![]() |
Re: Club CIELO
Sarbatori fericite si din partea mea;)
|
Sarbatori fericite!
|
Craciun Fericit! Sa va aduca Mosu' cele mai bune piese de tuning pentru cielo! Sarbatori fericite "frati de cielo" !!!
|
La Multi Ani!!! Sarbatori fericite si tot ce va doriti alaturi de cei dragi si nu in ultimul rand, sa n-avem parte de incidente care sa ne tina masinile departe de sosea!!! :peace:
|
va urez la toti craciun fericit alaturi de cei dragi !!!!1
|
La multi ani!!!!!!!!!!!!
|
am si eu o intrebare...stie cnv c diametru are evacuarea stok d cielo...k vreau sa schimb toba finala...si sa stiu c diametru sa iau pt intrare:D craciun fericit!
|
La multi ani! Sarbatori Fericite! Craciun Fericit tuturor!
|
va doresc un craciun fericit!sa aveti parte numai de bucurii!bucate cate putin din toate!sarbatori fericite tuturor!
|
Craciun fericit si din partea mea...
|
★Merry★*
•。★Christmas★ 。* 。 ° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚ ˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門| ˚ |
La multi ani,Craciun fericit si tot ce va doriti sa se implineasca..si multe multe impliniri la masinutzele noastre...sa fiti sanatosi si mult bine la familii!
|
la moolti ani!!! va rog frumos imi spune si mie cnv ce diametru are evacuarea stok de cielo...k vreau sa schimb si eu toba finala si sa stiu c diametru cumpar pt intrare:D va multumesc:* si numai bine:)
|
Quote:
|
La multi ani si cat mai multi C.P.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning