![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
mersi....mia luat mult timp sa il fac pt k am lucrat mult la selectii, am vrut sa fie cat mai "perfect" si sa arate real dak se poate....
|
bejdesigne, deci kit-ul e facut de mine, dar nu si versiunea...mai am mult pana acolo;), dak nu ma crezi poti sa te convingi si singur .. http://speedycars.net/e/carlist_mode...sID=454&type=1
Ionut_M ... ford-ul facut de varatau arata parca a fost desenat cu paint wlady e prea exagerat nissan-ul, ai grija la selectii k pot sa strice tot, mi sa intamplat si mie:D |
Ionute :)) si eu fac mai bine ! no offence ! dar e nasol....mai incearca ca Adobe Photoshop..nu paint
|
axl...mai incearca man, si incearca sa iti repari greselile la masina inainte sa faci una noua.....inca mai ai cateva selectii nasoale...ex janta spate....si inca scrie opel pe discul frana fata.....ar trebui sa fie european version?? din cate stiu eu, stilul european are formele cat mai curbe...priza de aer nu este in context....plus ca grila din priza de aer este destul de...neglijent pusa (este la fel de mare acolo ca si cea din grila fata...nu ar trebui sa fie mai mica??)....la roata spate tias fi sugerat sa o vopsesti pe cea originala...asta care ai folosito tu (mie cel putin) imi da impresia ca ar sta pe loc...intercooler plat....cam atat am observat eu....
|
2 Attachment(s)
ceva simplutz:D:arrow:
|
uuuu ... noul a5 .... decat sa iti enumar toate greselile mia bine iti spun direct k ai probleme la km tot c ai modificat! dar nu renunta ... bafta ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
Greseli nu sunt.......cel putin eu nu vad.....arata bine atata k nu pare reala .......bv
|
2 Attachment(s)
Un prieten de al meu a facuto si am vrut sai arat cum as faceo eu...:lol: 8)
|
Si nu te-ai facut de ras ? Ma rog ... masina e full de greseli ! DE la "carbon" la jante totul e gresit .. Selectii aiurea ! Umbre ? Nimic ! Jante ? Plate ca naiba ... mai lucreaza :wink:
|
Quote:
|
8)
Quote:
|
l33l00 man...sincer, imi place lucrarea asta...f smekera...bv;) momentan nu vad greseli, ca sunt obosit;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning