Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

denees 19-01-10 21:46

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

1 Attachment(s)
Inca o varianta.
champu91, incearca Photoshop.

champu91 19-01-10 21:49

Quote:

Originally Posted by denees (Post 2994425)
Inca o varianta.
champu91, incearca Photoshop.

ms denees

cornelmen 20-01-10 12:25

1 Attachment(s)
Baieti sunteti minunati sa incercam niste praguri ...jante , spoilere prelungite ;) Bafta vouaAttachment 1272558

cornelmen 20-01-10 12:31

4 Attachment(s)
Incercam si un eleron pe luneta ....ceva spoiler pe spate stil BMW;) Daca se poate :lol:Un angel eyes si xenoane ...si ce mai vrei voi Attachment 1272568Attachment 1272572Attachment 1272570Attachment 1272571

SV25MBN 20-01-10 12:32

Tu chiar vrei sa faci ceva la masina sau ii pui doar la treaba pe baieti? Pentru ca eu chiar vreau sa fac ce i-am rugat si ultimele pagini sunt pline de variante ale masinii tale facute de tot felul de oameni, in timp ce mie mi-au raspuns 2 oameni si atat. Mult succes cu masina daca o sa ii faci macar jumatate din chestiile pe care ii rogi sa le faca pt tine.

Vj_AlecS 20-01-10 12:33

Quote:

Originally Posted by cornelmen (Post 2995884)
Incercam si un eleron pe luneta ....ceva spoiler pe spate stil BMW;) Daca se poate :lol:Un angel eyes si xenoane ...si ce mai vrei voi

man scz ca ma bag aiuea dar de vreo 4 pagini numai tu postezi pe aici.. daca cauti asa ceva general pt masina poti incerca si pe google sigur o sa gasesti... cred ca ai mai multe poze pe topicu asta decat sunt pe 4tuning...

cornelmen 20-01-10 12:36

Exista vre-o restrictie pe aici cu postarile si eu nu stiu ??? imi place sa vad cum iese , sa stiu de unde sa aleg ..asa ca .....sorry ;) Bafata la tuning

D0ryN 20-01-10 12:44

Daca nu schimbi jantele (si aici ma refer la marimea lor), masina aia nu va arata niciodata mai bine...

cornelmen 20-01-10 12:58

Da ...dar va arata bine mecanica masinii , nu masina !!!...ma intereseaza sa mearga perfect ...si crede-ma ca merge BETON. Jantele mari , iti distrug bucsile la masina , mai ales dupa zepezile astea :)) Am si jante de 17'' dar nu le pun ;) Bafta

SV25MBN 20-01-10 13:03

Vrei praguri mari, spoilere prelungite "tip BMW" etc dar nu ai pune niciodata o pereche de jante? Desi chiar tu ii rogi pe baieti sa iti puna si jante.. Pana la urma faci doar colectie de poze modificate cu masina ta sau care e ideea ?

cornelmen 20-01-10 13:12

chiar daca ...este vre-o problema???? poate ai treaba si eu te retin :)) fa-ti masina cum vrei...nu-mi spune mie ce si cum....baietii fac ca sa se distreze si de placere , ca daca era ...te taxa din secunda UNU ;)

Raulyto 20-01-10 13:26

Topicu asta e un Haos total!

marius mihaescu 20-01-10 13:28

da ,asta cam asa e ...

denees 20-01-10 13:39

2 Attachment(s)
Daca o luam asa, mai bine lasam deoparte tuning-ul. Primele lucruri care se fac, sunt jantele si suspensia.
Ce inteleg eu prin Tuning.

andutzu85 20-01-10 14:47

Quote:

Originally Posted by cornelmen (Post 2996038)
chiar daca ...este vre-o problema???? poate ai treaba si eu te retin :)) fa-ti masina cum vrei...nu-mi spune mie ce si cum....baietii fac ca sa se distreze si de placere , ca daca era ...te taxa din secunda UNU ;)

nu mi-o lua in nume de rau...dar tu nu ai un thread unde iti prezinti si tu masinuta???si....sa stii ca baietii cam au dreptate...ar trebui schimbate jantele....si stai linistit ca daca masina e bine pusa la punct si nu are nici o defectiune pe partea tehnica...nu au jantele ce sa iti strice....singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa treci cat mai usor prin gropi si nu o sa iti strice nimica!!!bafta in continuare cu masina si sa ne auzim de bine!!!

All times are GMT +2. The time now is 22:02.

- Copyright 2026 4Tuning