![]() |
|
Re: Diverse discutii
cerceteaza atunci daca vrei sa iesi din multime. incepe cu wikipedia si poate gasesti si linkuri.
|
e de vara platon...;) e de treaba
|
|
aha , merci frumos ;)
|
nu ai pt ce.
si mie imi plac. |
propun sa facem un Thread +18 ani unde putem sa ne rezolvam unele probleme...:)):)) sa ne injuram..sa ne mascarim ca la usa cortului :)) fiecare cum il tai capu..!!! asa mai scapam de unii care fac posturi aiurea!!!
|
pai tu vrei thread -18 ani!
ar fi bine sa impartim forumul in "Ce e pt Platon" -versusuri de NFS, poze cu femei pt "picior de urs", si Opel rullz, si restul, adica despre masini. si mai bine facem restul conferinte pe mess si ne balacarim acolo... |
:lol: :lol: se pare ca incepi sa-l adori pe platon
vineri,sambata si duminica e festivalul Motor Rock, la bucov ... concerte, bere, mici, motoare, rockeri ... galagie mergem si noi ? :D |
Quote:
si da Opel Rullz ....and that's that:2gun: |
Quote:
panini rullz :) |
cna dmai vine platonu' la sala si nu isi prinde geaca in masina cand vorbeste cu mine (deci nu pot sa uit faza aia :))))))))))) ) sa imi dati si mie un beep, ca vad ca a uitat ce am vb cu el.
a...paltoane, ai PM> |
hooo mah gata am vazut postu inainte sa stearga Shantzu.....si acu ce vrei vreun premiu ceva k mi-am prins geaca in usa lu HRZ!!!! cred k ai facut tensiune!! credeam k esti mai klm din fire:chillpill :chillpill :chillpill .Hai k incep sa plang dak te mai iei de mine:cry2: :cry2: :cry2:
|
hai poate vreti sa vin la voi acum ..... :lol:
|
Quote:
Brasov, Powerd by Panini! :peace: |
trompeta .... ai mai intrat si tu pe forum :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
|