![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
"n-as da dacia mea nici pe 10 mertsuri"
|
Sa inteleg ca aici citezi din vorbele lui AML...?
Lasa frate ca si chinezeasca e buna..., shoferul trebuie sa se mai experimenteze nitel...; e intr-adevar o masina cam fragila desi arata foarte bine, dar se pot scoate si din ea catziva calutzi ... ;) |
las' ca ma antrenez cu lucrul manual sa-i mai dau 15-20 de cai din cutie.
|
Bine Treeeeeeee!
Tatatatatatatatataaaaaaaaaaaaaa! Poate mergem o fuga intr-un weekend pana la Strejnic sa vedem si noi ce se intampla acolo. www.pilotaj.ro |
Don, vezi ca Titi aur are sediul la Cta. Griogrescu are scaoala la Buc dar face cursuri si la BV la cirucit de karting.
langa Ploiesti e scoala lui stefan vasile. demult tot vreau sa ma apuc! dar vad ca si ei am mai schimbat locatia http://www.pilotaj-********/cursuri.htm |
Campioana sexului http://www.libertatea.ro/index.php?s...iva&sid=180528 :-)
|
Ia zicezti baietzi!
Ne inscriem si noi la maraton? I-o dam si noi lu' romanca asta? O tzinem numai in limitare. Tatatatatatatatatatatatatatatatatatata! Pana ii cad segmentii in baie. Oricum din cate-mi dau seama tipa deja scapa compresie ca lumea asa ca uzura la motor e mare. E mare rau! Cred ca inghite mult de tot... Mai rau ca VR6-le meu, doar ca VR-ul inghite benzina ;) Mah ce sa zic..., ii urez succes tipei, dar chiar ca americanca cu 620 de barbatzi in 24 ore..., nici VR-ul nu si-ar dori atata forja intr-o zi. |
Tocim si noi niste cauciucuri pe ea(Durex sau "MAICALIN":D). Dar cred ca dupa toata experienta ei de pana acum pistoanele noastre o sa joace in camasile ei foarte mult largite.:D
|
Quote:
tng ai gresit linku trebuia la linkuri utile:D |
ce sa facem le strejnik , donule?
si cand sa merem? what did i miss? |
Nu e treaba de fete mai acolo..., valabil si pentru AML :lol: Maama, ce tare a fost asta..., ce gluma buna am bagat, frate!!! :lol: :lol: :lol:
Intra pe www.pilotaj.ro si ai sa intelegi..., era link-ul acolo unde vorbeam de Strejnic. |
pai AML stie din astea, era vorba de mine nu donule?
|
Nu mah, cum sa fie vorba de tine...
N-as putea sa-ti spun asa ceva. Ce sa stie mah AML-ul? Ne dam ba? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning