![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Quote:
|
La mulţi ani Gabi, tot ce vrem noi pt noi să fie şi la tine, pe alese :)
|
Quote:
Aleks, încă nu e în forţă, că nu prea am timp.. magnos, confirm ce spui despre înmatricularea /radierea maşinilor în U.K. Simplu şi fără bătăi de cap:) Exact la fel de simplu e şi în Irlanda:lol: Alt exemplu e permisul de conducere.. Am depus actele la ora 15.00 şi a 2 a zi la 9 dimineaţa l-am primit prin poştă pe cel irlandez.. Acum aştept să văd cât de rapizi sunt englezii:lol: |
oricum se merge spre bine, singura explicatie ar fi probabil ca s-ar simplifica prea deodata si nu o sa mai fie loc de pile ,blaturi , atentii ...etc, si romanul e invatat sa acoata din buzunar ca sa stea in fata , ca e fudul al drakului rau de tot
|
drept dovada fudulia se plateste....
|
La multi ani si de la mine!
|
|
Multumesc frumos! Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere ca sa treceti cu bine de criza asta! :)
|
Eu maine plec la ora 11 spre Piatra..daca mai e cineva..na..sa scrie aici si poate ne vedem cumva..
|
cristi 407 ai mai ajuns azi la Peatra Neamt ? Ceva poze de la intilnire ai ?
|
Dap..am fost..Poze sunt la ei..Eu am fost pozat nu ma facut poze :)))))))...Sageata..Te-a dat lumea la ziar si nu ai venit..Rusinica..
|
:-(:-(din pacate am lucrat duminica. nu lipseam eu, fii sigur. dar ma voi revansa eu cumva pana la urma.
|
Un moderator de forum vine seara acasa cu chef de sex. O ia pe nevasta-sa in pat cu el o dezbraca , atmosfera se incinge.
La un moment dat ea : -Vai dragule ,stii nu prea am chef , ma doare capul. El o loveste scurt cu o palma peste ceafa -Asta pentru ce a fost!!? -Warn pentru OFFTOPIC. :lol::lol::lol: |
:lol::lol::lol::lol::lol:
buna , buna asta ... |
misto..:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning