![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Multumesc pt raspuns la intrebarea cu motoru , chiar a mers , si as avea o intrebare :
Are cineva masina asta https://www.youtube.com/watch?v=hgcpN-YzPxA sau ar putea sa faca rost de ea , va rog mult :D |
Guyz...exista un "colt al incepatorului"?
Ca asi cam avea si eu oare ce intrebari si nu vad nici un rost de a le pune daca sunt deja raspunsuri ... |
1 Attachment(s)
Pentru cine a cerut,mai sus masina din filmulet.
Lambo. :arrow: |
Merci :*
|
Quote:
|
RacingCars - nici macar nu m-am ambalat :))
Robicutz - nu sunt dur dar sa fim seriosi ce intrebare e aia cand se ved clar numele lui in fata .. skyZZo - PM me si te ajut :) |
:lol:
Quote:
P.S:Din ce am vazut eu pana acum aveai voie cu orice motor in afar de Turbotehnic @Skyzzo-da-mi id tau te ajut si eu |
Multumesc baieti dar colegul Capa deja mia raspuns tuturor intrebarilor pe care le aveam...:)
|
vreau sa stiu si eu cum schimb masinile in joc ... adica sa bag altele:D
|
cred ca daca ai fi cautat putin ai fi aflat :P ia cauta
|
CoCoBistrocel - cars>racers
parts>engines (motoare parts: jante baterii etc dary762 - mdaa:-? acum trebuie sa ma inspir din ceva ca nici eu nuprea stiu .. eu as zice .. ca daca tot e de showoff sa fie legal orice... fara exagerari .. si o poza cand face wheele cu ea :-?? are cineva cv de obiectat ??? |
Quote:
Mai bine fara el v6,v8 si v12 si inline 4,6 |
auziti, am si eu doua intrebari:
1. Cum fac o masina de drifting? stiu ca de obicei intram la runing gear si lauam de acolo un kit de drift, dar acum nu mai sunt astfel de kit-uri, deci cum fac? :D 2. Cand pun un motor asa cum spuneti voi nu imi apare acolo la kit-uri, stiti voi ce are? |
dary762 - maaaaaaaaa e concurs de prezentare .. ala care face masina cea mai frumoasa ala castiga nu conteaza care are cei mai multi cai X_X .. o sa facem si de viteza da nu acum .. e 2 runde :)) dar daca face vreo unu cu turbotehnics la cursa trebuie sa schimbe motoru :)
maine incepe prima runda a concursului , o sa scrie regulile pe poster :) , e ora 2:11 , ne auzim maine :) radu - ca sa faci masina de drift trebuie sa iei motor cu tranzmisie adjustabila :) si trebuie sa alegi tu tractiunea .. ea este 50/50 si tu iti alegi ori pe fata ori pe spate :) |
Baieti eu deja mi-am pregatit masina pentru drift astept sa incepeti...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning