![]() |
Re: Live for Speed
|
2 Attachment(s)
pute a nou
|
Quote:
|
|
Salutare....voi pe ce servere mai jucati?....ca de ceva timp caut si eu unu bun de drift si nu gasesc.....multumesc......si apropo ce se mai aude cu un campionat ceva???
|
server am gasit dar nu imi merge scrie ca host is another version nu stiti ce versiune trebuie sa ma pot juca pe server momentan am LFS Drift Edition este 0.5 Z25
|
Iti trebuie versiunea 0.6B .
|
Cand facem si noi un Campionat?? cu tweak..
|
Pai la campionat ma bag si eu, dar despre ce tweak vorbesti????
|
ma poate ajuta si pe mine cineva cu o problema ? incerc sa ma conectez pe 5559 si imi spune Initial Synchronization Failed ..ce trebuie sa fac?
|
1 Attachment(s)
dai sa tune!!
|
Dak are cineva un layout bun al traseului de la Long Beach poate sa il puna aici plz???Ms anticipat.
|
Am tot cautat pe forumurile din Romania, iar aparent asta e singuru forum unde inca se mai discuta intens de acest joc.
Mi-am achizitionat si eu recent S2 (il joc de foarte multi ani) si vreau sa stiu daca exista vreo liga oficiala, un grup oficial, nu stiu.. intreb si eu. Problema e ca din cate observ, majoritatea stati pe servere crackuite, iar pe mine ma intereseaza ceva oficial. |
Incearca sa le dai PM celor care au S2 cumparat ;)
|
Nu prea stiu cine il are cumparat si cine nu. Nu e ca si cum exista o lista. Ma gandeam ca daca postez, la un moment dat tot citeste cineva care detine S2 si are mai multe informatii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning