-mi aduc aminte.
prietene , lasa masinile modificate(din cei care le au, 90% conduc foarte bine) , ca sunt satul de oameni bine(a se citi mucea de bani gata,tarani cu basca din par de oaie)cu masini noi si puternice(stok) cu care merg ca niste b01 de parca ar fi strada lor, si sunt sigur ca ai patit-o si tu |
Asta am vrut sa zic si eu..Daca era o masina care nu iesea in evidenta nu cred ca ai fi scris despre..Sincer eu cand merg cu masina modificata ma gandesc cat am stat cu ea prin service si cat s-a lucrat si stiu ce ar insemna sa o iau de la capat si as merge mai atent si mai cu grija..Si in plus de aia o modifici ca sa o admire toata lumea :D
|
a.... daca era un oltcit care se auzea tare cand ii dadea 1.2.3 ... asa scurt,
mai atragea atentia ta ma dragoane???:lol: daca ai stii cum se aude toba mea la 5500-6000 rpm (si crede-ma ca ii cam dau ca imi permit 8) ca de am motor de turatie ... cica) cred ca ai zice ca e un bolid de curse ..ce mai...:twisted: si crede-ma ca masina mea arata aproape stoc..;) si are doar 65 de ponei:lol: ps: nu prea ii dau prin oras ca e cam naspa ... :rolleyes2 |
Nu cred ca exista cineva care are permis de conducere si care nu a calcat pedala de acceleratie mai tare,care nu a depasit prin dreapta,sau nu a facut eschive prin trafic,care sa nu fi condus “mai periculos”.
Se face atata iures despre soferii de masini tunate care au “15 cp” in plus si gata si-au luat-o un cap si merg haotic.Sincer eu cred ca ar trebui sa discutam alte proleme majore,cum ar fi cele legate ce generatia noua de soferi care nu stiu semnificatia indicatoarelor care nu stiu ca masina are oglinzi retrovizoare si un “bat” pe care daca il actionezi iti arati intentia de a schimba directia de mers, Astia eu zic ca sunt ma rai pentru ca sunt si mai tineri si colcaie hormonii in ei.Pe astia nu ii vede nimeni? Nu spun acum ca cei care zboara la altitubine joasa cu masinile nu prezinta un pericol. Ps-nu am vrut sa-i includ pe cei care au permise de ceva vreme si conduc f rau pentru ca aia deja au au trecut in latura extrema,soferii de weekend,astia merg incet da` prost. |
eu v-am zis ca mereti prea repede..
hai sa mai radem putin... Regulile pulii 1.Ai o singură pulă. Respect-o şi te va respecta şi ea pe tine. **** este cel mai bun prieten al omului la bine şi la rău dar, la fel ca şi un prieten, dacă nu o respecţi, dacă nu cultivi relaţia dintre tine şi **** ta, dacă nu îi arăţi că-ţi pasă, te va lăsa la nevoie. Se va lăsa la nevoie. Şi va fi vina ta, nu vina ei. O pulă respectată nu se lasă. 2. Mărimea pulii nu contează. Atâta timp cât gagica e beată. Cu cât e mai mică cu atât trebuie să fie mai beată, ca a doua zi să nu mai ţină minte clar, şi să-i spui tu că e mare. 3. Nu scoate **** din pantaloni decât dacă ai de gând să o foloseşti. La fel cum samuraii nu scoteau sabia din teacă decât atunci când aveau de gând să taie ceva, la fel trebuie să te comporţi cu **** ta. E o chestie de onoare. Dacă ai scos-o, trebuie să faci ceva cu ea. Orice. Nu o scoţi doar aşa, la aer. 4. **** este singurul lucru din univers care nu se va întoarce niciodată împotriva ta. Asta dacă nu eşti tipul ăla dubios din filmuleţu’ ăla care se fute singur în cur. În rest, **** nu te va trăda niciodată. Nu te va minţi. **** ta îţi vrea binele în orice cirumstanţă. 5. Nu îţi băga **** în locuri unde nu ţi-ai băgat degetul întâi. **** este un organ fragil. Are nevoie de un cercetaş. Cum regii vechi aveau oameni care să le guste mâncarea înainte, să nu fie otrăvită, aşa ai tu degetele. Ţine minte. Ai 10 degete, dacă păţeşti ceva la unul, mai rămâi cu 9, în schimb ai o singură pulă! 6. Denumeşte-ţi **** vitejeşte. Să-i spui doar Gigi, Gogu sau Vasile nu e de ajuns. Trebuie să îi dai un nume care să inspire frică. Să se cutremure duşmanii când începi să vorbeşti de **** ta. Încearcă Excalibur, Scarface, Orlok Stăpânul Fiarelor, Mefistocle, Inoxidabilatorul, Osama Bin Laden sau Visurât. 7. Nu da **** din mână pe **** de pe gard. Habar n-am ce am vrut să zic aici. 8. Salut-o în fiecare dimineaţă. **** ta te iubeşte. Mereu se scoală înaintea ta. E jucăuşă şi veselă. Parcă-ţi spune, în fiecare zi: “salut, ce facem azi ? eu sunt gata!”. Gândeşte-te că femeile nu au un prieten de nădejde care să le binedispună în fiecare dimineaţă. Fii recunoscător că tu ai. 9. Dacă te întrebă cineva, să spui că ai **** foarte mică. Indiferent de mărime. Sună stupid la început, dar gândeşte-te. Dacă spui că o ai mare, celălalt se va gândi că minţi. Dacă spui că e mică, se va gândi “ce interes are ăsta de spune că are **** mică… doar dacă… de fapt e foarte mare şi se joacă cu mintea mea!” 10. Niciodată să nu te pişi împotriva vântului decât dacă ai un duşman pitit în spatele tău. E o regulă de bun simţ. Mai mult de respect pentru pantalonii tai, nu pentru pulă. 11. Nu ai voie să atingi o altă pulă decât a ta. Este cea mai importantă regulă. De-aia am lăsat-o ultima. Nici dacă e **** unui prieten şi el nu are mâini şi trebuie să i-o scoţi să nu se pişe pe el. Nici dacă e un terorist mort cu o bombă nucleară pe pulă. Nu o atingi. Aştepţi să vină o femeie şi-i spui cum să o dezamorseze că femeile habar n-au cum să dezamorseze o bombă. E un fapt demonstrat ştiinţific că daca atingi **** unui alt tip ţi se usucă a ta. |
Pfffff, foarte tare :lol:
Am dat-o deja copy/paste, e prea tare :lol: |
ma face sa rad asta de tot se da mare ziarist :))
ma frate tu altceva nu ai ce face ? las-o in in ... de treaba , tu scrie ce vrei despre cine vrei si vezi ca dupa aia iar iti suna telefonul si vii sa iti ceri scuze ... asa ca vezi-ti de ale tale si gata . gaseste ceva mai interesant de facut de zis ... ceva care intr-adevar sa intereseze opinia publica hai sa iti dau un exemplu ( asta mi-a venit primul in minte ) : cand a fost cu taxa auto si s-a blocat centrul orasului si sensul giratoriu de la real ,de ce nu ati facut mare tam tam ... ???? si va legati de un opel care nush ce a facut la semafor sau cine mai stie ce ... tu ai impresia ca asta intereseaza pe tot omul care iti cumpara ziarul ? aveti noroc ca in ziarul vostru sunt multe aunturi de multe feluri , ca altfel nu stiu daca ati mai avea acelasi tiraj :) ps : sa ne auzim de bine !!! si te provoc la o cursa ... cand vrei tu prin oras ... :))) ITI ALEGI TU ORICE NFS VREI SI JUCAM !!!( doar prin orasele virtuale ) aaaa stai ca mi-am adus aminte dar de ce nu scrieti si voi despre toti soferi astia care nu au nici o treaba cu sofatul si cu masinile ??? sau astea nu sunt subiecte tari ??? si acum o vorba de a unui prieten de al meu nu conteaza ca pe zi sunt muscate atatea persoane de caini comunitari ,dar daca un pitbull musca intr-un an o persoana ... vai mare scandal si tamtam faceti voi in ziare ,pareri si opinii una peste alta si tot asa aceasi chestie si in leg cu articolul tau |
dragon daca nu ai mai vedea "racerii" prin oras ai culege roadele de pe asfalt. Traiesti de pe urma unor intamplari care le scrii pe hartie. Nu rastorni munti, dar se castiga bine.
Consider ca nu mai avea rost primul tau post in care faceai afirmatiile despre cele 2 masini care "zburau". Te ai bucura daca ai aparea intr-un articol pentru savarsirea unei infractiuni? Sa vezi cum se uita lumea la tine pe strada? La asta nu te gandesti.. Ca-ti sar banii in ochi mai inainte de toate. Concluzia e: puteai sa-ti faci intrarea intr-un mod in care lumea te-ar fi agreat altfel. ...defapt cine sunt sa te judec.. oricum scrii numai tampenii |
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning