![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
Quote:
Inca odata felicitari ! Quote:
|
Nu ma refeream ca un club auto neaparat sa ne urmeze , si tu cu grupul tau de prieteni puteti face asta! Oricine poate daca isi da putin silinta.
|
Astia s-au organizat intr-o secta si fac totul pe blat. Numai intre ei si doar ei stiu.
Felicitari ptr initiativa. |
http://www.reporterntv.ro/stire/un-c...in-mare-update
o baie in Decembre...prea cald afara :))))))) |
Quote:
nu auzi tu ... |
Quote:
uite cum incearca unii carnati sa scoata din orice un scandal de ce sa nu lasam toate la locul lor era suficient un bravo si felicitari pentru gestul vostru... atat nimic mai mult tre sa rascolim noi rahatu sa aruncam tinte intre cluburi ca poate poate mai avem un subiect de barfa va pupa porcu` si ne vedem peste un an app pentru cei interesati se stiu ei am scapat anu asta de ignat :)) |
Cum nu auzi tu bumblebee de x team si anonymous ca eu aud de ei si de la zeci de mii de km , eu zic sa tragi cu urechea mai bine si o sa auzi, nu doar ca nu iti plac cele 2 cluburi sa spui lucruri inutile. Daca tot umblii pe forumu asta degeaba ai putea sa butonezi un pic in arhive si sa vezi in istoricu celor de la X-Team cat si celor de la Anonymous ... o sa descoperi ca au facut acte de caritate chiar si pe vremea cand nu aveai idee de forum , masini si etc. Uite exemplu si tema de acasa , acum 6 ani , X-Team si daca nu ma insel cativa membrii din Midnight Racers actuali membrii Anonymous au strans bani , haine si mancare pt sinistratii din tara cand au fost inundatii mari , a fost si la tv ... dar probabil erai prea ocupat sa te joci educatoarea la vremea aia.
Nu mai judeca daca nu ai nici o treaba cu aceste cluburi. Felicitari Inferno pt gest , f frumos. LA Multi Ani to all! |
Quote:
o voce grea care se aude chiar si din cele mai indepartate colturi ale lumii ... |
Quote:
|
La multi ani si tot ce va doriti colegii!
|
Quote:
bravooo ba baiatule scurt si la obiect :)) felicitari maff :)) o alta voce grea |
Quote:
Pe de alta parte... sa nu uitam ca nu suntem la coltul blocului. PS: La Multi Ani! |
Quote:
la multi ani all sa speram ca anul asta se vor legaliza drogurile ,prostituia si se vor incuraja cursele ilegale :))) inca odata la multi ani sa ne fie bine noua si la toata lumea, dar mai bine noua...parca suna mai bine asa :))) |
Quote:
:)) :)) domnu quick_5hifter nu suntem la coltul blocului da sa nu uitam ca nu faceti parte din nici unul din cluburile mentionate :) asa ca se compenseaza . asa ca va doresc un an nou fericit si asteptam sa bem ;) |
si oricum cam vorbim singuri ca susnumitu s-a dat la fund si tace .....
acum depinde cu cine s-a dat la fund :D:twisted::twisted::twisted::twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning