Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

capricosti 28-02-10 08:55

re: Club Ford Capri

Pai, nu este nici o poza asa ca n-ai ce sa vezi...:cry: Anuntul apare cam a treia oara, dar poza ioc :D nu-i :D... Cred ca este vorba de jantele care le are pe masina, dar poate gresesc :oops:

Baga, tu ce-ai mai facut cu diferentiarul (parca ala iti facuse ceva probleme :!:) ? Cred ca te-ai cam suparat pe Capri tau :cry: vad ca l-ai 'eliminat' din semnatura ;)....

Silencer Power 28-02-10 18:30

2 Attachment(s)
Astazi am incercat iarasi sa bag prezoanele mai lungi fara sa scot axul si fara sa "vatamez" rulmentul.

Rezultatul: a III-a menghina rupta (a doua in aceeasi zi) - Topex 15 kg (cea mai mare si mai tare din gama asta)

Macar acum sunt sigur ca am bratul mai tare decat fonta. :twisted:

Puteti sa-mi recomandati o menghina rezistenta si care sa coste pana in 400 ron?

donz 28-02-10 18:40

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 3132650)
Astazi am incercat iarasi sa bag prezoanele mai lungi fara sa scot axul si fara sa "vatamez" rulmentul.

Rezultatul: a III-a menghina rupta (a doua in aceeasi zi) - Topex 15 kg (cea mai mare si mai tare din gama asta)

Macar acum sunt sigur ca am bratul mai tare decat fonta. :twisted:

Puteti sa-mi recomandati o menghina rezistenta si care sa coste pana in 400 ron?

:)) mor de ras , frate aia-i menghina , parca ar fi de jucarie, vrei ceva adevarat cauta la cineva o menghina romaneasca de pe vremea lui "Impuscatu", nu jucariile astea si daca una deaia reusesti sa o termini atunci te invit la o partida cu tovarasu Oncescu

numai bine :)

Silencer Power 28-02-10 19:28

Quote:

Originally Posted by donz (Post 3132685)
:)) mor de ras , frate aia-i menghina , parca ar fi de jucarie, vrei ceva adevarat cauta la cineva o menghina romaneasca de pe vremea lui "Impuscatu", nu jucariile astea si daca una deaia reusesti sa o termini atunci te invit la o partida cu tovarasu Oncescu
numai bine :)

Eu particip la -75. ;)

Prin 2005 si 2006 m-am antrenat cu el.

donz 28-02-10 20:45

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 3132846)
Eu particip la -75. ;)

Prin 2005 si 2006 m-am antrenat cu el.

foarte bine, ai fost si tu in gramada aia de 300???

p.s. serios cele mai adevarate menghine sunt alea vechi, fier curat, fonta e mult mai casanta , am acasa o menghina de ~20kg, si sunt foarte multumit de ea :)

baga 28-02-10 23:14

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 3130807)
Pai, nu este nici o poza asa ca n-ai ce sa vezi...:cry: Anuntul apare cam a treia oara, dar poza ioc :D nu-i :D... Cred ca este vorba de jantele care le are pe masina, dar poate gresesc :oops:

Baga, tu ce-ai mai facut cu diferentiarul (parca ala iti facuse ceva probleme :!:) ? Cred ca te-ai cam suparat pe Capri tau :cry: vad ca l-ai 'eliminat' din semnatura ;)....

Am rezolvat am schimbat sateliti si acuma ii ok , suparat is un pic pe el ca tot din probleme in probleme merg... nu apuc sa ma bucur de el...(cel de la semnatura mi la desenat un amic in 5 minute :D )

In legatura cu menghina Silencer cauta o menghina cum zice donzu modelu vechi, aia nu o mai distrugi tu :-P fier adevarat frate nu fonta :lol:

Silencer Power 01-03-10 00:25

Quote:

Originally Posted by donz (Post 3133147)
foarte bine, ai fost si tu in gramada aia de 300???

p.s. serios cele mai adevarate menghine sunt alea vechi, fier curat, fonta e mult mai casanta , am acasa o menghina de ~20kg, si sunt foarte multumit de ea :)

Cu atat mai mult, fonta trebuie sa reziste mai bine. Treaba se schimba cand intervin loviturile sau daca discutam despre otel.
Aici ori este o disproportie intre concentratia de carbon si cea de fier, ori au ramas foarte multe impuritati, ori ambele.

ps: daca am chef de circ stiu unde sa ma duc 8)

costybanica 01-03-10 13:58

salut, am fost astazi la r.a.r. sa ma informez ce si cum e cu schimbarea motorului si sa ma programez la ei DAR un nene de acolo i-mi spune ca daca motorul nou nu e acelasi tip cu motorul vechi nu se poate decat cu test dinamic la bucuresti; i-am spus ca nu depaseste cu 40% puterea celui vechi, ca e prins tot pe tampoanele celui vechi si ca nu e nici o modificare dar ma tot fierbea cu tipul motorului si am venit ca omu acasa si m-am uitat in acte motorul de capri e LC de 53 kw iar cel de sierra e G/N4 de 83 kw, acum din ce mai cunoasteti voi am vreo sansa sa ma primeasca astia cu harbul meu sau ma duc cu ea impinsa cu motorul vechi cand voi schimba culoarea in talon ( ca de asta ma lovesc acum ca daca nu schimbam culoarea nu ma mai vedeau in vecii vecilor)

florin_cars 01-03-10 14:19

in primul rand ai depasit cei 40%, mai bine arunca 1.6-le sub capota, dar daca nu-ti merge, n-ai ITP, nu-ti schimba culoarea, asa stiam eu, adica acum 5-6 ani, asa era.

costybanica 01-03-10 19:01

itp am pana in 2011 ; cand mergi sa schimbi culoarea se uita si la motor ? si cum am depasit 40% ? cum se calculeaza?

bil1706 01-03-10 19:30

Pai asa cum ai invatat la scoala.....
Daca ai motor (de fabrica) de 53 kw...nu poti pune mai puternic de 74 kw pe masina aia...fara test dinamic. Adica u poti pune decat motor de 2L ....dar cele vechi de pe Taunus (care aveau 98 de cai)....in rest toate au 101 sau 105 cai.

costybanica 01-03-10 19:42

intr-un cuvant m-am ars ,daca il pun pe ala de 1.6 nu se mai potriveste instalatia electrica si trebuie alta munca nu? dar daca pun pe blocul de 1.6 chiulasa cu galeria de admisie pe injectie va merge? ma gandesc ca daca ma duc cu ala de 1.6 si o imping pe linie la aia sa o vada si sa-mi schimbe culoarea sa nu ma dea inapoi si sa spuna cum am trecut eu inspectia tehnica cu motorul care nu merge; sunt deschis la orice varianta in momentul asta

baga 01-03-10 19:47

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 3134129)
Cu atat mai mult, fonta trebuie sa reziste mai bine. Treaba se schimba cand intervin loviturile sau daca discutam despre otel.
Aici ori este o disproportie intre concentratia de carbon si cea de fier, ori au ramas foarte multe impuritati, ori ambele.

ps: daca am chef de circ stiu unde sa ma duc 8)

:)) otel am vrut sa zic, oricum menghinele vechi erau adevarate, ne se mai fac unele lucruri cum se faceau mai demult... bafta
Poti sa incerci sa incalzesti si atunci o sa iti iasa sigur prezoanele :D

Silencer Power 01-03-10 21:28

Quote:

Originally Posted by costybanica (Post 3136689)
intr-un cuvant m-am ars ,daca il pun pe ala de 1.6 nu se mai potriveste instalatia electrica si trebuie alta munca nu? dar daca pun pe blocul de 1.6 chiulasa cu galeria de admisie pe injectie va merge? ma gandesc ca daca ma duc cu ala de 1.6 si o imping pe linie la aia sa o vada si sa-mi schimbe culoarea sa nu ma dea inapoi si sa spuna cum am trecut eu inspectia tehnica cu motorul care nu merge; sunt deschis la orice varianta in momentul asta

Exact acest mic detaliu ma intereseaza si pe mine. :twisted:

In principiu, daca nu ai schimbat jantele, anvelopele, franele sau orice altceva (vizibil) pentru care ai nevoie de teste, nu cred ca trebuie sa functioneze motorul, dar ma indoiesc ca poate fi altul decat cel din acte.

florin_cars 01-03-10 22:31

Pai daca ai ITP valabil, si nu functioneaza motorul, ce cauti la ei? Schimbare culoare?
Nu merge varianta asta silencere, crede-ma, am fost sa schimb culoarea, si nu e vorba de culoare, daca mergi la RAR sa omologhezi ceva, TREBUIE sa functioneze motorul, mai ales daca mergi cu ITP valabil, iar daca nu e valabil, te baga ei sa ti-l faca si tot trebuie sa functioneze motorul..

Quote:

Originally Posted by costybanica (Post 3136567)
itp am pana in 2011 ; cand mergi sa schimbi culoarea se uita si la motor ? si cum am depasit 40% ? cum se calculeaza?

pai iti verifica seriile, iar daca ai ITP, nu trebuie sa bata masina la ochi, probleme vizibile, care iti pot anula ITP-ul si te baga ei la teste maxim 40-45min au dreptul sa te retina in hala daca au suspiciuni cu privire la starea tehnica a vehicolului. Dar daca ai vopsit-o si cred ca ai facut-o tehnic OK, mai trebuie doar 1.6-le sa nu-ti dezamageasca capra, in rest talpa :-)

All times are GMT +2. The time now is 02:06.

- Copyright 2026 4Tuning