![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
Chiar Nu Stitzi Sa Facetzi Diferentza Dintre O Masina Tare Si Una Modificata ? Homalai Sa Mor Yo
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
mi-am amintit acum ce am vazut vineri si am zis sa va zic si voua chiar daca nu am poze :oops: :oops: :oops: oricum masina in care eram avea si viteza si am fost socat de ce am vazut:rolleyes2
Venind de la otopeni.. am trecut pe langa BCR Leasing.. Mama ce era acolo.. : Mercedes S Class , BMW Seria 7, 2 Mercedes E Class unu langa altu, Porsche (nush sigur ce era), Bentley Continental GT :-| :-| si Porsche Cayenne , Q7 ... Oricum daca o sa mai trec pe acolo promit ca o sa fac poze. |
Bentley Arnage T , pe varianta, vis-a-vis de Metro 1 Constanta , ceva culoare argintie venea f tare din contrasens. fara poza :( dar sigur il prind in Mamaia. lux lux
|
4 Attachment(s)
octavia 2 rs ... :) nice car
|
O zi la gratar= vazut Ferrari Scaglietti, Porsche GT3, RR Phantom, prea multe Octavii RS argintii, un M3 decapotabil, un Boxster S si niste plictisiti in Golf V GTI.
Cea ma tare "all time" e McLaren Mercedesu SLR negru pe care l-am vazut la Piata Romana fugaring un motor! Astept Carrera GT dar nu vine! Daca cineva stie unde pot vedea o Carrera GT, please PM me! |
Bentley Arnage T am inceput sa ma satur , am vazut cam toate culorile care se fabrica.
aston martin poate rea unul din cele 10 vandute la siab 2005.:) |
2 Attachment(s)
vazut(e) azi in zona Romana - Victoriei la ambasade in curte! :) WOW! Maserati Quattroporte si Ferrari 308 GTB!
|
1 Attachment(s)
un alpina ...cica :rolleyes2
|
Daca e sa ne luam dupa logo este Alpina.Dar eu am vaz logo AMG pe un A-klasse, k sa nu mai zic de M pe multe BMW care nu au nici o treaba cu logo-ul.Alte poze nu ai?Poate e chiar un Alpina.
|
pai este alpina :) ca stiu ce vad dar era intuneric ma grabeam si nu ieseau pozele marfa :) roger ?
|
Roger that! Oricum si din poza facuta nu pare a fi un BMW stock.
|
14 Attachment(s)
Pozele care vi le-am promis cu lotus omega carlton.
Unic in romania, 377 hp, 3615 cmc, 568 nm, 0-100 5.4 sec, 0-200 17.3sec, 0-400m 13.5 sec, viteza maxima 286kmh, 6cilindri in linie, twin garret t25 la 0.7 bar, tractiune spate origine holden commodore, discuri frana 330 mm cu 4 pistoane, 1650 kg |
Quote:
|
A fost luata din strainatate acum vreo 10 ani! A cui a fost inainte era aproape tigan :D. Dar era de aici din baia mare.
P.S. Sau fabricat 1100 de bucati. Acesta este exemplarul 597 |
Quote:
|
Proprietarul actual este un f bun mecanic. Iti dai seama ca a nimerit pe maini bune masina. Acum a refacut motorul cu piese aduse direct de la mama ei din anglia.
|
1 Attachment(s)
S600 twin :D
|
Quote:
|
se pare ca DA ! este un S65 AMG :)
masina de 612 cai de peste 250 000 E :D |
si o gasitzi destul de des in parcare la IDM Club :D alaturi de surioara mai mica , S600 :D
|
dap, si surioara mai mica S600 tot alba, tot cu plafon de sticla e in leasing... asta era tot in leasing?... nu de alta dar chiar sunt curios cum sa dai 8-9-10mii euro pe luna (pe una singura:D)
|
ala nu e alpina l am vaz si yo azi;) scrie doar alpina in spate si are jante de alpina....... in rest e stock:D
|
Este S600 .... din cate stiu eu ... e cel cu jante pe 22? daca da, e S600 ... oricum ... superb :D
|
2 Attachment(s)
eu zic ca e 99% 65 AMG .
Vedeti in prima poza S550 Cu Bodystyling AMG In a 2-a poza e un S65 AMG si se vede diferenta la bara fata. Comparatile pe amandoua cu poza pusa de Silviu |
Quote:
Pai S600-le alb are bara de 65 amg ... si mai e unul negru tot cu bara de 65 amg ... |
S550 e la americani.. asa ca mai bine pui o poza cu o versiune europeana cu bodystyling AMG..
si la Mercedes Benz Romania inca nu se vinde S65 AMG.. |
4 Attachment(s)
in ordine..
S500-| S550-| toate pachetul AMG S600-| S65 AMG |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Pai ... am auzit ... |
1 Attachment(s)
Quote:
2. S65 AMG se vinde in romania iar costa stock 239.557 euro DDP ( is ceva banuti :D :D ) 3. Se observa in poza urmatoare ca spoilerul fata e specific pt S65 AMG iar am mai auzit ca are si 4 tevi in spate deci concluzia ar fi ca e S65 AMG. |
4 Attachment(s)
prea multe discutii care dau spre cearta ...il mai prind 100 % sapt asta in trafic si am sa ii fac poze
acu altele .. |
Quote:
eu nu l-am gasit la www.mercedes-benz.ro la configurator :D:D::D |
6 Attachment(s)
:arrow:
ferarri si a6 |
2 Attachment(s)
In drum spre casa...am trecut pe langa Hilton...
|
4 Attachment(s)
Aaa...si in Costinesti...pe 25 iunie...in fata Hotelului P...un Jag XK...ultimul model :D...Proprietarul super de gashk...m-a lasat sa ma urc in el :P
|
3 Attachment(s)
hai k am si cateva poze... primele .. cu un Mercedes-Benz CLK 500 coupe..
|
5 Attachment(s)
urmeaza un Audi A8... 4,2 L ... 350 CP .. frumoasa mashina :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning