![]() |
Re: Club CIELO
cert e ca pt a bate bine am nevoie neaparat sa i pun lupe,ele bat bine cu exceptia tablitei aleia din fata becului care transforma lumina in umbra,iar daca o scot fac praf tot ce e in fata mea!dar cum spune o veche vorba romaneasca"baba sufera la frumusete",cat de cost va pot da numarul celui care mi le a facut si sa vb cu el pt k eu am avut mai multe la facut si mi a facut un pret pentru mai multe!ms pt aprecieri
|
Cum adica sunt facute??? Le-a fabricat ala pe loc? Ma refer la sticlele clare.
|
Quote:
|
Atunci banuiesc sa sunt de plastic?
|
[QUOTE=run4fun;3905736]Atunci banuiesc sa sunt de plastic?[/Q
da sunt din plastic! |
Si cat costa totusi 2 sticle de far?
|
dak sunt din plastik...o sa se ingalbeneask q timpul:| k aspect...arata super...o sa fac si eo niste poze la cieloitul meu...si o sa le postez, numai bine!
|
depinde, daca baiatul care le-a facut a folosit plexic rezistent la ultraviolete atunci nu o sa aiba probleme cu ele.
Singura problema o sa fie legata de zgarierea lor. |
promiselend baftya cu proiectul la masina ta am vazut-o saptamana asta arata bine :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am gasit la un baiat niste faruri clare d cielo...dar la unul din faruri e crapata sticla....si ma gandeam sa le cumpar...dar mi-e frik sa imi fac geamul din plexi...sa nu se ingalbeneasca...aveti idee cam cat mar costa?
|
5 Attachment(s)
Cateva poze cu ce sa lucrat pana acum.
|
spor la treaba in continuare...am si eu o intrebare...tot grena e si a mea...si nu sunt hotarat dak sa vopsesc farurile cu negru in interior...mai ai poze cu farurile vopsite in interior...sa imi fac o parere:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |
- Copyright 2026 4Tuning