![]() |
Re: Club CIELO
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de unde pot sa fac si eu rost d stikerul 4tuning?as vrea sa pun si eu poze cu masina, cum fac:D k sunt mai nou p aici si nu prea stiu:( multumesc:)
|
Quote:
|
Quote:
|
http://www.daewoo.ro/ :???: De ce le-ai face reclama? :)
|
Quote:
|
nu vorbea cu tine :)))
|
nu d reclama e vb...am citit in alte posturi si am vazut k aveti un stiker cu cielo runers...as fi mai mult interesat d cel cu 4tuning...dar nush d unde sa fac rost:|
|
Hai mai baieti ca a fost gluma, nu am avut intentia sa fiu rautacios :) Eram curios doar cum de a ajuns autocolantul ala cu daewoo.ro :)
Hai sa aveti cu totii sarbatori fericite, liniste in casa si sa fiti sanatosi sa munciti sa scoateti bani pe care sa ii bagati in masinute :) |
ok nu-i nici o problema:) sarbatori fericite tuturor...si un an mai bun...sa iesim din criza asta k sa bagam bani in masinutze :D :X
|
Sarbatori Fericite la toata lumea , si un an nou numai cu bucurii ,sanatate si bani multi pentru idei de modificari frumoase la masinile voastre !
Numai bine! |
Sarbatori fericite si La multi ani tuturor de aici si din partea mea!!
Ca fapt divers :) aveti idee in Bucuresti unde pot sa scot si eu culoarea pentru a mea? Am de gand in primavara sa astup la portbagaj gaurile de la sigla, gaura de la broasca :) si poate sa`i fac pleoape si nu merita revopsita doar pentru atat. :) Multam anticipat! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:42. |
- Copyright 2026 4Tuning