Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

calinpetco 10-06-11 17:08

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

s-a facut curatenie, cenzura e in floare, s-a taiat si ce trebuia si ce nu, e bun...

...diseara ninci digei la patinoar...

realmode 10-06-11 18:30

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by AR88JRK (Post 4387460)
Bine punctat.

Daca tot ai luat "calutul american", urneste-l si tu la intalnire.

realmode 10-06-11 18:31

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4388327)
s-a facut curatenie, cenzura e in floare, s-a taiat si ce trebuia si ce nu, e bun...

...diseara ninci digei la patinoar...

Dispar bebelusii ! Nexam digei bebe :)

raidaru 11-06-11 09:48

Am auzit ca a fost fain la patinoar, a fost si muzica si cai putere:-) Imi pare rau ca nu am putut fi prezent, data viitoare sper sa nu lipsesc:-)

ralphmandl 11-06-11 10:25

Quote:

Originally Posted by raidaru (Post 4389498)
Am auzit ca a fost fain la patinoar, a fost si muzica si cai putere:-) Imi pare rau ca nu am putut fi prezent, data viitoare sper sa nu lipsesc:-)

chiar a fost ok ieri, ti-am simtit lipsa dane :P

AR88JRK 11-06-11 11:44

Quote:

Originally Posted by realmode (Post 4388478)
Daca tot ai luat "calutul american", urneste-l si tu la intalnire.

Merci de invitatie, am fost de noapte in "Gotham City" aseara... Eram la datorie. Next time maybe :lol:

cauciucurixxl 11-06-11 12:02

Quote:

Originally Posted by AR88JRK (Post 4389742)
Merci de invitatie, am fost de noapte in "Gotham City" aseara... Eram la datorie. Next time maybe :lol:

si ai prins ceva infractori?:lol:

Iojy 11-06-11 14:01

Quote:

Originally Posted by raidaru (Post 4389498)

Man, cred k o oricand poti veni la patinoar fiindca liniste cat de curand oricum nu va fi....tot se mai trezeste cate unul cu un "tunbas" sa ii mai de drumul sau cineva sa isi puna hergheliile pe asfalt;)

AR88JRK 11-06-11 21:30

Quote:

Originally Posted by cauciucurixxl (Post 4389763)
si ai prins ceva infractori?:lol:

Mi-am indeplinit misiunea. Si daca nu prind, eu am grija de ei sa nu fuga si sa fie cuminti acolo unde sunt. ;)

realmode 12-06-11 00:36

Quote:

Originally Posted by AR88JRK (Post 4390780)
Mi-am indeplinit misiunea. Si daca nu prind, eu am grija de ei sa nu fuga si sa fie cuminti acolo unde sunt. ;)

Frumoasa masina. "Sunetul" te lasa cu fiori reci pe sira spinarii ;)

ar75gti 12-06-11 00:48

Quote:

Originally Posted by AR88JRK (Post 4390780)

la "faculta" muncesti?...:)...stiu multi colegi de-ai tai,daca lucrezi acolo..;)

calinpetco 12-06-11 10:23

si eu stiu multi "profesori", "asistenti"

AR88JRK 12-06-11 19:52

Quote:

Originally Posted by realmode (Post 4391073)
Frumoasa masina. "Sunetul" te lasa cu fiori reci pe sira spinarii ;)

Merci pt aprecieri. Idem :lol: Man, eu te stiu pe tine de mult timp, stii de unde? Interesant, era ceva loc public de gaming (nu mai stiu exact care) unde te jucai mereu RACING GAMES, imi amintesc ca ma uitam la tine cat esti de priceput si obsedat de masini :D ,nu eram sigur de asta daca nu iti vedeam masina de Racer cu numerele GTA (parca) :lol: Confirmat! Heheheee... Mai ai timp de gaming?

realmode 12-06-11 21:28

Quote:

Originally Posted by AR88JRK (Post 4392472)
Merci pt aprecieri. Idem :lol: Man, eu te stiu pe tine de mult timp, stii de unde? Interesant, era ceva loc public de gaming (nu mai stiu exact care) unde te jucai mereu RACING GAMES, imi amintesc ca ma uitam la tine cat esti de priceput si obsedat de masini :D ,nu eram sigur de asta daca nu iti vedeam masina de Racer cu numerele GTA (parca) :lol: Confirmat! Heheheee... Mai ai timp de gaming?

"Gran Turismo Autos" ;)
Cine mai are timp de jocuri ? Hai ca ne vedem odata prin city la o cafea.
Voie buna. 8)

calinpetco 13-06-11 08:45

JRK, ti-am vazut aseara utilajul langa teatru, frumos, sa-l talpalesti sanatos!

All times are GMT +2. The time now is 00:53.

- Copyright 2026 4Tuning