![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Vezi ca sunt poze cu el cateva pagini in urma.
|
Vazut ieri Escalade numar HR-xx-EMH , urmat de un Hummer H2 plin de bodyguarzi tot EMH la numar ....imi pare rau dar au trecut asa tare ca nu am reusit sa le fac poza
|
Quote:
|
Aveau geamul deschis si erau 2 in tricouri negre ..bodybuilders
|
4 Attachment(s)
Un corrado vr6 cu o gagica pe el 8):lol:8):lol:;)
|
frumos o masina deosebita......dar sa ii pui "abzibild" cu vr6 pe parbriz mi se pare ciobanism....
|
Quote:
|
ieri am vazut in Bacau un Ferrari 430 rosu.Era superb si avea un sunet de te lasa cu gura cascata;))
|
Quote:
|
Quote:
|
care aveti drum pe la REX .. mergeti sa faceti poze ca e un ferrari si un aston martin ALB + cateva bijuterii acolo
|
1 Attachment(s)
Cine-l jigneste pe limuzina = warning sau infraction (depinde de gravitate), ori faceti un post constructiv ori va vedeti de treaba voastra, daca postul este retinut inutil va fi sters de moderatorul sectiunii (care ar trebui sa faca curatenie aici, ar trebui:rolleyes2.....).
Ca sa nu fiu off-topic..:arrow: |
vazut azi un Dodge Ram srt-10, negru cu numere de ungaria, din pacate am ramas gura-casca si n-am facut nici o poza
|
AM fost la Rex in fatza si nu era nici un Ferrari si nici un Aston asa cum s-a spus unde si cand l-ai vazut u???eu ieri am fost la 6 asa
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning