![]() |
Re: Audi A4 (B8) 1/24 Welly ???
Quote:
|
Re: Audi A4 (B8) 1/24 Welly ???
Quote:
|
Re: DE UNDE CUMPARAM MACHETE SI CAT COSTA?
Buna,
Caut si eu 1/24 Welly 2001 Volkswagen Passat Variant. Ceva idei unde as putea gasi? |
Salutare tuturor.Caut si eu Bmw x5 Kyosho 1:18.Stie cineva de unde se poate achizitiona si la ce pret ??
|
Ce model ? www.modelissimo.de , www.modelcarworld.de ... ebay ... etc.
In Romania nu cred ca il gasesti, decat pe forum, sau la comanda. |
1 Attachment(s)
Am uitat sa precizez e vorba de modelul asta .Pe siturile postate nu am gasit nimic.:(
|
Da, nu mi-am dat seama ca s-a rarit asa tare x5-ul. Pe ebay il gasesti sigur, insa depinde la ce pret. Din cate stiu eu, culoarea din poza e printre cele mai rare acum.
|
1 Attachment(s)
Am gasit unul la fel :arrow: AICI
|
Da am gasit si eu pe ebay dar pretul e destul de piperat + costurile de transport ... chiar nu merita.Ma gandeam ca se gaseste prin tara pe undeva mai aproape.
|
Uite aici http://www.hobbyland.bg/Die-cast/bmw...duct_2298.html
Parerea mea, ca sub 400 ron il mai gasesti doar pe forum, daca se indura careva sa il dea. |
2 Attachment(s)
Ați fost la magazinul Noriel din AFI Palace Cotroceni?
E durere ce au acolo. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Unde pot gasi o macheta hot wheels toyota land cruiser fj40 ?
Daca stie cineva...sau vinde cineva, caut o macheta toyota land cruiser fj40 preferabil alba. ar fi super la 1:18 dar e ok orice alta scara.
Multumesc! |
Re: Unde pot gasi o macheta hot wheels toyota land cruiser fj40 ?
Te rog sa fii atenta pe viitor unde postezi!
|
1 Attachment(s)
Magazin Nautica - Londra
Printre suveniruri am văzut și 3 CMC-uri, un Bentley și un Bugatti Royale Coupe de Ville Bauer de £499. Am și rezervat ceva, urmează să īl iau cānd mai trec pe acolo. |
Daca imi poate da cineva o idee despre Lamborghini Countach AUtoart...:D...nu conteaza culoarea..:-)
|
http://www.micromodele.ro/product/se...nd=LAMBORGHINI
momentan nu au modelul, dar poti sa le dai mail, il comanda si ti-l aduc |
scuze...o sa fiu mai atenta, evident, intrebarea ramane cu toyota
|
Aaaaa, poftim?
|
Quote:
|
In Diverta, Selgros etc. Se poate sti de ce ai facut un cont saptamana trecuta si acum ai facut altul? Clonele sunt interzise prin regulament.
|
Quote:
|
Aseara am zarit la benzinaria Petrom V de la piata Salajan un Renaul Clio Sport Solido(gri) 1:18 180 ron
|
si la OMV-ul din Rahova de la Antiaeriana aveau ceva Solido Racing 1:18, era Peugeot 205 - 122lei
|
Salut baieti, unde as putea gasi macheta de Ford Modeo MK3 break, la un pret ok ... pana in 100 ron :) neaparat break, daca e si cu facelift e si mai ok.
|
|
prin grecia exista magazine specializate? ca o sa ma duc in vacanta pe acolo,si poate vin cu ceva acasa :lol:
|
Are cineva vreo idee pe unde gasesc si eu modelul asta ??
https://s15.postimage.org/otiz83dd3/n...oupe_black.jpg |
Buna ziua , sunt foarte ingrijorat :cry: pt ca nu gasesc nicaieri doua machete de la ELIGOR , Dacia logan politia rurala 2006 1:43 si Dacia Duster 2010 1:43 la culoarea negru . VA ROG sa ajutati daca puteti !!!!!!!!!!!!!:???:
|
Salutare.A cumparat cineva de pe situl asta ?? Mai e de actualitate ?? https://modell-paradies.de/en
|
Nu am cumparat personal de la ei, dar am amici care au facut-o si toti au fost incantati. Cred ca poti sa apelezi cu incredere.
|
Si in cat timp au primit produsul ?? Si daca nu sunt prea insistent as vrea sa stiu ce am de plata acolo ca nu imi apare nicaieri totalul ,doar ceva taxa de depozit daca bine am citi eu acolo ,plus banuiesc transportul dar de asemenea ala nu apare nicaieri plus pretul machetei.Daca ai putea intreba pe vreunul din ea ce anume au avut de plata as ramana dator :P
|
Cine ma ajuta si pe mine cu o comanda pe ebay ?!
|
magazin de machete pe bd mihail kogalniceanu nr 49 bucuresti vizavi de facultatea de drept
diverse machete si trenulete si aduce si la comanda are si un site neactualizat cu produsele din magazin. |
Quote:
|
Nu am cumparat si nici nu stiam de situl asta dar uite transportul (trebuie sa dai doar un clik pe shipping):
https://modell-paradies.de/en/index/shipping-calculator Le EDIT: M-am uitat mai atent la rezultatele unui simplu search lamborghini si doar un singur model il livreazaimediat.Foarte multe in 1-2 sapt. iar altele chiar mai mult.Asta inseamna ca sunt re-selleri??Trasnportul de pe mcw e in jumate si am avut macheta in vreo 4 zile la usa. |
caut sa cumpar macheta fiat punto 176c cabrio coupe mk1 orice dimensiune .
stiti unde pot gasi? multumesc! |
Caut si eu pentru un prieten polo 6n2 ... de preferabil arginitiu ... cine imi ofera un pont ? Nu conteaza tara samd... Cheers
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
- Copyright 2026 4Tuning