Quote:
Originally Posted by teen.ager
(Post 4107737)
Esti in Romania, nu uita.. Pana nu "ce-i in mana nu-i minciuna".. nu fii asa entuziasmat :lol:/
|
Tare m-as mira la vara cand merg acasa,sa-i vad cum lucra la E58,taxe cat incape,in 2 ani fac drumul pana in judetul SM?Apoi Satu Mare ne-o depasit de mult la confort,ce drum avem pe raza judetului bun de mers cu tractoarele ,mi-e rusine de tara noastra
Quote:
Originally Posted by bujuKYL
(Post 4107050)
cunosc toti politisti cu care dai proba practica! in general te pica ca esti tu neindemanatic, sau ca te ia gura pedinainte, nu exista ca are boala pe tine, sau ca asa a avut el chef! astea sunt vorbe scoase aiurea, un exemplu ai un prieten care da si ii este rusine sa iti zica ca ii "prost" in ale condusului si atunci adera la una dintre scuze "a avut boala!", "asa a vrut el!"...parerea mea nu dati cu parul
|
Ervin mai are "boala" cand il apuca,mai sunt si de astia cu aeiere care se dau mari veniti de dincoace,nu trebuie sa te lauzi cand dai de permis,eu cu Nedelcu am dat orasu,apoi e de nota 10,cere viteza,sa termine repede omu,care da si A cade cu Ervin .
|