![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Uzinele de la Mioveni vor lansa o nouă versiune pentru Logan Sedan. Aceasta va avea preţul psihologic de 4.995 euro cu TVA inclus, preţ valabil însă doar cu programul „Rabla”, unde prima de casare pentru o maşină veche este de 3.800 de lei. Versiunea, echipată cu un motor pe benzină de 1,4 litri, va fi dotată cu ABS, repartitor electronic al forţei de frânare şi airbag pentru şofer. Reţeaua de concesionari a început de luni să preia comenzile pentru acest tip de Logan la preţul de 5.900 euro cu TVA inclus..
Modelul Sandero va fi disponibil în programul de înnoire a parcului auto începând de la 5.895 euro cu TVA inclus, iar Logan MCV de la 7.215 euro cu TVA inclus, arată compania. De asemenea, Dacia a anunţat că maşinile achiziţionate prin „Rabla” vor avea o garanţie de patru ani, în limita a 120.000 de kilometri, mai puţin versiunile echipate cu GPL. |
bai si eu cand am chef sa scot jeep-ul ma duc in sinea me ala 3 km de bacau si o bag prin toate vaile de la magura..... da, nu ma mai mir de ce exportam
|
aleks, e interesanta informatia mai ales pt persoanele care-si sufla plamanii in fabrica la dacia, dar sincer o sa cumpar dacia cand o sa fie altcineva decat renault care sa o detina
|
Vine cineva de la BC la Piatra Neamt, Duminica? E un prilej de reintalnire cu prietenii dupa o iarna friguroasa!
|
Daca e soare as venii eu :D..Adica uscat sa fie..sa imi mai dai id-ul tau ca nu il mai am :D
|
venim noi ! nsl
|
Sa dea domnul de vreme buna!!!
|
Deci daca e uscat cat de cat merg si eu..Si daca mai sunt doritori hai sa ne strangem toti undeva si sa plecam oarecum impreuna, (cu conditia sa mergem pe la margineni ca eu nu pot sa trec calea ferata de la Gheraiesti :P)
|
ne astepti dupa linie atunci :-)
glumesc vedem cine mai vine |
sa vb cu cei de la onesti poate mergem mai multi
|
Iasi-ul prezent cu vreo 5 masini spuneau baietii;)
|
La Multi Ani mie! Bautura si fursecurile la restaurant diseara!
|
ne faci sa ne simtim prost acum ca nici unu nu te-a felicitaT !
oricum La multi ani si multa sanatate ! |
Quote:
|
La multi ani !!!
Multa sanatate si cat mai multe bucurii, Gabi !!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning