![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
cine ne da si noua niste detalii cu etapa de la campionatul de drift? se plateste separat si sambata si duminica? sambata sunt doar antrenamente? daca e asa toata lumea vine vineri.
|
1 Attachment(s)
Fukushima again...sau cartierul de vile :lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
08:00-10:00 -Revizie tehnica-Inscrieri 10:00-12:00 -Antrenamente libere 12:00-14:00 -Taxi drift 15:00-17:00 -Antrenamente libere Duminica:15 lei 08:00-11:00 -Antrenamente libere 11:00-14:00 -Calificari 15:00-17:00 -Concurs GTT drift 18:00 -Premiere GTT drift |
biletul e per zi... sincer mi se pare cam scump, dar asta e... pana si noi pilotii platim acum o taxa de inscriere de 20 euro... asta pe langa multele alte cheltuieli pe care le avem...
oricum, va asteptam la era, cu sau fara taxa.... suntem multi piloti din moldova si avem nevoie de sprijin |
Quote:
glumeam:P dejaam pregatit pt tine balonase..confete si alte chestii ;) sa nu ma faci de ras >:D< |
duminica vom veni dar sambata sigur se va uita lumea de la gard ca nu e asa interesant. cat costa taxi drift?
|
1 Attachment(s)
Taxi drift din amintinrea mea era vreo 20-30 de lei...
Inca o poza, il asteptam pe proprietar sa bage mai multe, sau daca doreste, pun eu ce e de pus... |
pune tu :P !
|
4 Attachment(s)
O parte...am mai facut cateva...dar sincer nu mai stiu ce numere ti`am trimis si ce nu...:oops:
|
Quote:
|
Nu mă sperie costul biletului, că de aia sunt fan :D.
Vin sāmbătă și duminică sper doar ca vremea urată să fie mai ușor intimidată de bilet să stea acasă :D. Am facut și cāteva stikere 4tuning pentru cine vrea, 5 lei bucata. |
La cum se anunta afara eu sper sa tina vremea cu baietii si sa iasa un super show si noi ca si beneficiari localnici ar trebui sa ii sustinem atat pe participantici cat si pe organizatori care fac niste eforturi pentru a ridica stacheta la un nivel sportiv nu de strada a acestui SPORT si cum zice si un drifter mai devreme au multe cheltuieli si antrenamte, emotii etc... ar trebui sa fim acolo pentru ei si sa nu uitam ca se spune ca moldovenii sunt cei mai ospitalieri deci sa sustinem tot evenimentul... nu uitati ca si asa sunt rare...
Doamne ajuta de vreme, fara incidente, distractie maxima si fara defectiuni tehnice din partea mea !!! |
1 Attachment(s)
DRIFT INVASION PARTY @ELEMENT CLUB LOUNGE |
foarte bine punctat Spartane! :D Eu personal am mobilizat lumea pentru ziua de Duminica. Am considerat ca este de datoria noastra macar sa sprijinim efortul atat al organizatorilor cat si al participantilor la eveniment, cu atat mai mult cu cat este si in Iasi deschiderea campionatului :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning