![]() |
Re: Respiro
|
Quote:
pentru ca negrul subtiaza ;) |
Un ungur se duce la un restaurant.Cand chelnerul vine sa-i ia comanda, ii spune:
- Te rog sa dai la mine una la m**e. - ?! - Te rog sa dai la mine una la m**e! - Dar cum sa fac asa ceva? Nu pot! - Sa chemi la mine pe sef de sala! Seful de sala se prezinta si primeste aceeasi solicitare: - Noi ne respectam clientela, domnule, nu pot sa va onorez comanda! Ungurul izbucneste isteric: - Daca nu dati imediat la mine una la m**e, eu fac scandal! Seful de sala ezita cateva clipe, apoi ridica din umeri si satisface cererea clientului. A doua zi, la tribunal, judecatorul il intreaba pe seful de sala: - De ce l-ati lovit pe reclamant? - Pai, pentru ca el mi-a cerut, sa-i dau una la m**e! Ungurul sare revoltat: - Nu este adevarat! El dat la mine una la m**e, sora cu moartea, dar eu cerut una lamuie, sora cu portocala! |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=D7l4kkHHxfU&NR=1 https://www.youtube.com/watch?v=uKKnr...eature=related |
Quote:
|
atat iti trebuie, iti da una in mufa de te baga in coma instant:))
|
Quote:
|
Quote:
salut! |
Quote:
perfecta 4you :-) |
Nu era nici o gluma ... era imaginatia mea pusa aici ... da pana la urma macar nu ti-am dat quorte:D
|
Unde se intalneste maneaua cu rapul?
Undeva in Balcani. |
|
Ramses al II-lea câştiga o mare bătălie. Evident, isi cheama scribul pentru a imortaliza momentul si începe să dicteze:
- Eu, Ramses al II-lea… Scribul începe şi el sa picteze hieroglife. - Cel mai mare dintre conducători… Scribul notează. - Şi cel mai viteaz… Scribul desenează şi el. - Şi cel mai viril… Scribul stă un moment nedumerit, apoi întreabă: - Prea-marite, cum se scrie viril, cu două falusuri sau cu trei |
https://www.youtube.com/watch?v=Gqnqd...e=channel_page - mai cu forta :lol::lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=MeaHSpsXOr8&NR=1 - hopa :lol::lol::lol: LE: https://www.youtube.com/watch?v=4uZ8jlYXv4M&NR=1 - :shock::shock::shock: |
|
|
|
Era odata un barbat care avea trei iubite, dar nu stia cu care sa se insoare. Deci a decis sa-i dea fiecareia cate 5000 de dolari ca sa vada cum ii cheltuie fiecare.
Prima iese in oras si se machiaza de toti banii. Isi ia haine noi, isi schimba coafura, isi face manichiura, pedichiura, tot tacamul si-i zice barbatului: "Am cheltuit banii ca sa fiu frumoasa pentru tine pentru ca te iubesc asa de mult." A doua a iesit in oras si a cumparat crose noi de golf, un CD Player, un televizor si o combina si i le-a dat barbatului. I-a zis: "Am cumparat aceste cadouri pentru tine cu banii pentru ca te iubesc asa de mult." Cea de-a treia ia cei 5000 de dolari si-i investeste in actiuni, isi dubleaza suma, returneaza cei 5000 de dolari barbatului si reinvesteste restul. Ea i-a zis: "Investesc restul banilor pentru viitorul nostru, pentru ca te iubesc atat de mult." S-a gandit el mult despre cum au cheltuit femeile banii si a decis sa se insoare cu aceea cu sanii cei mai mari. |
|
Unul intr-o buda publica vede la un moment dat ca de la ala de alaturi tisnesc 2 jeturi.
- Nu va suparati, dar de unde... 2 jeturi? - Pai am luat un glonte in razboi, mi l-a scos dar a ramas gaura. Pleaca ala de alaturi, vine altul si cind se uita omul nostru... 3 jeturi, asa ca intreaba : - Dumneavoastra de ce aveti... 3 jeturi. - Pai am luat un glonte in razboi si a intrat pe o parte si a iesit pe ailalta. Pleaca si asta si vine unul de la care tisnea ca din stropitoare, si omul nostru zice: - Si dumneavoastra tot un glonte din razboi ? - Nu dom'le. Mi s-a blocat fermoarul. |
........o sa revin...
|
1 Attachment(s)
Romania :rolleyes2
|
http://www.todaysbigthing.com/2009/08/04 - :lol::lol::lol::lol::lol:
|
facatura :-j daca era de adevaratelea chiar era buna :-j
|
1 Attachment(s)
o poza
|
:lol:
|
|
ce poza penala :))))
am observat ca un ultima sapt 2 cutremure au fost :| cica e bne sa fie mici si dese :) decat unu rar si mare :shock: |
Quote:
|
Un betiv la un bar comanda primul pahar. Apoi al doilea, al treilea...la al cinspelea se hotareste sa se opreasca. Cand se ridica de pe scaun sa plece cade pe jos.
- Drace, ce m-am imbatat! Ma tarasc pana in strada, dupa care ma ridic si .. Ajunge la usa, vrea sa se ridice si iar cade. - Ptiu, hai ca ma tarasc pana acasa, acolo ma ridic si intru in pat. Ajunge la usa vrea sa se ridice si cade. Nervos se taraste in pat, se pune langa nevasta-sa si se bucura ca aceasta nu-l auzise. A doua zi scandal monstru. - Betivule, te-ai imbatat de ai uitat de tine!!! - De unde stii? - M-au sunat cei de la bar si mi-au spus ca iar ti-ai uitat scaunul cu rotile. |
pentru cine vrea, am toate episoadele din desenul INITIAL D. e foarte tare, cu drifteri:D
|
Quote:
|
I: De ce poarta tinerele decolteu?
R: Ca sa li se vada sanii. I: De ce poarta babele fusta mini? R: Tot de aia. |
Quote:
Quote:
Foarte tari glumele tale Robert, le citesc mereu si ma amuz:lol:. Pt Dannyromdan, nu ma mira ca nu ai inteles care e faza cu poza, probabil esti la fel.... uite ca nu m-am mai putut abtine si am zis-o si pe asta..... |
Quote:
|
Quote:
|
pff :|deci... lipsa de ocupatie duce la extreme.. pentru ce ce isi traiesc viata pe internet :| scurt si la obiect,, mi-au spart id :shock: .
Un prieten de-al meu mia zis ca nu exista asa ceva numai prin pagini spam,,, adica daca citesti nu situ ce mailuri :| dar eu nu fac asa ceva :| inseamna ca sunt si alte modalitati :| m-am certat asear cu una si cred ca sa gandit sa imi faca o surpriza am noroc ca mai stiu datele de la cont ,, incercai sa schimb parola dar cica mia scris acolo ca : " contul dumneavoastra a fost momentan blocat :eroare 8000" ,,, intrai pe yahoo mail si dadui la forgot pasword . am ales dea colo ultima varianta .. am bagat datele si mi-a zis ca tre sa astept 24 de ore pana mi se deblochiaza contul apoi sa incerc sa schimb parola :| frate,, ce oameni ,,, se cred interesanti daca sparg un id :| ... ce sa le faci si in viata de zi cu zi pe strada sunt mielusei :evil: :rolleyes2 trebuia sa mi se intample tocmai mie :| :)) acum o sa imi copiez si id-urile ptr orice eventualitate :)) paza buna trece primejdia rea :)) .... |
Destul de nasol, nu prea e de respiro.......
|
this guy's on crack :lol::lol::lol::lol: nu pe pe treaba lui...........
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning