Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

MARI_NSL 26-02-07 22:31

Re: Kitch Tuning .... part 2

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 770526)
uitatzi d ce am dat eu azi cand veneam de la vw parade=))

astia doi sunt criminali ...:))....ce fel de a tuna o masina au:)grav:lol: :lol: :rolleyes2 ce xzibit uite aici:lol: :lol: :oops:

dj16xxs 27-02-07 09:51

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 772097)
mi`ai luat vb din gura :D il stiu si eu pe ala din craiova, e identic....prob e ca`l conduce mai mult un tip :-)

cel din craiova e la 4 usi...si ala e prietenul "ei"...
sfw are dreptate....nu trebuie sa fi o tarfa sa-ti iei o masina ca asta si un pic rasfatata ca parintii sa accepte sa plateasca pentru o masina ca asta!!!

SFW 27-02-07 18:03

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 773414)
sfw are dreptate....nu trebuie sa fi o tarfa sa-ti iei o masina ca asta si un pic rasfatata ca parintii sa accepte sa plateasca pentru o masina ca asta!!!

Exact ...
Ce sa fac ... imi plac fetele alintate ... :rolleyes2 :D
Depinde si cat de alintate :D

Tyrone 27-02-07 18:41

Vezi: Ochelarii asortati de pe bord ;)

claudiu lucian 28-02-07 08:31

3 Attachment(s)
si ink 2 exemplare...de toata frumusetea

t1grul 28-02-07 15:24

1 Attachment(s)
nush daca se poate numi Kitch...dar am vrut sa o vedeti si voi (era o dacie Pacuc) ;)

T.rac3Er 28-02-07 19:15

cati din astia nu sunt cu daciile..:lol: ..si berline si logane..masini stock ma refer. mai vine unu cu logan albastru tunat si cu moswtanted pe el, de parca i-ar da nos, sau turbo lipirea colantului pe masina/luneta. dar oricum sunt funny :D

t1grul 28-02-07 20:38

Quote:

Originally Posted by T.rac3Er (Post 775716)
cati din astia nu sunt cu daciile..:lol: ..si berline si logane..masini stock ma refer. mai vine unu cu logan albastru tunat si cu moswtanted pe el, de parca i-ar da nos, sau turbo lipirea colantului pe masina/luneta. dar oricum sunt funny :D

totusi berline, logane....dar asta era papuc din ala cu 5locuri....:lol: :lol: :lol:

Psycho 28-02-07 20:45

hai sa zicem k aia cu paupucu nu e kitch ...

dar alea cu eleroane e pericol :D ... avem in ctza cateva bucatzi cu eleron peste eleron ... :D

ct-13-SHP 01-03-07 11:11

Quote:

Originally Posted by CarGoVroom (Post 768219)
interesant cum pe farul din stanga si-a facut bad boy (sau mad bitch nu stiu cum se zice) look cu scoci iar pe celalat l-a lasat "stock". arata de parca ar ridica o spranceana :-)

nu mha.....i-a cazut de la viteza prea mare....s-a dezlipit...si tu acuma....:))))))

Boogd@n 01-03-07 18:17

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 766066)
Avem una bucata dacia cool ... are 120 de cai ... dupa cum se vede in poza .... ma intreb daca sunt 120 de cai in plus fata de stoc... sau a ajuns la 120 de cai din cauza emblemei inca stau si ma intreb ... intr adevar o mare opera de arta

masina asta o cunosc nu are 120 ce cai cum scrie pe emblema dar are 90 cp
are motor si cutie de renault, si mai multe
motorul e de renault 19 chamade 1400cmc axa cu came in chiulasa carburator dublu corp aprindere electronica cu cititor pe volanta etc

t1grul 02-03-07 09:56

Quote:

Originally Posted by Boogd@n (Post 776885)
masina asta o cunosc nu are 120 ce cai cum scrie pe emblema dar are 90 cp
are motor si cutie de renault, si mai multe
motorul e de renault 19 chamade 1400cmc axa cu came in chiulasa carburator dublu corp aprindere electronica cu cititor pe volanta etc

poate e cum zici tu ;) dar tot a mai bagat gagiu` de la el 30cp in plus :):):)

mike20 02-03-07 14:55

Quote:

Originally Posted by _DPG_ (Post 771869)
Ala nu e pink. Zici ca e castigata la vreo promotie de fabricant de budinca. Dar nu e nici kitch. E doar de k.k.t.

nu e castigata la nici o loterie...femeia aia are banii sa-si mai cumpere cateva..totusi e nevasta "cuiva"...dak ea a vrut roz..roz sa fie

_DPG_ 02-03-07 16:54

Nivelul la care-mi pasa: ==[]===========================

MARI_NSL 03-03-07 00:07

moama ce eleron are ala pe aia alba :)) cred ca la pus invers ...contra vantului ::::

claudiu lucian 03-03-07 19:02

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 778423)
moama ce eleron are ala pe aia alba :)) cred ca la pus invers ...contra vantului ::::

eleronu k eleronu, dar el e un amarat d cadet cu emblema d JEEP, sa fi vazut ce mandru era omu de ea, cand s-a dat jos, si a inchis-o dun buton, alarma a facut BIP si eu am ramas k prostu.....ce masina:)))))) baaa

uite alte exemplare.

Sindrom 03-03-07 20:52

2 Attachment(s)
uitati-va la asta
imi pare rau ca n-am facut poza si unde era asezata....adica in fata la mall(plaza tot draq ala e)

Trickz 03-03-07 22:01

doamne...am zis ca ii fac si io poza...dar naveam memorie...e prea criminal baiatul...si detaliile de pe lateral si cele din spate sunt criminale:P

punto26 03-03-07 22:08

prea tari ultimile 2 seturi de poze :) ....

foarte jenant parasolaru ala cipryan :))) ...

MARI_NSL 04-03-07 00:09

loganu ala taxi ..:))) cred ca avea un propietar care iubea nichelu :))))

Sindrom 04-03-07 09:26

sa va uitati atent la de tarife are ala cu taxiu logan ca cica are cursa minima 40 de mii...pai in bucuresti manca bataie si ducea lumea si pe gratis dupa aia

t1grul 04-03-07 12:49

1 Attachment(s)
check this out!?! :lol:

petreals 04-03-07 12:51

tuning la papuc...ai dracu romani :D:D:D:D:D

BH 07 MDF 04-03-07 12:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 780289)

Dodge RAM SRT varianta romaneasca :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Sa fim on topic :arrow:

Spark 04-03-07 13:19

ce avetzi cu papucu` ...
o incercat omu` sa face ceva cu ce o avut

leonard 04-03-07 13:30

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 780301)
Dodge RAM SRT varianta romaneasca :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Sa fim on topic :arrow:

bai frate...ce e cu mashina asta mah. oare ce o fi in capul lui cand a pus abtzibildurile alea pe ea??..nu inzteleg cum de nu il zgarie la ochi cand se uita la ea.asta e tziganie d-aia nesimtzita

MARI_NSL 04-03-07 13:42

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 780289)

hahah :))) romanu nu mai stie la ce sa mai faca tuning .;):lol: :lol: :lol: :oops:

punto26 04-03-07 13:42

1 Attachment(s)
scuze daca a mai fost postata :|

MARI_NSL 04-03-07 13:43

asta cu renaultu oo avea si el vrun comiision care atate reclame pe el :)))))

Psycho 04-03-07 13:51

deci omu cu papucu chiar a facut ceva investitie .. pacat k e papuc .. cat despre ala cu dacia cu farurile de Golf IV mai avem si noi in ctza unu asemanator .. cred k sunt fratzi :D ... daca nu-i pune si angel n`a facut nimik :D

BH 07 MDF 04-03-07 15:14

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 780382)
asta cu renaultu oo avea si el vrun comiision care atate reclame pe el :)))))

Cred ca e ceva panou publicitar mobil :lol:
3 exemplare :
:arrow: :arrow: :arrow:

T.rac3Er 04-03-07 21:59

berlina aia de ct cu faruri de G4 chiar arata bine. se potrivea pe rotunjimea capotei. si parea lucrata ingrijit. nu cred sa fie kitch. e un upgrade la dacie. papucul de asemenea. omul s-a inspirat din renumitele truckuri americane. daca investea ceva la nivelul miilor de euor poate si reusea ceva extraordinar. eleronul de acolo nu isi are rostul. deja cabina face niste turbulente extraordinare, astfel incat la spatele masinii orice element aerodinamic e aproape inutil. daca facea o prelungire cabinei, poate ca reusea ceva (si chiar ar fi avut efecte reale aerodinamice, pt ca papucul standard e prastie la capitolul asta :D
lada e facuta special kitch (zic eu, adica prea sunt scoase in evidenta esapamentul, bodykitul (daca poate fi numit asa) si literele alea japoneze (pe o masina ruseasca :)) )

Ace Axel 04-03-07 23:55

pfoai sa-mi bag .... nici brazii de craciun nu arata k renaultu ala .. cat despre lada... zici k are soba inauntru :lol:

sprinter 05-03-07 00:01

2 Attachment(s)
Baiatu asta l am gasit kiar p 4 tuning.. isi prezenta masina ... are eleronu ala din ghencea pana in militari ... atat d mare e.... oricum masina arata binishor daca nu ar fi eleronu ala , spune ca l a pus ... ca sa il tzina pe shosea...

_DPG_ 05-03-07 09:17

Aia cu "9$ CIPRYAN 9$" e foarte tare. Mare e gradina...

MARI_NSL 05-03-07 11:10

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 781663)
Baiatu asta l am gasit kiar p 4 tuning.. isi prezenta masina ... are eleronu ala din ghencea pana in militari ... atat d mare e.... oricum masina arata binishor daca nu ar fi eleronu ala , spune ca l a pus ... ca sa il tzina pe shosea...

aha stiu masina .. da da i-au zis mai multi despre eleron ca e pre mare ... dar el a zis ca ii place :lol: :lol: :lol: :oops: 8)

Ace Axel 05-03-07 17:00

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 781663)

pacat... mare pacat de masina.... mai e pus si la mijlocul portbagajului

Psycho 05-03-07 20:27

Quote:

Originally Posted by T.rac3Er (Post 781434)
berlina aia de ct cu faruri de G4 chiar arata bine. se potrivea pe rotunjimea capotei. si parea lucrata ingrijit. nu cred sa fie kitch. e un upgrade la dacie.

bai eu nu vorbesc de GEC-u .. de aia albastra ... nu de aia .. stai calm ... doamne fereste

morghen 05-03-07 21:44

papucul ala e asha de cand multzi dintre voi nu stiatzi ce inseamna cuvantul tuning....moshul a cui e mashina lucreaza la o turnatorie de fibra de sticla unde de multzi ani(a se intzelege inainte de 2000) se toarna partzi de caroserie de fibra de sticla pentru mashini adevarate precum mercedes,ferrari,bmw shi altele.
Eu personal am vizitat acea turnatorie acum catziva ani shi mi-au raspuns ca nu imi fac nimic pt mashina mea pt ca nu e in programul lor.

Aripioarele shi eleronul au aparut pe mashina la cateva zile dupa ce a fost difuzat fast and furious...insa cred ca le-a dat jos acum.

T.rac3Er 06-03-07 07:27

e ok atunci daca nu era vorba de aia albastra...mai auzisem voci rele la adresa ei (mai demult) si credeam ca se repeta situatia.
in schimb inseamna ca a prins moda cu faruri G4 ... se pare ca mai putin fericit in unele cazuri...

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning