![]() |
Re: Accidente
nu stie nimeni nimic de accidentul de azi de pe calea turzii ? un Jeep Grand Cheroke , o autoutilitara si un Golf 4 .
|
Accidente
O luat foc de ceva vreme club/birt/disco/etc My Way...
|
2 Attachment(s)
acum 3 minute, 3 masini de salvare, 2 de la SMURD, 2 de la poLItie se indreptau inspre someseni ... sa speram ca scapa cu viata, cei dupa care merg!
LT1: +1 bucata SMURD LT2: au venit inapoi un SMURD+ SALVARE LT3: au mers inca 3 SMURD inspre someseni acum LT4: au venit inapoi 1 DESCARCERARE 2 SMURD LT5: un SMURD merge inapoi spre someseni, vine o salvare >>> si tocmai acum trece spre someseni o salvare + smurd>>> poate e doar ceva exercitiu LT6: politia 2 salvari 2 SMURD venit inapoi LT7: smurd incolo ... salvare si duba rosie SMURD incoace spre oras |
4 Attachment(s)
Un necaz nu vine niciodată singur, spune o zicală românească, de adevărul căreia s-a convins şi Yssouf Kone. Eliminat în finalul partidei cu Dinamo, africanul a fost implicat astăzi într-un accident rutier.
Yssouf Kone n-a avut un start de săptămână prea fericit, chiar dacă a primit trei zile libere de la conducere. După jocul din “Groapă”, ivorianul a acuzat dureri la genunchi şi a “sărit” peste antrenamentul de azi al ardelenilor. În jurul orei 11:30, a ieşit la o plimbare, singur, la volanul maşinii personale, un Porsche Cayenne. La ieşirea din Cluj, pe drumul ce duce spre Turda, Kone a frânat târziu în spatele unui tractor şi i-a acroşat remorca. “Nu s-a întâmplat nimic grav, şi-a distrus doar 'botul' maşinii. Nu avea viteză, doar că nu a fost atent”, a dezvăluit un martor la accidentul jucătorului “feroviarilor”. “Nu a fost un accident cu victime, aşa că nu a fost raportat decât ca tamponare uşoară, pentru care a fost sancţionat cu amendă contravenţională şi trei puncte de penalizare”, a spus şi Raluca Seucan, purtător de cuvânt IPJ Cluj. Cel mai bun prieten al lui Yssouf la Cluj, Lacina Traore, a aflat şi el de accident. “Ştiam ce a păţit Kone, pentru că am vorbit cu el. Nu a fost nimic grav. E bun de joc pentru meciul cu Urziceni!”, a conchis Traore. |
1 Attachment(s)
gata ma las... nu-s bun de observator; au venit 2 masini de pompieri, a mers o salvare la 30 sec inca o salvare si un SMURD si o venit inapoi o DUBA rosie de interventii
ca furnicile ... in sus in jos fara nici o noima lt1: 2 salvari spre someseni una rosie inapoi lt2: chiar si acum la interval de 3-4 minute merg si vin una si una ori jeep smurd +salvare... |
cine stie ce s'a intamplat...circula si destul de tare sa zici ca e doar exercitiu...
|
ne uitam pe pro tv la stirile de la ora 5 si vedem.. poate chiar a fost ceva grav..
|
cica a fost simulare la aeroport :P
|
Quote:
|
pe la 9:50 pe Calea Floresti, in fata la Energy Gym, o Vectra de Salaj a lovit un om. Din cate am vazut, omul era intins pe asfalt si nu mai dadea niciun semn de viata....Salvarea a ajuns dupa 10 minute.
|
da... acuma intr-o zi crek duminica, langa club art sau cum se numeste acolo unde stau baietii la ocazie langa teatru, un logan face lift rasturnat si un passat cu puntea indoita
|
stie cineva ceva de accidentul de azi din zorilor...eventual poze ?..am auzit ca a fost destul de grav ...ceva cu un speed intr-o duba
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
bine ca nu e mai grav....se zvonea ca motociclistul ar fi murit ....
|
inainte du acest accident a mai fostu unul, unde au fost implicate un 206 cc, si un motor rosu, eu am trecut la vreo 30 sec, inca casca sa balanganea din stanga in dreapta, cand am trecut pe acolo
eu stiu ca motociclistul a murit p eloc... si soferita din cc era mutata pe scaunul din dreapta.. |
Vine vara ... incep problemele cu motociclistii... Si odata cu criza.. vor fi si mai multi pe scutere ...
