![]() |
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Cele mai ieftine rca, casco, asig locuinte. Pentru detalii 0727850277 sau 0758925479 Destine broker(Razvan). Pe viitor cine mai are nevoie poate apela cu incredere. Oriunde in tara.
|
Quote:
profit de ocazie sa multumesc public celui care a lovit usor masina vecinului parcata in fata blocului si apoi a fugit englezeste. :) |
si cu broker e bine ca te scoate unde e mai ieftin dar e nasol ca poti ajunge pe la euroins sau la alte companii fantoma :))) trebe sa cam cunosti firmele sa vezi care cum despagubeste , numa na , romanu cand vede ieftin sare ca lupu la miel .
Ondin faza aia cu masina lovita in parcare si fuga de la fapt e ceva normal la noi :))) |
faza cu despagubirea... tu ca proprietar mai greu iti repari masina pe rca-ul tau...eventual pe casco-ul tau...pe tine te intereseaza doar sa ai rca valabil...cel pe care il "pleznesti" isi face masina pe rca-ul tau...deci pe tine nu te intereseaza la ce firma ai rca devreme ce este valabila si legala..."pleznitul" sa se descurce...
|
Quote:
|
Clar nu am cum sa ma bucur ca s-a intamplat asa ceva si nu doresc nimanui.Vecinul este un baiat super ok, norocul lui ca a fost pleznit bine in aceeasi zi de alt meserias si oricum trebuie sa vopseasca tot spoilerul fata pe rca-ul celui care a fost primul.
:) Oricat de tampit ar fi unul masina lui nu are nici o vina, daca ai ceva rezolvi cu el nu lovindu-i masina in parcare. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Se pare ca ai dreptate Fla' ... nu prea sunt doritori de eventuri motor-sport. :???: |
Quote:
|
Stiu ca tu chiar vrei sa mergi :) si eu...inca mai este timp sa ne strangem
Last Edit: Partea nasoala e ca Duminica se anunta ploi si prin Arad :( si la noi incep de astazi mai pe seara pana pe luni/marti :( deci o sa avem un weekend Naaaasol http://www.wunderground.com/cgi-bin/...ast?query=arad Sunday 18 | 10° C Rain 90% chance of precipitation |
Quote:
|
Gata vine si mandea...si poate il fac din vb. si pe xxdadixx...
Da mai bn haideti voi pe la teatru deseara pe la 7 7-30....vb acolo.. |
Quote:
|
Nu va pot incurca... Sorry. Maine merg la lucru... Duminica vine vara-mea din Austria....
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning