![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
6 Attachment(s)
cateva poze cu MR bucuresti....
|
frumoase pozele, ma asteptam ca Sebi sa scoata in jur de 11, foarte bun timp.
Off Topic: O fi bine cand vrea garda sa`ti blocheze rotile pt parcare ilegala si sa nu poata ca e masina prea lasata? :)))) |
Quote:
|
foarte misto ....mi si imaginez pe aia in jurul masinii invartindu-se si gandindu-se cum reaq iti pun caracatita pe roata :D:D :D
|
Quote:
|
O indemanare ceva nu se face ?daca tot e locul mare? :D
|
@jmekerdemic : sper sa poti veni, chiar si ca spectator, pana la urma cu cat mai multi cu atat mai bine.
@dj : daca ai stii cate aprobari au fost nevoiti oamenii sa ia.... indemanare tura urmatoare. Ei voiau ceva drift....dar toti cu parcarile sunt obsedati ca le stricati asfaltu`.... Asta e ...tura urmatoare 8) |
Quote:
http://2.bp.blogspot.com/_r1IiuSwr0O...DSC03541+2.jpg http://sorinsyddiverse.blogspot.com/ |
Quote:
Omu cat traieste invata... |
autorizatie pt tuning? n-am auzit de asa ceva.... ce presupune? de unde se ia ? :))))))
|
da deci ca sa se inteleaga, m`a oprit garda in centru si mi`a zis in felul urmator:
"vreau sa vad si eu autorizatia pt tuning". M`am dat jos la el si l`am intrebat cam care ar fi aia, mi`a zis ca masina e tunata, ma oftic ca nu l`am intrebat ce masina e mai intai de stie sa faca diferenta intre una stock si una tunata. Dar l`am luat tare si i`am zis in felul urmator: "evacuarea asa se aude stock, jantele sunt in carte, autorizatie pt folii am si barile sunt autorizate rieger :))" el imi cere autorizatia de la Rieger si eu ii zic sa`mi dovedeasca ca barile nu sunt ale masinii din fabrica, dupa care imi da certificatul si`mi zice ca nu mi`l ia ca suntem vecini :)) si radea ca terminatul. Aflu perla dupa perla, ar trebui facut un blog si sa`i adunam acolo, sa`l punem si pe ala de pe bulevard care a zis ca nu avem voie sa stam acolo ca e "regim de autostrada" si ca aia ar fi banda de urgenta :)) |
da Loganul de la rutiera cu folii pe spate, pozitii albastre, bari vopsite alb si nu`i merge un bec pe faza scurta pe dreapta fata si are scurt pe spate , atunci cand pune frana seamnalizeaza dreapta, l`a vazut careva ? ar trebui sa`i cereti numarul electricianului care i`a tunat masina:>
|
in afara de loganul ala nu cred ca exista masina de la rutiera cu toate luminile in regula, plus ca ieri dimineata cand au vrut sa`mi blocheze masina, cel de la rutiera mi`a lasat nr de tel pe spatele procesului verbal in caz de stiu pe cineva sa puna FOLII si cam cat l`ar costa :)) deci vrea cineva sa puna folii? :))
|
Du-te la Dl.Oprescu cu procesul verbal :)) poate stie sa puna folii...sau poate ii trimite pe cei de la rutiera la cursuri de specializare. O sa faca bani mai multi pentru ca ei te pun sa o dai jos, ei ti`o pun la loc ( contra cost ) :)ce afacere,....
|
Quote:
8) |
ati vazut cumva ca un politist de la rutiera sa completeze un proces verbal fara sa se uite in carte?
eu inca nu am vazut si asta spune ceva |
foarte ``cuminti`` politistii astia cand e Vorba de Noi. Pe ei nu se vad....
|
1 Attachment(s)
Nu m-am putut abtine!
|
Sambata 12-06-2010 (adica maine :) ) se deschide primul targul Auto din RM. Valcea la care filiala MR Valcea a fost invitata sa`si expuna masinile. Am fost luati prin surprindere, am aflat cu 2 zile inainte de eveniment si nu am putut organiza ceva mai amplu, dar pe viitor o sa recuperam. Locatia este pana in podul de la Rovimet, imediat dreapta. Cu ocazia asta anunt si un parteneriat cu targul respectiv in vederea organizarii de evenimente si alte activitati cu interes comun. Va asteptam, se lasa cu mici si bere :)
|
o sa dau si eu o fuga pe la voi :D cam pe la ce ora o sa fiti acolo ??
|
|
suna interesant ....oricum din articol cel mai mult imi place partea ,, Sāmbătă se vor oferi vizitatorilor bere şi mici gratis" maine ne vedem acolo ....maine de dimineata am treaba chiar prin zona aia :D
|
Quote:
eu cred ca o sa fie destul de marfa....iar din ce anunta ei, pe viitor si mai marfa... :D |
nu ma face sa comit off-topic si sa o zic pe aia cu cornu' cu rahat ....stii tu prea bine :twisted:
|
partea aia cu expozitia de masini ce vrea sa insemne..??? decat expui masina fara sa fie neaparat la vanzare? :rolleyes2
|
da...ce mare lucru. daca vor masini belea pt prima zi de deschidere....nu tre neaaparat sa le vanda:>
|
A ok numai pt prima zi ma gandeam ca si dup'aia expun masini asa pt imagine.. oricum nu e o idee rea deloc
|
|
A iesit ceva foarte frumos. Si daca nu ar fi fost Syd acolo cu camera, cei care nu au reusit sa ajunga nu ar fi stiut treaba asta.
Asa ca multumim Syd pentru poze, felicitari celor prezenti pentru participare...si la mai multe. 8) |
2 Attachment(s)
baieti am gasit un nou membru MR 8)8)8)
|
asta i langa energetic asa i?
8) |
1 Attachment(s)
??????????
|
koni? :rolleyes2
|
suspensie noua pe wst sau ma insel ??? :D
|
coilovers man :))
pS : https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...ml#post3451098 -> ce parasolar are baiatu pe bmw o.O |
5 Attachment(s)
Nu sunt eu omu care sa laud pe cineva sau sal ridic in slavi...dar asta miku MAMBO NR 5(radu nb.1)in ciuda a tot ce se zice de bine de rau e un mecanicos cu rabdare ceea ce conteaza mult "mai ales cu unul ca mine"ii place ceea ce face , face cu placere si face si bine .Tin sa ii multumsc si dak cineva are dubii in privinta lui sa ma sune pe mine inainte;);)ca va asigur ca altul mai stres ca mine u e...
suspensia este TRD sunt foarte multumit de ea nu fak piatra la rinichi este in teste maine o sa o mai cobor probabil si o sa revin cu poze..FORTAA MAMBO NR.5 si multumesk inka o data .....seara placuta la toata lumea |
:twisted: T oyota R acing D evelopement :twisted:
|
baiatu... baiatu vreu si eu in clubul ala :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
|