|
De multe ori e si vina soferilor ...dar sa fim seriosi motociclistii ..nu toti dar majoritatea sunt iresponsabili ...sunt cand pe dreapta cand pe stanga ...inteleg ca mnoo ai un speed nu poti sta linistit da totusi esti in oras ..ar trebuii sa o lase mai moale cu viteza numai eu am vazut cum treceau pe langa mine ba pe stanga ba pe dreapta nici nu mai stii ce sa faci sa nui aghetzi...nu am nimik cu motociclistii dar totusi ar trebuii sa se poltoleasaca pt ca nu sunt pe circuit
|
1 Attachment(s)
apropo de duba.. asa am patit si eu.... a vrut sa intre de pe dorobantilor pe str Anghel Salini, de pe a 2-a banda iar eu eram pe prima... , aveam cca 50 la ora, dar degeaba era prea mica distanta dintre noi ... nu l-am putut evita, si din el, m-a aruncat si intr-un taximetrist care statea fara nici o vina sa iasa pe str dorobantzilor... iata si o poza... ... nu a patzit nimeni nimic.. doar masinile :) ... la duba nesemnificativ, la logan, nici atit, iar la mine, aripi, usa, jantele de pe fata, trager, semnalizare, far, bara caseta... etc :(( .. alta distractie
|
las' ca abia ai vopsit-o ... ai antrenament...
|
pacat.. cred ca las fi trantit de pamant pe ala cu duba !! :evil:
e plin de tampiti de astia ce vor sa intre asa ca si asta cu duba. |
Quote:
|
Las'o moale ca nu tine. Vreau sa vad soferul ala care poate aprecia timpul in care punctuletul ala mic din capatul strazii ajunge langa tine, tinand cont de faptul ca punctuletul se deplaseaza cu 150 km/h
|
pare rau roby de masina
|
6 Attachment(s)
Quote:
pacat de golfuletul cabriolet ... |
azi accident pe varianta ... o corsa albastra si ceva seat. nu am apucat sa fac poze.
|
Quote:
Wtf ? adica intorci peste linie dubla continua, provoci accident si doar 6 puncte de penalizare ? |
Quote:
yup...si daca numai blitzuiesti o masina de politie, direct 12 puncte amenda......:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ei, nu chiar....depinde pe cine pici Un amic a patit intr-o seara langa Iulius. A vazut o Dacia Logan iesind in strada principala si mergand pe 2 benzi si foarte nesigur. El, crezand ca este vreun sofer beat, il blituie si da sa il depaseasca, pe cand, cel cu Loganul opreste, se da jos, imbracat in politist si il opreste si pe el. Ii face procesul verbal, ca a blituit alt participant la trafic, nu s-a asigurat in depasire.... Amicul nu a vrut sa semneze procesul verbal, si a cerut sa ii se ia in considerare si declaratia prietenei lui ca martor. Politistul nu a vrut si s-a urcat in masina si a plecat. Dupa cateva zile primeste in posta, Procesul verbal si amenda: 12 puncte si 720 de Lei. A vorbit cu un avocat si il da in judecata pe politist, in 19 are procesul...asteptam verdictul. |
Quote:
|
pacat de banii pierduti pe avocat si pe judecata, la final va platii mult mai mult decat aia 720 ron !
|
vb din experienta nu?
|
clar, se stie ca toate procesele din acest an cu politia romana se pierd, trebuie adunati bani la bugetul de stat.
eu n-am stat 3 luni fara permis, maine ma duc sa-l ridic ca azi nu m-o scos din baza de date.. am platit avocati si alte porcarii 2 ani de judecata + ca acum trebuie sa ii platesc si la ala reparatia taxiului. eu va recomand sa va vedeti de treaba cand ii vorba de politia romana si de tribunal, decizia va apartine |
Din cate stiu, Nici un politist nu are dreptul sa te opreasca daca masina cu care circula nu este semnalizata corespunzator (exact aceeasi situatie cand nu este imbracat corespunzator). Dar din pacate in RO legea nu te apara, ci te f....
|
Quote:
|
ba da...dar ala o vrut sa`si faca masina pe casco nu pe rca`ul meu
|
Quote:
|
apoi nu stiu, doar ca o sa ma cheme din nou la tribunal :)
in final ma pot suge de .|. ca nu am nimic pe numele meu :) |
da asta o zici acum..si cand o sa ai ceva pe numele tau ?....sau ne te deranjeaza ca daca el castiga tu mai incolo o sa muncesti pe 80 % din salar ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning