![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
@quick_silver2 Eu zic ca e un Passat din '86
|
5 Attachment(s)
Salut la toata lumea..am revenit si eu cu o Toyota Supra..Pareri?(bune si rele)
PS-Se vede mai bine Grafica la joc acum?..multumesc |
7 Attachment(s)
RacingCars - frumoasa dar taie din poza
Toyota MR2 |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Back in bussiness :lol:
|
Quote:
Racing-ce suspensie e aia:))))? Ridico pe spate ii sta urat |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=VX3dX...eature=related cand am facut bentley ascultam asta :)) e cam ... vulgara =)) dar merge
|
Sunt Nou :D
As avea si eu nevoie de putin ajutor , mi-am downloadat de pe net o masina , Mazda Rx 7 VeilSide , da nu puteam sa ii pun nici un motor , asa ca m-am uitat un pic pe net si am vazut pe youtube ca i s-ar potrivi motorul acesta : http://www.streetlegalmods.com/page....Rotary-13B-REW Dar acum problema e alta ca am instalat motorolu exact cum scrie acolo si nu stiu de unde sa cumpar piesele , din cate am inteles e pentru versiunea 2.1.0 si eu am 2.3.0 dar am vazut ca s-ar potrivi si la 2.3.0 dar nici pack nu e si nici piesa cu piesa nu gasesc si daca ati avea vreo idee cum m-ati putea ajuta , v-as ramane recunoscator |
Quote:
|
Deci baieti ne bagam la un concurs de drag vad pe aici spirite incinse?
|
Da ne bagam...sa vina regulile >:)
|
baieti, stai asa:)) nu va grabiti cu concursul va rog pt ca imi vine laptopul de abia disearea si pana atunci nu am masina cu care sa concurez, si sa puneti si voi aici harta. Dar nimeni nu a explicat cum se fac aceste concursuri desi am cerut de vreo doua ori raspuns. Stati sa vad daca am inteles: alegem mapa pe care jucam si apoi vedem cine a scos cel mai mic timp? aia este?
|
Eu doar am dat o idee:-?Crazzy parka sau krypton se ocupau cu organizarea,ce ziceti baieti:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning