![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Vroia sa faca dar nu a mai facut. Jentile stau aiurea, culoarea ireala, sticker-ul la fel... |
la RS nu comenteaza nimeni?:(
|
2 Attachment(s)
Quote:
Pun si eu un cross golf. Am lucrat putin la el. Poate o sa mai fac, dar nu prea am idei acum. Enjoy!!! |
2 Attachment(s)
Chiar nu ziceti nimic de Golf?
Atunci va mai pun una: Mitsubishi Lancer - clean look:arrow: |
Trabant by CRM :)
*3Xtreme - VW - Modificari putine, jantele sunt un pic cam plate.. dar sunt ok Lancer - Nu ai facut modificari prea multe nici aici, dar din ce ai facut, doar jantele sunt ok. Culoarea e prea saturata, carbonul este ireal (trebuia sa mai scazi din opacitate, sa se vada formele masinii) |
Carbonul am vrut sa il dau la opacitate mai mica, dar se vedea albastru din cauza masinii si nu am reusit sa il fac inapoi la culoare si de aceea am preferat sa il las asa. (acum mi-am dat seama cam cum ar fi trebuit sa fac, dar e prea tarziu)
P.S.: Nici intercoolerele alea nu sunt bune?:sad::rolleyes2 |
Quote:
Intercoolerele sunt un pic cam blury/low rez, dar sunt ok. |
La asta m-am gandit si eu. Sa fac mai intai alb-negru, dar e prea tarziu.
Intercoolerele nu sunt deloc low rez. Pe donoare erau aproape cat masinile pe care le-am pus. Le-am facut umbrele cu brush si poate de aceea par asa. |
2 Attachment(s)
Golf v
|
2 Attachment(s)
Trabi:weee:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:|
Better ? |
arata bine, dar cred ca i-ar fi trebuit un prag , si rotile mai mari ....
|
Din ochiu meu jantele sunt pe 15 si nu vreau sa atinga aripa.
si prag nu cred ca e masina classic. Gandesc realist ;) |
unde-s pozele de rezolutie mare? dc dracu lucrati cu deastea mici acum?:| va e mai usor?:| nu cred
|
2 Attachment(s)
Audi Q5 , pareri?:arrow:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
vGaby >>> scoate si u dunga aia de pe grila... la farul de pe dreapta pozei.. ai o pata de alb acolo... sta in aer...ce-i cu ea? la farul din stanga pozei.. ai selectia tremurata la capota.. partea alba.. a masinii.. ca sa zic asa...si parca sa zic ca nu te-ai jucat prea bine cu umbrele...
WLAD >>> interesanta ideea cu coloratul jantelor:P dar ti-au mai ramas dungulite de gri... pragul e luat de pe o poza de rezolutie slaba...ai vopsit si semnalizatorul... ai desaturat dunga aia nichelata de pe spate.. si arata cam ciudat:-?? acum.. daca tie-ti place.. e ok:P pragul spate la imbinare cu aripa spate (prim plan) se vede foarte urat... ai facut trecerea direct... si vezi ca ai foarte multe dungulite gri pe masina... parti nevopsite... fii mai atent la selectie... bft |
2 Attachment(s)
ce ziceti? nu mai prea seamana...nuh?
|
Quote:
Felicitari..Bafta! |
2 Attachment(s)
un chevy...
|
2 Attachment(s)
Salut lume...sunt nou in domeniul tuningului virtual...si am terminat si eu un VW polo, si as avea nevoie de niste pareri si sfaturi :shock:, stiu k am greshit in modificare :oops:, dar poate ma ajutati voi unde am greshit cu niste sfaturi :)
multumesc mult :D |
nui rau pentru inceput...
|
2 Attachment(s)
un pic de modificare...(incepator...) cu greseli...dar corectatima !
|
ma repet cei care sunt incepatori mai uitati-va si voi pe toturiale....numai bine...
|
2 Attachment(s)
eh...chiar imi place, cum am terminat cu polo...am mai facut una :D,
audi S8, doar k am o problema cu jentile :sad::???:, nu imi ies chiar deloc si nu stiu cum sa le fac mai bine. ceva sfaturi? comentati si criticati la sange...k sa invat din gresheli. multumesc mult de tot |
mai baieti...imi pare rau sa va zic ..dar multi dintre voi nici nu aveti vreo treaba cu virtual tuning-ul.... voi numiti astea lucrari??? pai ma...nimeni nu o sa stea sa va comenteze " rebuturile" ... puneti mana pe niste tutoriale inainte de a face ceva la o masina, iar daca nu stiti nu va mai apucati aiurea sa stricati. sper sa "nu va simtiti" prea tare..
|
imi place ca toata lumea zice de tutoriale, dar nimeni nu le zice oamenilor : BA BOULE , AI GRESIT AICI, AICI , AICI SI AICI !
|
cand toata lucrarea este o greseala in sine...lumea nici nu se mai oboseste sa dea din taste ;)
|
in fine, am greshit, dar fac masina dupa tutorial, si dak nu lucrez cum vrei sa progresez? macar de mi-ar zice cineva unde si ce am greshit, sau cum sa le fac mai bine...da noah fiecare cu "fa un tutorial inainte si pe urma apucate" :|
|
referitor la audi....
-jante low rez. -unghiul jantelor este gresit -selectie la jante cu cauciucuri gresita. -culoarea prea saturata -culoarea este ireala -nu are eleronul ala pus calumea -pragul e pus stramb -plus multe selectii aiurea la, bara la roti la eleron....uite te pe toturiale |
Quote:
|
noah bine...merci manson >:D< o sa postez de acum knd o sa imi iasa ceva, si dupa tutoriale lucrez, dar e a doua masina audiul ala :))) pana ajung la a 10-a cred k o sa imi iasa mai bine.
numai bine :D |
spor la lucru : fa o masina simpla...adica coboara garda, schimba jantele si fa un shaved la usi si portbagaj, daca e cu spatele...pune o toba si aia e...dupa sa pui bari si toate alea . bafta multa!!!!
|
incearca sa iei cate o parte mai mica de tuning, asa cum a zis Manson, si sa o perfectionezi
incearca sa cobori masina cat mai bine, apoi poti pune niste jante frumoase si sa le faci sa se potrivesaca (,) cat mai bine... nu te arunci la modificari extreme... bafta |
2 Attachment(s)
asta e printre primele dar voi mai pune...insa acum va rog sa ma criticati:D
|
2 Attachment(s)
oltcit :blahblah:
|
1 Attachment(s)
Supra :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Am incercat si eu pe propia masina....da ma dispera la nebunie ca nu ma prea pricep la culori!! :sad: nu imi iase culorile calumea.....O parere va rog...
|
1 Attachment(s)
black widow :twisted::twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning