![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
4 Attachment(s)
Ieri am reusit sa transcriu pisicul pe numele meu, si sa ma uit pe la motor, pentru a vedea daca este ceva deteriorat, dar totul este ok!
Am facut cateva poze masinii, astea sunt cele mai reusite: Attachment 2562087Attachment 2562088Attachment 2562089 Attachment 2562090 __________ @Tomas: Frumos Nissan-ul, e o baza buna.Ce stil vei adopta?Stance sau Drift? @dms28: Frumos Audi! @jurec10: Foarte tare motorul:shock: @DariusAlexandru : Frumoasa Honda, cred ca trage si pe masura! |
1 Attachment(s)
Am revenit si eu de la plimbarea catre un sistem audio in mai putin de 2 ore era montat pe masina si testat acuma am ce sa ascult cand sunt afara:twisted:,in seara aceasta voi da comanda de suspensie reglabila
batman-Mersi batman,arata bine pisica :) jurec10-Da ai afumato pe cea rosie :))) nebun mai esti sa nu vina militia da daca veneam si vedeam cred ca mai degreaba venea militia :)) quick_silver2-Astept sa vad ce culoare va iesi bora ta |
4 Attachment(s)
dms28:Multumesc.Frumos si noul tau sistem.Cred ca se si aude calumea.
R.Equinox:Lonjeroanele sunt cat se poate de intregi si de drepte Acum am terminat de monat noile spoilare.Urmeaza ca maine sau poimaine sa imi ajunga si o pereche de praguri apoi masina va intra la vopsit. |
1 Attachment(s)
Am primit azi o oferta pe care nu am putut sa o refuz...stopuri Kouki+mustata la 450 de lei. Eu zic ca este foarte ieftin...si sunt noi!
|
5 Attachment(s)
Pozici la Bora :).
Ce culoare sa fac Golanu?!? Nu alegeti neaparat dintre negru sau rosu !!!Zi o culoare cu,care sa dea bine !Attachment 2562210 Attachment 2562211 Attachment 2562212 Attachment 2562213 Attachment 2562214 |
1 Attachment(s)
Am terminat cu tinichigeria!:X....Urmeaza sa finisez chitu..apoi un grund..si apoi intra la vopsit animala!...In seara asta dau motorul jos..singur..Darius a plecat deja...Incet incet se aduna piesele...am achizitonat si azi 4 caucicuri old school pe 15..cu dunga alba:X...Instalatia e gata..dar o montez doar dupa ce termin cu vopsitu...cred ca miercuri..o bag la vopsit..stiu ca am zis ca mai dureaza..dar in seara asta mi sa pus pata...vreau sa il termin cat mai repede...deoarece fac un meeting..cu Bel Air..am dat si geamurile jos..Putina rugina..dar s-a curatat bine...si am dat o mana de chit...o poza cu bus-ul:))..e facuta pe la ora 6-7
Attachment 2562205 @dms28-Finalul va fi traznet!..Ceva de WOW..o sa vedeti:)...Bafta si tie! @quick_silver2-Vorbe Vorbe....Vreau fapte tigane! @jurec10-Imi place la motorul ala e ca cum beau eu berea asa suge el benzina:))))..Bafta! @batman-Sunt curios cat o sa stea la tine..bafta! @ionut.alex63-Sincer..pentru mine e ceva exagerat acele spoilere...Dar e masina ta..faci cum vrei..Bafta! @KidForDrift-Arata super ma!..Bravo! |
1 Attachment(s)
great news =]]
discuri fata 300mm discuri spate 270mm Etrieri Brembo |
Mai inainte am dat comanda pt brate fata spate!
Maine o sa ma apuc cu baieti sa dam jos rotile si bratele vechi si sa curatam daca e ceva rugina! @R.Equinox:Da mosule ai dreptate dar sti cum e dai un ban si stai in fata+ca e masina de drift,nu umblu zi de zi cu ea! |
Quote:
|
Comanda a fost data si in 2 3 zile imi va ajunge suspensia.Suspensia ma costat in jur de 450E si cu astea voi incepe modificarile grav si pe audi daca imi va ajunge suspensia:D
|
3 Attachment(s)
BatMan - arata bine...dar....mai bine era sa iti faci unu cu propriile tale maine...gen vorba aia...Build Not Bought ;)
Dms28 - era destul de bine si cu un singur difuzor ;) Ionut.Alex - nu sunt Fan tuning extrem nu`mi place...;) .. dar bafta faci cum iti place tie... KidForDrift - arata bine :D Cretu -sa stii ca poti opta pentru jante pe 17" ptr Bora ;) R.Equinox - du ba rabla aia la fiare vechi :lol: ... glm bafta la kituit :twisted: .. apropo ma...consuma 15l oras ... 10l afara...si da o calc uneori :lol: ( e34 ca stiu ca mai intrebat) Krypton - sigur vrei sa faci liniute cu un V8 3.0l ? :?: Schimbat Jante Nissan :D Attachment 2562303 Attachment 2562304 Attachment 2562305 |
Tomas_SlrR-Am vrut eu cu 2 :)) orikm se aude super :) dar nu prea mai este loc pentru bagaje nu am decat sa le bag in spate in masina :lol::lol:
|
4 Attachment(s)
Dupa curatenia din garaj am ramas cu Ursu care a venit de la vopsit.Maine si poze...
M-am gandit sa-mi iau un Bora...Inca ma gandesc ce sa fac cu el...Poate de plimbari...Chiar nu stiu!Spuneti si voi:D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze noi cu Audi
Am schimbat dinou jantele, pe cele vechi le-a vazut un baiat si nu am putut sa refuz suma pe care mi-a oferit-o(a acoperit cheltuielile:motor, esapament, jante si cauciucuri noi) Motorul nou montat+esapament cap-coada |
| All times are GMT +2. The time now is 10:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning