![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
|
Quote:
sfw are dreptate....nu trebuie sa fi o tarfa sa-ti iei o masina ca asta si un pic rasfatata ca parintii sa accepte sa plateasca pentru o masina ca asta!!! |
Quote:
Exact ... Ce sa fac ... imi plac fetele alintate ... :rolleyes2 :D Depinde si cat de alintate :D |
Vezi: Ochelarii asortati de pe bord ;)
|
3 Attachment(s)
si ink 2 exemplare...de toata frumusetea
|
1 Attachment(s)
nush daca se poate numi Kitch...dar am vrut sa o vedeti si voi (era o dacie Pacuc) ;)
|
cati din astia nu sunt cu daciile..:lol: ..si berline si logane..masini stock ma refer. mai vine unu cu logan albastru tunat si cu moswtanted pe el, de parca i-ar da nos, sau turbo lipirea colantului pe masina/luneta. dar oricum sunt funny :D
|
Quote:
|
hai sa zicem k aia cu paupucu nu e kitch ...
dar alea cu eleroane e pericol :D ... avem in ctza cateva bucatzi cu eleron peste eleron ... :D |
Quote:
|
Quote:
are motor si cutie de renault, si mai multe motorul e de renault 19 chamade 1400cmc axa cu came in chiulasa carburator dublu corp aprindere electronica cu cititor pe volanta etc |
Quote:
|
Quote:
|
Nivelul la care-mi pasa: ==[]===========================
|
moama ce eleron are ala pe aia alba :)) cred ca la pus invers ...contra vantului ::::
|
5 Attachment(s)
Quote:
uite alte exemplare. |
2 Attachment(s)
uitati-va la asta
imi pare rau ca n-am facut poza si unde era asezata....adica in fata la mall(plaza tot draq ala e) |
doamne...am zis ca ii fac si io poza...dar naveam memorie...e prea criminal baiatul...si detaliile de pe lateral si cele din spate sunt criminale:P
|
prea tari ultimile 2 seturi de poze :) ....
foarte jenant parasolaru ala cipryan :))) ... |
loganu ala taxi ..:))) cred ca avea un propietar care iubea nichelu :))))
|
sa va uitati atent la de tarife are ala cu taxiu logan ca cica are cursa minima 40 de mii...pai in bucuresti manca bataie si ducea lumea si pe gratis dupa aia
|
1 Attachment(s)
check this out!?! :lol:
|
tuning la papuc...ai dracu romani :D:D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.S. Sa fim on topic :arrow: |
ce avetzi cu papucu` ...
o incercat omu` sa face ceva cu ce o avut |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
scuze daca a mai fost postata :|
|
asta cu renaultu oo avea si el vrun comiision care atate reclame pe el :)))))
|
deci omu cu papucu chiar a facut ceva investitie .. pacat k e papuc .. cat despre ala cu dacia cu farurile de Golf IV mai avem si noi in ctza unu asemanator .. cred k sunt fratzi :D ... daca nu-i pune si angel n`a facut nimik :D
|
3 Attachment(s)
Quote:
3 exemplare : :arrow: :arrow: :arrow: |
berlina aia de ct cu faruri de G4 chiar arata bine. se potrivea pe rotunjimea capotei. si parea lucrata ingrijit. nu cred sa fie kitch. e un upgrade la dacie. papucul de asemenea. omul s-a inspirat din renumitele truckuri americane. daca investea ceva la nivelul miilor de euor poate si reusea ceva extraordinar. eleronul de acolo nu isi are rostul. deja cabina face niste turbulente extraordinare, astfel incat la spatele masinii orice element aerodinamic e aproape inutil. daca facea o prelungire cabinei, poate ca reusea ceva (si chiar ar fi avut efecte reale aerodinamice, pt ca papucul standard e prastie la capitolul asta :D
lada e facuta special kitch (zic eu, adica prea sunt scoase in evidenta esapamentul, bodykitul (daca poate fi numit asa) si literele alea japoneze (pe o masina ruseasca :)) ) |
pfoai sa-mi bag .... nici brazii de craciun nu arata k renaultu ala .. cat despre lada... zici k are soba inauntru :lol:
|
2 Attachment(s)
Baiatu asta l am gasit kiar p 4 tuning.. isi prezenta masina ... are eleronu ala din ghencea pana in militari ... atat d mare e.... oricum masina arata binishor daca nu ar fi eleronu ala , spune ca l a pus ... ca sa il tzina pe shosea...
|
Aia cu "9$ CIPRYAN 9$" e foarte tare. Mare e gradina...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bai eu nu vorbesc de GEC-u .. de aia albastra ... nu de aia .. stai calm ... doamne fereste |
papucul ala e asha de cand multzi dintre voi nu stiatzi ce inseamna cuvantul tuning....moshul a cui e mashina lucreaza la o turnatorie de fibra de sticla unde de multzi ani(a se intzelege inainte de 2000) se toarna partzi de caroserie de fibra de sticla pentru mashini adevarate precum mercedes,ferrari,bmw shi altele.
Eu personal am vizitat acea turnatorie acum catziva ani shi mi-au raspuns ca nu imi fac nimic pt mashina mea pt ca nu e in programul lor. Aripioarele shi eleronul au aparut pe mashina la cateva zile dupa ce a fost difuzat fast and furious...insa cred ca le-a dat jos acum. |
e ok atunci daca nu era vorba de aia albastra...mai auzisem voci rele la adresa ei (mai demult) si credeam ca se repeta situatia.
in schimb inseamna ca a prins moda cu faruri G4 ... se pare ca mai putin fericit in unele cazuri... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning