| calinpetco |
13-06-11 23:22 |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
Originally Posted by brummy
(Post 4393445)
buna decizie..
pacat ca ai plecat asa devreme vineri de la parcare, parca te-a speriat cineva. vroiam sa vorbim cateva vorbe. next time
|
cei cu care m-ati vazut acolo stiau ca eram doar in trecere, stai linistit ca am atata coloana vertebrala sa discut fata in fata cu cineva, in acelasi timp ma simt flatat ca ati venit in asemenea numar mare ca sa-mi dati mie o lectie. Pe de alta parte, eu cu tine brummy, n-am schimbat 3 cuvinte daca bine imi amintesc de cand ne vedem p-acolo, care sa fie motivul pentru care aveai tu sa-mi spui mie ceva?
...there will be no next time
Quote:
Originally Posted by criss
(Post 4393563)
Sorry,stiu,in mod normal trebuia sa iau fiecare post in parte si sa sterg doar anumite pasaje ,dar timpul nu imi permite sa ma ocup cum trebuie de sectiune.
Trimiteti propuneri la administratori, pentru un moderator care are timp sa fie dedicat sectiunii Arad.
Multumesc pentru intelegere.
|
te inteleg. in situatia de fata, chiar nu ma mai intereseaza cine si cum modereaza pe 4tuning
@raidaru: ce sa zic... n-ai inteles nimic, nu m-am gasit sa comentez, vorba ta, chiar tu te-ai atacat maxim, cand vezi doamne cineva, adica eu, a indraznit sa spuna ca sunteti deranjanti uneori la intalniri cu bubuielile, apoi ai inceput cu texte gen "pensionari" etc ca un adevarat Che Guevarra al basului. Discutiile astea vis-a-vis de bubuieli au avut loc de mult acolo, doar ca eu m-am gasit sa le scriu aici. Sa nu crezi ca esti singurul cui ii place basul... muzica... dar la timpul si locul lor.
In fine n-are rost sa ma stresez... ca oricum totul se reduce la "si-a gasit sa comenteze"...
|