![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Multam' Baietii!
|
cipskate69 - jetta
foarte tare ideea! bravo, ai multa imaginatie! detaliile lucrarii sunt f bune, bine lucrat o chestie subliniez. daca e pentru drag tractiune fata de ce ai pus roti mari pe spate si mai mici pe fata? fa-ma sa inteleg, ca nu inteleg! in rest masina e foarte tare! bafta! |
pai...e de drag da' merge cu spatele... :)) ..nu! nu m-am gandit asa "adanc" la partea practica...ideea nu a fost asa "am vazut masina..stiu ce ii fac" ,eu incep sa lucrez o masina fara sa stiu ce fac,fara o tema anume.ai subliniat bine ;)
mersi la fel! ;) |
@ cipskate69
Foarte frumoasa masina dar am observat un mic detaliu..avand in vedere ca ai pus capacul imediat dupa portiera de ce ai inca bacheta in spate?[tetiera spate centrala] ar mai merge cateva modificari in detaliu ca e pacat de lucrare. FELICITARI!!..probabil ca o sa ne cam spargi la voturi..:headache::chainsaw: |
partea fata inclusiv aripa roata si parbiz is soooper...dar in rest nu prea imi place :(
|
2 Attachment(s)
Subaru'
|
2 Attachment(s)
de asemenea subaru ....
|
2 Attachment(s)
///Ferrari California
|
Quote:
destul de intunecat incat sa nu se vada foarte bine detaliile , dar imi place cum arata . am ochii prea obositi la ora asta ca sa gasesc defecte , asa ca ma rezum doar la a-ti zice Bravo :) later edit : capota ai vrut tu sa aiba alta culoare , sau nu ai nimerit-o? |
Quote:
Despre capota nu stiu ce sa zic , nu vad nicio diferenta de culoare ( nici pe monitorul de la PC si nici pe monitorul de la laptop ). :???: |
|
@ ca$$ - seat leon
nu comentez -> mie unu nu imi place combinatia de culori parca am un deja vu vazand poza asta @crazyman - subaru justy boss ai incercat ceva si in proportie de 80% ti-a iesit roata spate nu vreau sa o vad ca nu sta bine la viteza stiu ca poti mai mult...asa ca vreau sa vad o masina mai buna de la tine @bo$$u - subaru justy masina ta e pe gustul meu, d-aia ai primit si vot la challenge e clean look lasata si curat lucrata bravo! continua asa! |
Quote:
bafta ! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
un prieten m-a rugat sa ii fac un Opel Astra G Bertone, asa ca il pun si aici...va rog comentarii!
|
2 Attachment(s)
Un Logan, ceva pareri ? :)
|
3 Attachment(s)
@semjke-cam urata grila in rest arata foarte bine;)
LOGAN by Gabi |
Quote:
1. bara nu e la culoare cu restu masinii 2. fibra de carbon are patternul prea mare si nu e reala 3. culoarea mergea un pic mai inchisa, e un pic prea saturata Quote:
de lucrat ai lucrat bine...ca si calitate vorbesc |
2 Attachment(s)
S500................
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Honda CIVIC lasati-mi si mie niste comentarii va rog!!! ;) |
Quote:
|
@ Reme:
Man, o singura problema vad eu la masina, body-kittul care l-ai pus are un pic mai mult albastru decat caroseria originala. daca desaturai cu inca 5% kittul, era perfect. Dar astera sunt chestii care tin f mult si de monitor , eu il am setat cu luminozitate mai mare si contrast mai puternic. In rest imi place cu l-ai potrivit si ca ai respectat axa masinii. |
2 Attachment(s)
Am mai miscat si eu ceva foarte lejer :D
|
nice beemer;) ma bucur ca ai mai facut si u o masina:)
|
a iesit frumos BMW, si efectul de desaturare face toata poza, zici ca e rupta dintr-un film
Insa frate, faceti jante prea mari, prea ireale...ce dracu...o sa ajungeti sa puneti jante de 26 inci ca la biciclete |
Ft tare eagle dar roata spate e blurry.. rau...
Quote:
|
ma rog fiecare cu optiunile lui insa sa ramanem putin realisti totusi, unde dracu ai vazut jante de 30 pe BMW in realitate? Pe 20 si deja arata a bestie, 30 nici nu incap nu te gandesti?
|
2 Attachment(s)
astept pareri:D fiti severi;)
|
Defecte: Selectii colturoase
Janta spate nu sta bine. Numaru ar merge putin inclinat spre stanga. Cand ai ascuns semnul nu lai ascuns cum trebe. Ce imi place: bad boy-ul Culoarea Stopul spate Geamurile Janta fata sta oarecum bine. |
3 Attachment(s)
Mitsubishi Lancer full brush
|
1 Attachment(s)
Un mic update.
|
1 Attachment(s)
m-am jucat si eu putin cu photoshop
|
2 Attachment(s)
Cee`d :arrow:
|
carbonul si tobele au iesit naspa in rest e reusita
|
Intradevar tobele nu au iesit cum trebuie, nu stiu ce ai vrut sa faci acolo iar cauciucul spate este taiat.
|
1 Attachment(s)
alexcump : destul de bine lucrata numai ca is mici defecte :
- culoare ireala - neon ireal restul vezi poza badbom : mult prea putine modificari, banuiesc ca e prima lucrare : - tobele din partea dreapta sunt prea mici - folie geamuri ireala, nu sunt destul intense reflexile - stickerul nu e pus bine JohnnyX : interesanta ideea numai ca se putea lucra mai bine : - tobele sunt plate - carbon ireal, prea deschis la culoare - culoare ireala, reflexile nu mai sunt destul de intense - stopuri ireale - janta spate e blurry |
stickerul se editeaza cu "perspective" cumva?
cat despre folii, nu sunt reflexii pe original asa ca nici pe folii nu apar. |
1 Attachment(s)
Am stiut ca veti zice de tobe asa ca va arat donoru, unde sunt la fel de plate:
|
si poza asta ti se pare reala? nu vezi ca e editata?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning