![]() |
|
Re: Poze Si Filme!
Quote:
|
Re: Discutii despre orice!
ce tare e caroseria de trabant defapt :)))) ( restu nu mai e , a apus demult )
|
Monster TruckTor :D Tare astea sunt bune in tara asta :D
|
Quote:
|
Baieti cum sta treaba acum cu examenul ,ma refer la proba practica (orasul) ? cum e cu instructorii ? ca se tot aude ca ba "m-a picat ca asa a vrut el" ba ca "a avut boala pe mine " etc
|
ar trebui sa-ti raspunda cineva care a dat de curand examenul... majoritatea avem deja 3-4-5 ani sau mai mult de cand am dat orasu :lol:
|
cunosc toti politisti cu care dai proba practica! in general te pica ca esti tu neindemanatic, sau ca te ia gura pedinainte, nu exista ca are boala pe tine, sau ca asa a avut el chef! astea sunt vorbe scoase aiurea, un exemplu ai un prieten care da si ii este rusine sa iti zica ca ii "prost" in ale condusului si atunci adera la una dintre scuze "a avut boala!", "asa a vrut el!"...parerea mea nu dati cu parul
|
"cei care critica nu au un asemenea bmw si se baga in seama"
Scuze pentru offtopic dar e ultimul . Prietene , nu mi-ar trebui bmw-ul ala nici gratis . Toata lumea iti zice ca ii un kitsch dar vad ca tie iti place . Avion frate ... Intr-o zi o sa-i pui aripi :rolleyes2 |
Quote:
|
Ideea ii sa fi relaxat . Daca vede ca esti relaxat si conduci fara probleme , il iei repede ;) . Pe mine m-a tinut vreo 5 minute dupa care m-a intrebat "ai mai condus inafara de scoala de soferi ? " :lol:
|
Quote:
|
Nuuuuuu , am condus doar la scoala de soferi :lol:
|
Quote:
|
Ii zici ca tu ai fost satul de condus cand te-ai apucat de scoala de soferi :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning