![]() |
Re: Masini tari din Iasi
Inainte adica pe vremea lui ceasca. Doar ca la noi erau mai mici. Am avut un motor dintr-ala pe un kart, avea 12cp parca si a iesit o bomba de kart pe vremea aia (celelalte aveau 3.5 si 5, cu motoare de mobra normala si hoinar).
Dupa revolutie au fost pur si simplu casate si date la fier vechi desi erau destul de utile pentru alimentarea magazinelor mici. Cind a aparut moda caratului cu tir-ul la un chiosc de 2x2m a produselor cu termen de garantie de 700 de ani cu adaos de ulei de motor, pneu, E-uri, G-uri si H-uri... le-a disparut utilitatea. |
italia e plina cu din astea :D
|
1 Attachment(s)
Subaru
|
Mai este unul asemanator si prin Tudor , dar Stock :D
|
trotineta de aia am avut si eu :D se numeste (muravei)si este facuta la consateni nostri de peste prut:D
|
Quote:
|
Am vazut un monster truck pe la palat in seara asta, pacat ca nu am putut sa ii fac o poza :-)
|
1 Attachment(s)
a fost azi toata ziua in curte la terom , e promo la jagermeister
frumoasa si mareeee, sunetul motorului ..... demential |
nebunie curata :P
|
subaru e al lui andrei de la autofacelift ,abia a scoso pe strada .supcese
|
|
Dacia din clip, am dat de ea prin oras..foarte frumoasa, dar nu am avut timp sa o admir decat asa din trecere. Are cineva mai multe poze cu ea?
|
|
|
Azi pe la 6 seara,in fata la mitropolie a trecut un bentley continental gt,negru,cu numere de italia:shock::shock::shock:si avea niste jante...:shock:
|
azi pe la 3 pe la gara un porche panamera...:"> da telefoanele cu camera sunt scumpee :))
|
L-am vazut si eu ala, pe strada Garii era parcat. Arata :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock:
|
Quote:
Aaa, am vazut ieri un Bentley cu numere de Anglia, catamai masina... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
X6M negru cu numere de germania in fata la Select. N'am avut timp sa ii fac poza.
|
da. il stiu si eu..
am mai vazut si un m3 alb tot cu nr. de germanica prin iasi acu 1 sapt. parca.. |
Vazut Audi S3 albastru nr : B...PST , are un sticker REVO pe el :D
|
Sta pe langa mine, era sa-i iau de cateva ori oglinda, ca-l parcheaza pe strada aia cu sens si-s masini parcate pe ambele parti.
|
Quote:
Si o Panamera S mai umbla prin Iasi. |
Din cate am vazut, nu avea led-uri. Era spoiler-ul de M simplu. :-??
|
Cel cu leduri are numere de IT daca nu ma insel :) , este X6M cel de la select 100%
|
ala de la select asa am auzit si eu ca e M ..si m3 ala alb acu e inmatriculat si li conduce o domnisoara ...:(( sau ce o fi ea :))
|
m3 inmatriculat de nt, da il conduce o domnisoara..si inca cel il conduce..in oras pare linistita..dar in afara rupe asfaltu' nebuna:)))
|
Quote:
|
dacum :)
|
Quote:
|
Din ce am vazut sunt doua M3-uri albe. Este ala de mai demult, de NT, TG* la numar parca. Si a mai aparut unu cu numere rosii, de iasi, tot de o domnisoara/doamna condus.
|
aha..pe al 2 nou am vazut ca il conducea un domn..dar nah..poate o fi partenera lui:D
|
Quote:
|
Vazut azi subaru STI cu numere de NT pe copou , fff bine arata , are niste jante MOV :D, modelul 2007 generatia inainte de hatch:)
|
bmw m3 ala alb ..nu ala de nt..e condus tot de o domnita..:D si e parcat pe la Pimu` din podu-ros ..:)
|
e clar deci.. p*z****e prefera m3:)))
|
una bucata X6M in curte la AutoCrom cu numere rosii de IF.. din pacate nu am reusit sa fac poze..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning