![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fraza arhifolosita :am facut , am dres si mai aveam si pedala" :D
daca ai condus , cum poti sa zici ca trage de la 3000? Eu nu compar la aceeasi capacitate ci la aceeasi putere sau la aceleasi costuri pentru ca pana in 2000cc nu prea are importanta ce capacitate are. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu am spus ca punto classic 1.3 are cel mai mic consum din lume, am spus doar ca are un consum de 4.5 in oras, sunt masini moderne dotate cu tehnologie blue si dinamica eficienta care consuma si mult mai putin de atat. masinile noi produse de la grupurile vw, bmw, renault,etc. |
Quote:
Ai facut bine ca ai scos cartonul, cand pui cartonul se face vid sub capota si nu mai are motorul de unde sa traga aer, asta daca nu cumva ai o masina deaia la care te uiti sub capota si ti se vad tenisi marimea 46. |
Quote:
la motoarele de peste 2000 cmc se schimba datele problemei si dispare acesta senzatie ca nu trage tocmai pentru ca raportul cp/kg se schimba radical. |
Quote:
|
Quote:
Opel Astra GTC H 1,3 CDTI. Face suta in 13,6 secunde. Vw Pasat Variant 1,6 i. 102 cai. Viteza maxima 187. Cuplu 148 Nm la 3800 ture. Consum afara 6,1. Combinat 7,8. Oras 10,8. Face suta in 12,8 secunde. Deci cistigatorul e benzinaaaaaa. Yeeeeeee. :D Da mai LIVIU_DLA , da tu compari 102 cai benzina, cu 90 de cai diesel ? Asta tii se pare corect ? |
Quote:
|
Quote:
nimic nu e liniar in ziua de azi...aspirat cu vanos,turbine,compresor,si zvacul e cand se apropie de cuplu maxim. si totusi,benzina sau motorina?!...pentru ce..? |
Daca e s-o luam dupa cifre atunci un logan 1.6MPI ar trebui sa "faca" intr-o intrecere ad-hoc passatul de 102cai al colegului nostru de forum.
Acceleratie: 0-100 km/h 11,5 s Viteza maxima: 175 km/h Cuplu maxim: 128 Nm/3000 Putere maxima: 90 Cp/5500 Greutate 1090kg Mai ales ca ala cu loganul a rupt masina iar el a plecat cu ESP activat. Deci unde e adevarul? Nu vorbesc de viteze maxime sau de mers kilometri intregi ci doar intreceri spontane cu start de pe loc. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning