Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

radu_cainamisir 30-11-12 20:57

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Quote:

Originally Posted by gr3cu (Post 5268536)
Ce harta e in prima poza?

liberty city

CraZzy_K1D 30-11-12 21:57

5 Attachment(s)
Suspensie Stock...praf...

DrifterGT 30-11-12 22:18

3 Attachment(s)
S15 :-)

CraZzy_K1D 30-11-12 22:50

DrifterGT - nu am nimic cu tine sincer , dar nu mai folosi atat photoshop.... si nici macar nu imbunatateste pozele... scoate textul ala aruncat asa prin imagine . lens flare-ul nu il poti folosi la far(in cazdrul acesta) daca era poza din botul masini da mergea perfect sau sa pui lens flare pe masina acolo unde se reflecta lumina da..
DA uite la a adoua poza cea cu spatele merge (mie asa mi se pare ) lens blur-ul arata mai interesant dar ai stricat iar cu lens flare.... ptc ai senzatia ca e far..
Intrebare : dc ti-ai facut site pentru 3 masini care nu sunt deosebite cu nimic ?

radu_cainamisir 30-11-12 23:21

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5268771)
DrifterGT - nu am nimic cu tine sincer , dar nu mai folosi atat photoshop.... si nici macar nu imbunatateste pozele... scoate textul ala aruncat asa prin imagine . lens flare-ul nu il poti folosi la far(in cazdrul acesta) daca era poza din botul masini da mergea perfect sau sa pui lens flare pe masina acolo unde se reflecta lumina da..
DA uite la a adoua poza cea cu spatele merge (mie asa mi se pare ) lens blur-ul arata mai interesant dar ai stricat iar cu lens flare.... ptc ai senzatia ca e far..
Intrebare : dc ti-ai facut site pentru 3 masini care nu sunt deosebite cu nimic ?

mie imi place ce poze si masini face, intr-adevar nu am inteles a doua poza in care stopul se aprinde ca farul dar in rest e ok

acum tu- sunspesie stock pe o masina de drag??WTF :!: :!: :!: daca ai avea o suspensie stock pe un drag cred ca ai da cu bara din spate de pamant de a-i nenorocio...dar in fine, fiecare cu pasaricile si pasaroii lui :lol:

R.Equinox 30-11-12 23:22

Quote:

Vrei sa trecem la amintiri?:lol:

DrifterGT 30-11-12 23:22

Quote:

Deoarece a fost site-ul JDM de cānd jucam LFS și dacă tot nu mai mă ocup decāt să īl șterg pun acolo mașinile de le fac īn SLRR.

M-am apucat de SLRR de 2 zile, cāte mașini vroiai să am postate? 100? 500? :rolleyes2

Īnafară de lumina de la stop, eu zic că nu am exagerat cu nimic folosind puțin photoshop la blur deoarece textura străzii arată penal și alta momentan nu am așa că am mai ascuns'o pe cāt posibil.

Aștept să văd totuși cum arată o mașină deosebită să īnvăț și eu ceva pe viitor, merci oricum de părere.

Cred 30-11-12 23:34

Daca tot discutam despre masini , de Golanu meu ( ala portocaliu ) ce ziceti?:lol:
:rolleyes2

CraZzy_K1D 01-12-12 02:30

2 Attachment(s)
DrifterGT - adica cu pj-ul tau personal sau uite 2 deosebite de ale mele. intelegi ? eu ma refeream ca arata bine blur-ul in a doua poza ma omule!!! da in prima textu ala nu isi are locul si nici lens flare-ul (poti sa o iei cum vrei eu ti-am dat un sfat)
radu_cainamisir - aolooooooo , ce ma fac eu cu tineeee X_X ?!!? ca mare modificare de suspensie e aia adjustabila..pff (la asta ma refeream) uitete atent la rotile dupa fata si cele dupa spatee ca sunt \ /si / \ la asta ma refer suspensia stock din joc , nu conteaza ce se foloseste in realitate ca jocul oricum e pe langa realitate

DrifterGT 01-12-12 11:05

6 Attachment(s)
JDM S14 Nissan Silvia/240sx

KrYpToN 01-12-12 14:22

Foarte frumoase masinile baieti ;) La multi ani si din partea mea xD Revin mai tarziu si eu cu o Silvia

Tomas_SlrR 01-12-12 15:08

2 Attachment(s)
Ceva GDM - German Domestik Market :lol:

Attachment 2627011

Attachment 2627012

radu_cainamisir 01-12-12 20:47

in primul rand LA MULTI ANI!

nu stiu cati mai iubesc tara asta, nu vreau sa fiu fatarnic si zic adevarul. o detest din cauza celor care fac si ce fac si am zis destul pe tema asta

crazzy- trebuia sa fi mai explicit...eu de unde era sa stiu la ce suspensie stock te referi tu? :lol:

drifter-buna si asta

balint 01-12-12 21:25

La multi ani !!!
Subscriu ce zice Radu + ba daca asa ne-a dat domnul tara .. ia sa fie frumaosa si sa fie condusa de niste oamnei .. nu mai zic cum ,asta e viata:cry: .. Trebuie sa ne mandrim cu ce avem;);) !

Inca odata La multi ani tuturor ROMANILOR :D!

KrYpToN 01-12-12 22:28

Da... tara frumoasa condusa de niste javre care isi bat joc de noi si de ce avem bun in tara asta

radu_cainamisir 01-12-12 22:35

pe I decembrie nu sarbatorim patriotismul norstru pt ca la peste jumatate din romani nu mai exista. Sarbatorim libertate si celebram oamenii care s-au jertfit pentru asta, pentru ca noua sa ne fie bine!

R.Equinox 01-12-12 22:49

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 5269883)
Da... tara frumoasa condusa de niste javre care isi bat joc de noi si de ce avem bun in tara asta

Quote:

Originally Posted by balint (Post 5269832)
La multi ani !!!
Subscriu ce zice Radu + ba daca asa ne-a dat domnul tara .. ia sa fie frumaosa si sa fie condusa de niste oamnei .. nu mai zic cum ,asta e viata:cry: .. Trebuie sa ne mandrim cu ce avem;);) !

Inca odata La multi ani tuturor ROMANILOR :D!

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5269889)
pe I decembrie nu sarbatorim patriotismul norstru pt ca la peste jumatate din romani nu mai exista. Sarbatorim libertate si celebram oamenii care s-au jertfit pentru asta, pentru ca noua sa ne fie bine!

Poate ziceti voi asa acum..dar..voi sunteti inca niste copii...nu ati trecut prin greutatile care trec altii...Nu prea stiti ce inseamna banul muncit..na..aveti noroc si de parinti...

Si eu pariez pe ce vreti voi..ca daca plecati 1 an de zile din tara..undeva in alta tara..o sa va fie dor de tara in care te-ai nascut si in care ai crescut..cu rele..cu bune..nu conteaza...

Tot raul spre bine!

radu_cainamisir 01-12-12 22:53

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5269895)
Poate ziceti voi asa acum..dar..voi sunteti inca niste copii...nu ati trecut prin greutatile care trec altii...Nu prea stiti ce inseamna banul muncit..na..aveti noroc si de parinti...

Si eu pariez pe ce vreti voi..ca daca plecati 1 an de zile din tara..undeva in alta tara..o sa va fie dor de tara in care te-ai nascut si in care ai crescut..cu rele..cu bune..nu conteaza...

Tot raul spre bine!

da ma! de aia placea toti pe capete si uita sa mai si vorbeasca si limba :))

KrYpToN 02-12-12 02:24

Asta crezi tu ma cuinox :))))

DrifterGT 02-12-12 04:34

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5269895)

Tot raul spre bine!

Chiar deloc... :D

Tomas_SlrR, frumoasă mașina cāt și pozele, dă bine stilul GDM :-)

UserName615 02-12-12 09:35

3 Attachment(s)
adwasczsadw XD

radu_cainamisir 02-12-12 09:43

Quote:

Originally Posted by UserName615 (Post 5270158)
adwasczsadw XD

e sexoasa rau

KidForDrift 02-12-12 10:48

2 Attachment(s)
User-Arata SUPER!

Cred 02-12-12 11:38

5 Attachment(s)
KidForDrift - Jantele nu au nicio treaba cu masina.

Asta va place

CraZzy_K1D 02-12-12 14:12

Cred - trebuia sa spui : jantele CRED ca nu au nicio treaba cu masina. Arata super bine bbs-urile ii dau un aspect de masina de formula

gr3cu 02-12-12 14:35

4 Attachment(s)
Nissan GT-R

KidForDrift 02-12-12 16:06

2 Attachment(s)
Cred-Merci...cred:lol:
gr3cu-In poza 2...cand ai ajuns acolo pe margine, nu te-ai gandit sa apesi acceleratia la maxim...si dupa sa faci o poza?:lol::lol::lol:

Maryus_x90 02-12-12 21:39

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5268390)
How Low can you go ? 8)

Attachment 2626235

Attachment 2626236

PERFECT!8)

Quote:

Originally Posted by UserName615 (Post 5270158)
adwasczsadw XD

daca era putin mai joasa, putin de tot, si nu te incurcai la motion blur la roti era TIPLA, oricum frumoasa masina, clean & stock :!:

gr3cu 02-12-12 22:07

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5270676)
Cred-Merci...cred:lol:
gr3cu-In poza 2...cand ai ajuns acolo pe margine, nu te-ai gandit sa apesi acceleratia la maxim...si dupa sa faci o poza?:lol::lol::lol:

Chiar nu m-am gandit :cry:

Frumos Subaru 8)

radu_cainamisir 02-12-12 22:10

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 5271149)
PERFECT!8)

daca era putin mai joasa, putin de tot, si nu te incurcai la motion blur la roti era TIPLA, oricum frumoasa masina, clean & stock :!:

ne mai vizitezi si tu, pretenash

bobi_racers 02-12-12 22:35

3 Attachment(s)
vin si eo cu un m3 e 92

gr3cu 02-12-12 22:57

bobi_racers- jantele nu prea se potrivesc si camberul pe spate mai trebuie modificat, parerea mea....

bobi_racers 03-12-12 14:52

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gr3cu (Post 5271259)
bobi_racers- jantele nu prea se potrivesc si camberul pe spate mai trebuie modificat, parerea mea....

da ai dreptate la asta nu m-am gandit oricum jantele acelea nu erau in proiect dar daca nu am avut in joc ce jante am vrut sa pun le-am pus pe acelea si camberu intr-adevar nu prea se pupa

acum revin cu un audi rs 4 sper ca asta sa fie mai ok

bobi_racers 03-12-12 20:18

4 Attachment(s)
vad ca nu mai joaca nimeni sllr

scz de dublupost dar daca nu mai vine nimeni cu nimic nou revin eu cu un seat ibiza

DariusAlexandru 03-12-12 20:47

2 Attachment(s)
N-am mai postat de mult pe aici. :D
Attachment 2628938 Attachment 2628939

R.Equinox 03-12-12 21:04

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5272359)

Sa imi trag palme:shock:

CT 93 BRG 03-12-12 23:35

7 Attachment(s)
Toyota Celica Carbon Style

Tis-ul 04-12-12 05:27

Quote:

Originally Posted by CT 93 BRG (Post 5272598)
Toyota Celica Carbon Style

parcă īncepi să īți mai revi.. ține-o tot așa și īți vei cāștiga respectul;)

PS: fi mai atent la detalii.. offset, camber, ce jante pui, ce dimesiuni
a jante, respectiv gume..

KidForDrift 04-12-12 08:21

Sa-si castige respectul??? Hai sa fim seriosi:lol::lol::lol:

radu_cainamisir 04-12-12 14:19

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5272359)

sa fiu sa fiu sa fiu!

All times are GMT +2. The time now is 11:04.

- Copyright 2026 4Tuning