![]() |
Re: Challenge`s .....
se lucreaza la BMW?
|
da se lucreaza;)......
|
sa-i dam bice :D
|
2 Attachment(s)
......mashina mea:)...chiar dak are greseli...;)
|
2 Attachment(s)
am si yo una!
|
nu vreau sa par rau dar iar nu crek se face poll, la cum vad k ies masinile, park nici nu m-ash mai apuca de ea degeaba, :( chiar dak iese bine is astealalte, vopsite prea strident sau alte chestii pe care ra2 si ra2fast4u gasesc rpd probleme si dau motive pt a nu face poll`u....... :(
|
Quote:
tare rau de tot atitudinea ta!!! tare rau!!!:evil: |
Quote:
vb lu skillzu...tare rau atitudinea ta |
Fost Dani!!!
vreau si eu background-ul ala!! pls |
dami id tau.....shi vb p mess...;)
|
1 Attachment(s)
nah...... mai am de facut cateva la el, dar in mare e cam gata........ aprinde pozitiile alea shmecherashe de deasupra farurilor...... etc......o sa mai lucrez la detalii dak am timp........
|
Ar fi bine ca masina pe care o postati aici prima data, sa fie si varianta finala. Eu am terminat masina de 2 zile si tot mai retusez la ea, ca mai vad "impuritati". Tineti cont de asta!
|
asteptati-ma si pe mine ... lucrez de cateva zile la masina si mai am cateva detalii ... nu am mai avut timp de ele ...
|
e gata si a mea cel tarziu maine!!
|
gata nu m-am putut abtzine: de ce pool me tot trebuie sa comentati? sa gasiti nod in paura? sa faceti pe smecherii??? sa nu va convina una alta?? de ce?? pentru ca sunteti romani? ca noi incontinu trebuie sa fim smecheri frate ca dar cum sa nu avem si noi un cuvant de spus, nu conteaza ce da sa il spunem! aia conteaza!!! mah lucrati!!! nu va mai ganditi: ioi ca sa se faca pool ca sa imi apara masina sa o pot sa imi fac usere sa ma pot vota sa fiu smecher, sa fiu bazat! :evil: de ce nu putem sa fim linistit, sa ne concentram la munca noastra, sa nu ne grabim cand facem o masina, sa o facem frumos, cu gust, sa o facem pentru noi nu pentru cine stie ce motiv de kk! si o punem aicea, comentam fiecare putin masina, zicem care e mai frumoasa, daca se face si pool cu atat mai bine, punem alta masina, o facem si pe aia si incet incet o sa vezi ca fara atata abureala o sa fie si mai frumos chiar daca nu vi se face minunatia voastra de pool
|
1 Attachment(s)
mah ... se face poll, nu se face ... ce conteaza ... pana la urma lucrezi pt tine ... si satisfactia e mare cand vezi k iti iese ceva calumea ...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asta e BMWul meu, indiferent ca se face sau nu challengeu'.
|
Quote:
p.s:ma bucur k am reusit cat de cat sa strang cativa oameni pe mashina asta k de obicei nimeni nu ma prea ia in seama:);) |
cool color..... am si yo o intrebare....... pe viitor se poate sa facem aici vt si pe interior la masini( interioru masinii si incarcam cu ce vrem noi frumos)? e o intrebare nu ma asaltati cu toate comentariile, un da sau nu din partea celor mai respectati
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si masina mea e gata!!!
sper sa fie buna si sa va placa!!!:D |
a mea ink nu ee gata :((( sunt km in taziat pt ca luni am ex :((( :D
|
offtopic: wow ai exmanen si la age scrie 20....oho...si eu am...bafta;)
|
Quote:
|
...maine se tine doar capacitatea...bac-u se da dupa ce aflam astia de la capacitate rezultatele
|
si eu am luni exam .. asta nu inseamna ca trb sa fie neaparat examen de capacitate :D
|
2 Attachment(s)
ma am 16 ani....am pus la bashcau prima data ....datele personale k no nu am crezut ca ma bag in VT si no ...acu mi-e km lene ca sa schimb da o sa schimb age`u si da ...am capacitate de maine :((( va rog sa imi tinetzi pumniii :D ca vii tzin si eu la care avetzi :D aaa si ee gata si masina mea:
|
ma si am o intrebare....ce tre ca sa faq sa devin membru VT ? mai multe masini facute...binenteles ca klumea.. sau ce?:D ast rasp
|
1 Attachment(s)
am facut si eu bmw-ul nu e cine stie ce ....desi nu prea am avut timp de vt ....
|
ce se mai aude de BMW ala??
|
Quote:
|
Quote:
|
poate facem...da doar cu a lu gabi si a lui patriotu...:).nush ramane de vazut ce zice si ra_2fast4u
|
1 Attachment(s)
hai ka dau si eu un Challenge`s ...poate va chiunuiti sa va iasa mai bine :d ka este o masina ku traditie :D
|
eu cu ra_2fast4u am hotarat sa facem poll pe bmw(modelu nou...nu asta pus de nightdevil)ptr atitudinea care au dato unii dintre voi...
poate asta seara dam drumu la poll Poate la bmw asta pus de nightdevil poate iese cva...da vedeti nu il faceti avion ca e masina cu TRADITIE...:twisted: |
se face BMW (ursul) ^ de sus ca nu am inteles nimika! sorry de deranj! unde postam?
|
Da, se lucreaza la Biju :)
|
Virtual tuning, baietii, nu virtual creeps, asa ca sunteti rugati (TOTI!!!) sa nu va bateti joc de masini.
|
1 Attachment(s)
BMW E30 325ix
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning